Munkába merülve: heti horoszkóp március 13-tól

Bár a hét csak négy munkanapos lesz, mégis a karrier kerül most előtérbe a legtöbb csillagjegy számára.

Kos:

Fontos események történhetnek a régi párkapcsolatokban. Olyan témáról eshet szó, amely a múlttal kapcsolatos, és amely miatt szorongóvá is válhatsz. Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon kellene vigyázni, mert ha kitudódnak, óriási felfordulást okozhatnak. A szerelmi kapcsolatokat bonyolultabbá teheti, hogy a társadnak anyagi vagy egészségügyi problémája adódhat.

Bika:

Jó heted lesz. Több olyan dolog sikerül, amelyet terveztél, amelyre vágytál. Viszont a baráti kapcsolataidban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt lehangolttá válhatsz. Rokonaid közül valaki megpróbál befolyásolni, és ha megfogadod a tanácsait, csakis rosszul jöhetsz ki a helyzetből. Ezért most ne hallgass senkire, csak a szívedre.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amikor nem látod a nehéz helyzetből kivezető utat. De az is lehet, hogy kommunikációs problémák merülhetnek fel. Ezért most nem kellene a munkahelyeddel vagy a feletteseddel való ügyek intézését erőltetni. Illetve nem kedvez az idő az állásváltoztatásnak sem. Baráti kapcsolatnak viszont nagy hasznát veheted.

Rák:

Ha nem felejted el, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy dolgozz és pénzt keress, és nem azért, hogy barátokra tegyél szert, akkor nyugodt és kiegyensúlyozott heted lesz. Joggal, pénzzel kapcsolatos ügyek miatt kicsit szorongóbbá válhatsz, de ne aggódj, nem eszik olyan forrón a kását: vagyis a dolgok alakulásába beleszólhatsz. A féltékenység érzését száműznöd kellene.

Oroszlán:

Mindennél fontosabb a héten az egészségednek a megőrzése. Ha a környezetedben van beteg személy, neki nagy szüksége van a támogatásodra, amellyel hozzásegítheted a gyógyuláshoz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van, akár utazol, akár ilyen cégnél helyezkedsz el. Belebonyolódhatsz futó, egyéjszakás szerelmi kalandba, ami feldobottá tehet.

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgok kerülhetnek terítékre, amelyektől nem csak a párkapcsolatot, hanem talán az egész életet nehéznek érezheted. Előfordulhat az is, hogy régebben történt esemény miatt kell átélned kellemetlen pillanatokat, az emlékek pedig könnyeket csalhatnak a szemedbe. Banki, biztosítási ügyek intézésére kiváló ez a hét.

Mérleg:

Olyan ügybe keveredhetsz, ami hatással lehet a munkádra, a pénzügyeidre, valamint az egészségi állapotodra is. A munkahelyeden vannak olyanok, akik rendkívül irigyek rád, meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Emiatt azonban ne légy rosszkedvű, hiszen ez azt jelenti, hogy olyan eredményeket érhetsz el, ami miatt irigyelhetnek. Párkapcsolatban tisztázó beszélgetésre van szükség.

Skorpió:

Olyan események történhetnek, amelyek miatt át kell szervezned a hétköznapokat. Sőt, az is lehet, hogy a feletteseddel olyan fontos megbeszélésre kerül sor, amely kapcsolatban van a munkáddal, a jövőddel. Gyermek miatt elkerülhetetlen kiadásokra számíthatsz, de az is lehet, hogy a hobbid kerül kicsit többe, mint ahogyan azt korábban gondoltad.

Nyilas:

Amennyiben a munkád külfölddel kapcsolatos, akkor minden okod meg lehet az idegeskedésre, mert olyan helyzet alakulhat ki, aminek hatására bizonytalanná válhat a megélhetésed. A gondviselés azonban nem hagy magadra: olyan lehetőség adódhat, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.

Bak:

A héten kötöd az ebet a karóhoz, miközben inkább alkalmazkodónak kellene lenned, mert így érheted el mindazt, amit szeretnél, így valósíthatod meg azt, amit tervbe vettél. A munkahelyeden a munkához úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Ha egy mód van rá, ne keverd senki mögött a kártyát, mert biztos lehetsz benne, te húzod majd a rövidebbet.

Vízöntő:

Ha pénzről van szó, akkor sajnos a héten nem állsz a helyzet magaslatán. Olyan dologra is kiadhatsz, amivel megcélozhatod a kukát, vagy ami felesleges. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak gondja támadhat, vagy annyira aggodalmaskodhat valami miatt, hogy ez hatással lehet a viszonyotok alakulására. Légy vele megértőbb és támogasd őt.

Halak:

A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, amely befolyással van a te megélhetésedre is. Előfordulhat, hogy a felettesed viselkedése miatt egyre többször fordul meg a fejecskédben, hogy ideje a távozás hímes mezejére kellene lépned. Légy egy kicsit türelmesebb, mert a dolgok a későbbiekben a kedved szerint alakulhatnak. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.