Munkahelyi meglepetések: heti horoszkóp január 9-től

Ezúttal a munka kerül fókuszba, egyesek olyan meglepetésre számíthatnak a munkahelyükön, amire álmukban sem gondoltak.

horoszkóp

Kos:

A munkában, megélhetésben olyan helyzet alakulhat ki, hogy még az állad is leeshet a döbbenettől. Nagyon fontos, hogy megőrizd a hidegvéredet, és mielőtt megszólalsz, legalább tízig számolj el, így nem mondasz olyat, amivel súlyosbíthatnád a helyzetet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad rokonságában jöhetnek létre nehéz helyzetek. Külföldi utazás fantasztikus lesz!

Bika:

Olyan esemény történhet, amelynek hatására komolyabban elgondolkodhatsz a jövődről. Előfordulhat, hogy rokonod olyan helyzetbe kerülhet, hogy a te segítségedre lesz szüksége. Mindazt, ami most a fejedben jár, oszd meg olyan valakivel, aki kívülállóként jobban látja a helyzetedet. A baráti kapcsolatoknak nagy hasznát veheted, de ne felejts el viszonozni a kapott szívességet.

Ikrek:

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy örömödben talán indián táncot járnál. Mivel nagyon jól tudod képviselni most a saját érdekeidet, nyomulj, add elő mindazt, amit szeretnél, mert a felettesed nyitott lesz mindenre. Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Ha lehet, most velük, és utálatos kollégáiddal szemben is tarts legalább tíz lépés távolságot.

Rák:

A munkában, megélhetésben olyan őrjítő helyzet jöhet létre, hogy hatalmába keríthet a pánik. Próbálj meg uralkodni magadon, mert nem eszik olyan forrón a kását. Kedvez ez a hét minden külfölddel kapcsolatos ügynek. A megérzéseidre is jobban kellene hallgatnod, mert erre figyelve elkerülhetsz egy igazán kellemetlen helyzetet. A párkapcsolatokat nehézzé teheti az őrült féltékenység.

Oroszlán:

Jobban kellene vigyáznod magadra, mert veszélyben az egészséged, a testi épséged. Olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására csak kapkodod a fejed, és talán emiatt át kell szervezned az életedet, a hétköznapjaidat. Kolléga magatartása miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. A héten olyan hírt hallhatsz, amely miatt örömödben fülig érhet a szád.

Szűz:

Tele vagy féltéssel, aggodalommal, ez lehet az oka annak, hogy egészen másként viselkedsz, mint korábban. A házasságokban, régi együttélésekben határtalanul boldog lehetsz. Talán soha nem érezheted még annyira fontosnak a kapcsolatodat, mint most. Pénzügyeid katasztrofálisan alakulhatnak, talán még a templom egere is jobban áll nálad. Ne közösködj senkivel, és ne vegyél fel kölcsönt.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, és minden esély meg lesz arra, hogy ez a szituáció véget vessen a viszonynak. Ami el tud romlani, az most el is fog, ezért készülj fel arra, hogy olyan kiadásaid lehetnek, amelyeket nem terveztél. A munkában több dolog alakulhat a kedved szerint. Ha nincs állásod, vagy elégedetlen vagy a jelenlegivel, a sors jó lehetőséget kínál.

Skorpió:

A gondviselés összehozhat azzal a személlyel, akivel olyan fantasztikus kapcsolatot alakíthatsz ki, mint amilyet a hollywoodi szerelmes filmekben láthattál eddig. A munkahelyeden őrültté válhat a helyzet, de az is lehet, megtörténhet, hogy egyik döbbenetből esel a másikba. Próbálj higgadt maradni.

Nyilas:

A szerelmi kapcsolatokban furcsa, szokatlan helyzet jöhet létre. Még az is megtörténhet, hogy belemész egy olyan viszonyba, amelyet legszívesebben világgá kürtölnél, miközben éppen az ellenkezőjét kellene tenni: titokban tartani. Munkával kapcsolatos megbeszélésnek kedvez az idő, felettesedet bármire rá tudod most beszélni. Csak a pénzügyeid alakulnának már végre jobban!

Bak:

Ezen a héten jobban kellene ügyelni magadra, vigyázni a testi épségedre, mert egy betegség könnyen ágynak dönthet, hosszabb időre parkoló pályára tehet. Olyan valakivel futhatsz össze, akivel öröm a találkozás, de az is lehet, hogy most hoz össze a sors egy olyan személlyel, aki iránt többet érezhetsz a szimpátiánál. Rokon kihúzhatja nálad a gyufát!

Vízöntő:

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Olyan ötleted támadhat, amely jelentős mértékben növelheti a bankszámládon az egyenleget. Balesetveszélyes a hét, és egy váratlan helyzet miatt is idegszálaid megfeszülhetnek. Ha van testvéred, akkor vele konfliktus jöhet létre, illetve szomszéd járhat táncot az idegeiden. Baráttal a viszonyod fantasztikus lehet.

Halak:

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Boldognak és elégedettnek érezheted magad, mert olyan valakit sodorhat utadba az élet, akivel tökéletesen kiegészíthetitek egymást. Sajnos most igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak pechje van pénzügyekben. Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt sajnos mélyebben zsebbe kell nyúlnod.