Érzelmi hullámvasúton: heti horoszkóp december 19-től

Nyakunkon a karácsony, de a csillagjegyek legtöbbje a magánéleti problémáit igyekszik orvosolni, ahelyett, hogy ajándékok után járkálna.

Kos:

Olyan váratlan ötletek pattannak ki fejedből, amelyekkel gyorsan és könnyedén meg tudsz oldani minden problémát. Ha kételkedtél abban, hogy mindent be tudsz szerezni, most meglepetés érhet. A szerelemben gyengéd és érzékiséggel teli napok élhetsz át, ha nincs partnered, találkozhatsz valakivel, akinek elcsavarhatod a fejét.

Bika:

Feszültség van benned, mert olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amikkel nem szeretnél, vagy amik egyszerűen a lelkednek fájdalmasak. Anyagilag is mélyebben zsebbe kell most nyúlnod, de nem azért, hogy másokat meglepj, hanem, mert a kötelesség így kívánja. Szerencséd, hogy a partnered és a kollégáid mindenben melletted állnak és támogatnak, mert szükséged lesz rá.

Ikrek:

Ügyelj, hogy ne ess túlzásokba, mert semmi szükség arra, hogy olyan dolgokra adj pénzt, amikre nem kellene. Most ne engedj a tetszés csábításának, inkább a hasznosságra helyezd a hangsúlyt. Olyan dologra is felkérhetnek, amely miatt kétségeid támadnak. Emlékezz vissza egy korábbi, hasonló szituációra, és csak ezután dönts. Régi szerelmedről olyan hírt hallasz, hogy örülsz, már semmi közöd hozzá…

Rák:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnered nincs valami csúcsformában, és nagy segítséget jelentene neki, ha támogatásodról, együttérzésedről biztosítanád őt. Értékelni fogja mindazt, amit érte teszel, és ez a kapcsolatotokat még szorosabbá és jobbá teszi. Az ünnep talán nem lesz olyan, mint amilyennek korábban elterveztétek, de egy váratlanul betoppanó személy, vagy egy megbízás eltereli a gondolataitokat. Mindaz, amit hallotok, a jövővel kapcsolatos tervek megalapozására ösztönöz benneteket.

Oroszlán:

Ha dolgozol, akkor nagyon odateszed magad a munkába, és ezt értékelni fogja a felettesed. Ha otthon dolgozol, akkor lehetséges, hogy olyan fényesre súrolod a lakást, hogy úgy fog csúszni, mint a korcsolyapálya. Ha már korcsolyapálya, ne feledkezz meg a szabadtéri szórakozásról és testmozgásról! Ha nincs partnered, akkor akár egyedül is elmehetnél egy kori pályára, mert Ámor nyila most eltalálhatja a szíved közepét.

Szűz:

Otthon, vagy a családtagok között kissé feszült a hangulat, ezért szükség van arra, hogy bevesd a kiváló diplomáciai érzékedet, és megnyugtasd őket. A munkahelyeden akad némi feszültség, talán valaki igazságtalanul viselkedik veled szemben. Ezt ne hagyd, tisztázd a dolgokat, még akkor is, ha ez egy harmadik személy számára ez kínossá válhat. Ha egy se veled, se nélküled szerelmi kapcsolatban vagy benne, akkor most jóra fordulhatnak a dolgok.

Mérleg:

Ellenségeidről kaphatsz hírt, ami ha nem is tölt el kimondottan örömmel, megnyugtat, mert bemutatja, hogy mindenki elnyeri méltó büntetését. Ha párkapcsolati problémáid vannak, akkor a héten igen nagy lesz a kísértés, mert olyan valaki bukkan váratlanul fel a környezetedben, akinek alig-alig tudsz ellenállni. Ha ebbe a kapcsolatba belemész, számíthatsz rá, hogy nem egy éjszakás lesz, és egyben régi viszonyod végét is jelentheti.

Skorpió:

Nem vagy maradéktalanul boldog, mert vannak, akik kételkednek a párkapcsolatodban és megpróbálnak keresztbe tenni neked. Pénzügyek terén feszültség érhet, talán azért, mert elszámítottad magad, vagy, mert valaki ellopja a pénzedet. Nem árt, ha a héten nagyobb figyelmet szentelt a táskádnak és az értékeidnek.

Nyilas:

Aki szerelmesebb nálad, az hazudik. Olyan boldog vagy, hogy madarat lehetne fogatni veled. Talán eddig még sohasem életed át azt a gyengédséget, azt az odafigyelést, amit ő nyújt neked. Az eddigi kapcsolataidban inkább te voltál az, aki csak adtál és adtál, most viszont fordult a kocka, és téged fognak kényeztetni. A munkádban idegesítő helyzetek alakulnak ki. Mások hibája miatt tarthatod a hátad.

Bak:

Annyit kell dolgoznod, hogy azt sem tudod, hogy hol áll a fejed. De megéri, mert extra bevételhez jutsz, vagy olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik a jövőben nagy szerepet játszanak majd az életedben. Szerelmi fronton, ha a szinglik kenyerét eszed, akkor egy átmeneti, futó kapcsolat teheti izgalmassá a napjaidat. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor kissé gyanússá válik a partnered viselkedése, nem tudod mire vélni a szórakozottságát. Várj, ne kezdj el kutatni…

Vízöntő:

Olyan jó passzban vagy, hogy szinte szárnyaid nőnek az örömtől. Hiszen a munkahelyeden – még akkor is, ha új –, olyan jutalomba részesülsz, amelyre egyáltalán nem számítottál. Ráadásul rájössz, hogy a munkahelyeden van egy olyan személy, aki iránt olyan erőteljes szexuális vágyakat érzel. Lehet, hogy a régi vágyat is magasan felülírja mindaz, amit most érzel.

Halak:

Kissé bizonytalan vagy, már ami a jövőt illeti. Nem is tudod, mire számíts, de egyelőre ne lépj semmit, mert lehet, hogy éppen egy ünnepi bulin, vagy régi barátokkal tartott összejövetelen hallasz olyan dolgokat, amelyekre érdemes lenne azonnal jelentkezni. Persze az ismerősök segítségét is bátran vedd igénybe, nem fognak elutasítani. Váratlan jutalom ütheti a markodat, aminek nem lesz nehéz a fenekére verni…