Váratlan események és új lehetőségek: heti horoszkóp december 5-től

A napokban nem lesz hiány a váratlan fordulatokból, bár ez nem minden zodiákus számára fog jól végződni...

heti-horoszkóp-krétás

Kos:

Amit korábban elkezdtél, azt a héten lehet, hogy mégsem tudod befejezni, és ez roppant kellemetlenül érinthet. Egy korábban ért sérelmen szeretnél túllépni, de nem teheted, mert a szituáció ismét itt van, újra át kell élned. Anyagi ügyekben jó lehetőség van kilátásban, minden ilyen jellegű tárgyaláson, tevékenységen áldás van.

Bika:

A pénzért olyan dolgokat is megteszel, amiket nem kellene. Ha olyan pletykát hallasz, ami a munkádról vagy éppen a pénzedről szól, azzal kapcsolatban most kérdőre vonhatnak – nem kizárt, hogy segítségül kell hívnod valakit, aki bizonyítja az ártatlanságodat. A szerelemben képes vagy a párodért mindenre, talán még fel is áldozod magad, csak hogy úgy kívánjon, mint még rég…

Ikrek:

Vágyakozol valaki után, sőt, ez már nem is vágyakozás, hanem valóságos epekedés, de sajnos a másikban fel sem merül, hogy milyen érzéseket táplálsz iránta. A munkában ne bízd el magad teljesen, mert előfordulhat, hogy egy új megtakarítási ötletnek köszönhetően más formában kell ezentúl dolgoznod.

Rák:

Újra el kell magyarázni valamit, amit nem értettél meg. Ez nem baj, inkább kétszer mondják el, mint hogy rosszul végezd el azt, amit rád bíztak. Megtörténhet, hogy egy ismerősnek, akitől távol vagy, ismét kiújul a betegsége, és az ő segítségére kell sietned. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel kicsit légy erőszakosabb, hogy azt tegye, amit te látsz jónak, mert tényleg sok múlhat majd ezen a következő esztendőkben.

Oroszlán:

Bármilyen helyzet alakul ki a munka frontján, valahogy szerencsésen kerülsz ki belőle. Még akkor is, ha esetleg elveszíted az állásodat, ugyanis a sors igen hamar gondoskodni fog róla, hogy a napjaid ne teljenek tétlenségben – és mindez anyagilag is megérje. Ha tanulmányokat folytatsz, a suliban nagy felfordulás lesz egy váratlan esemény miatt.

Szűz:

Hiába van több „versenyző” is a látókörödben, egyiket sem tartod az igazinak, így a szerelmi életed érdekesen alakulhat. Ráadásul a héten telihold lesz, ami miatt feszült leszel, és ez nem tesz jót egy kapcsolatnak sem. Ha a jövődre gondolsz, akkor egy olyan személyre koncentrálj, akit igazán nem kedvelsz, ha az ő jóindulatát elnyered, akkor semmi ok az izgalomra.

Mérleg:

Ha egy icipicit szerényebb lennél, akkor bejönne az utcádba az a valaki, aki képes lenne neked lehozni a csillagokat is az égről. Persze, ha kicsit visszább vennél, az minden szempontból előnyös lenne. Családodnak egy tagja – aki talán betegséggel küszködik –, úgy érzi, mintha kirekesztenéd és állandóan lehurrognád őt. Ne tedd ezt, mert rosszkedvét csak növelheted!

Skorpió:

A problémáról, amiről azt hitted a múlt héten, hogy sikerült megoldani, most, kiderülhet, hogy sokkal bonyolultabb, mint hitted. Mindent kezdhetsz elölről, ami nem különösebben dob fel. Még jó hogy olyan barátaid és párod vannak, akik biztos pontot jelentenek a számodra, és mindent megtesznek, hogy felvidítsanak.

Nyilas:

Őrületben zajlik ez a hét. Olyan ideges vagy a munka, az elvégzendő feladat és a határidők miatt, hogy figyelmetlen lehetsz. Vigyázz, nehogy balesetet szenvedj emiatt. Ha haladékra van szükséged, akkor kérj – egy kis panasszal a hangodban –, meglátod, megkapod. Ha elveszítetted a munkádat, akkor ezen a héten még tombolhat benned a feszültség, de meglátod, gyorsan találsz másikat, és nem mellesleg jobbat, mint az előző volt.

Bak:

Azt mondják rád, hogy bátortalanul viselkedsz. Pedig egyáltalán nem vagy bátortalan, sokkal inkább megfontolt, és pont ezért tudsz a napokban jó döntéseket hozni. Te vagy az, aki jól tudja, hogy a tettek beszélnek a szavak helyett. Mert valaki mondhat bármit, ígérhet szépet és jót, ha nem ennek megfelelően cselekszik, akkor meginog benne a hited, a bizalmad.

Vízöntő:

Semmi okod a panaszra, mert kilátásban van egy nagyon jó lehetőség, amely miatt több lesz az irigyed, mint eddig volt. Ha olyan feladatokat is el kell látnod, amelyhez eddig semmi közöd nem volt, akkor csak olyan embernek mondd el erről a saját privát véleményed, aki teljesen kívülálló. Ha már a jövő hétvégét tervezed, akkor időben vagy, főleg, ha szeretnél elutazni, mert gyorsan és ügyesen intézhetsz most mindent el.

Halak:

Semmi olyanba ne menj bele – bármennyire szükséged van a pénzre –, ami szabálytalan, mert egészen biztos lehetsz abban, hogy megütöd a bokádat. Érdekes híreket hallasz a felettesedről, vagy a munkahelyedről, ami elgondolkodtat, és már azt is tudni fogod, mit tegyél, hogy a kegyeibe férkőzz, és előnyökhöz juss.