Zűrzavar vagy harmónia? Melyik vár rád? – Heti horoszkóp november 28-tól

Lesz olyan szerencsés a héten, aki harmóniát teremthet az életében, másokra azonban zűrzavar vár. Derítsétek ki, ti melyikre számíthattok!

Kos:

Kiváló a hét arra, hogy több időt tölts a partnereddel. Ha még nem vagy szerelmes, megtörténhet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. A most induló szerelmi viszonyokból tartós párkapcsolat, akár házasság is lehet. Ha szeretnél valamit elérni akár otthon, akár a munkahelyeden: hajrá, a csillagok most veled vannak.

Bika:

Az értelem és az érzelem összhangjáról lesz szó a héten, amikor a magánéletedben és a munkában is sikeres lehetsz. Kiváló ez az időszak a hosszabb távú tervek készítésének és előadásának. Ügyelj azonban arra, hogy barátnak, vagy olyan kollégának – akivel egyébként jó a viszonyod –, ne okozz csalódást.

Ikrek:

A tartós párkapcsolatokra most a harmónia lehet jellemző. Talán érdemes lenne a napokban megbeszélni azokat a problémákat, amelyek elsősorban téged nyomasztanak, mert sikerülhet a pontot tenni a kellemetlenségek tetejére. A munkában viszont olyan helyzet jöhet létre, amelyre talán álmodban sem gondoltál, ezért egyetlen ígéretre se vegyél mérget.

Rák:

Pénz állhat a házhoz, illetve olyan lehetőséghez juthatsz, amely jelentős mértékben növelheti a biztonságérzetedet. Viszont a megérzéseid a héten megcsalhatnak, ezért ne hallgass rájuk! Ha tanulmányokat folytatsz, ne a szerencsében bízz, hanem tanulj keményen!

Oroszlán:

Olyan témáról beszélgethetsz, olyasmiről hallhatsz, olvashatsz, ami nagyon érdekel. Sőt, talán olyan élethelyzetben lehetsz, amiről szó van abban a bizonyos beszélgetésben, ezért az elhangzott információknak hasznát veheted. A szerelmi életedben a hét fontos lehet, akár azt a témát is elővehetitek, ami hatással lehet a kettőtök jövőjére.

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben zűrzavaros helyzet alakulhat ki, ennek hatására áraszthatja el lelkedet a féltékenység érzése. Ha képes leszel ezen felülemelkedni, akkor a kapcsolatodra a béke lehet jellemző. Pénz dolgában most a helyzet magaslatán állhatsz, például szuper olcsón vásárolhatsz.

Mérleg:

Szavaidnak a napokban súlya van. Amit mondasz, azzal befolyásolhatod a környezetedet, de az is lehet, hogy rokonokkal megbeszélhetsz egy igen-igen kényes ügyet, és ebben megállapodás is születhet. Felettesed nagyra értékelheti a munkádat, sőt, az is lehet, hogy olyasmibe avat be, ami megtiszteltetés.

Skorpió:

Ha megbeszélésre kerülne sor a feletteseddel, akkor nyugi, minden a legnagyobb rendben lesz! Pénz dolgában is a helyzet magaslatán állhatsz. Még az is lehet, hogy nem mindennapinak tűnő lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amire azonnal igent kell mondani. A szerelemben csalódás érhet.

Nyilas:

Közeli hozzátartozó miatt a hangulatod a mai napon ingadozóvá válhat. Ingatlannal kapcsolatos ügyet nem kéne ma bonyolítani, viszont az otthonod biztonságára jobban kellene ügyelni. A munkában, a pénz megkeresésében jó lehetőség adódhat, amelyre hosszabb távon számíthatsz.

Bak:

Ami valakinek pech, az neked előny, szerencsés lehetőség, amelyet meg kell ragadnod! Amennyiben egészségügyi intézményben kell megfordulnod, akkor minden jól alakul, gördülékenyen megy. Főnököddel olyan dolgot beszélhetsz meg, amely befolyással lehet a későbbiekben az életedre.

Vízöntő:

A párkapcsolatokban a társad sokat vállal, ha a saját családjáról, rokonságáról van szó, ezért jobban kell alkalmazkodnod, és igyekezned kell levenni a válláról a terheket. Amennyiben más ágyában űzöd kisded játékaidat, akkor lebukhatsz. Ha ez már megtörtént, viselned kell a következményeket.

Halak:

Jó lehetőség kopogtathat az ajtódon, melynek segítségével az életed könnyebbé válhat. Felettesednek jó hete lehet, ez meg is látszódhat a viselkedésén. Ha el akarsz nála érni valamit, akkor most lépj a tettek mezejére! Orvosi vizsgálat, beavatkozás miatt ne izgulj, minden rendben lesz.