Csak óvatosan a munkahelyen: heti horoszkóp november 21-től

A héten a munka kerül fókuszba, de nagyon vigyázzatok, nem feltétlenül jó, ha a bajotokat világgá kürtölitek!

Kos:

Majd szétvet a düh, és annyira ideges leszel, hogy szinte belefájdul a fejed. Próbálj meg nyugodt maradni, akkor is, ha valaki azt állítja, nem neked van igazad, ha neked kell elvinned a balhét, vagy, ha olyasmire kérnek, amelyet igazán nem akarsz megtenni. Az ellenállásod ugyanis olaj lehet a tűzre, és kiválthatod olyan valaki ellenszenvét, akiét nem kellene.

Bika:

A szíveden, az a szádon! Nem fogod titokban, elsugdosni, elsuttogni a véleményedet, hanem kőkeményen megmondod, amit gondolsz. És milyen jól teszed! Mert vannak olyan dolgok, amelyeket a helyükre kell tenni, és le kell zárni. A sors ezen a héten olyan energiával lát el, hogy véghez tudod vinni mindazt, amit elterveztél. Ha valaki bocsánatot szeretne kérni, akkor ne légy vele túlságosan kemény.

Ikrek:

Szinte csak kapkodod a fejed, mert olyan dolgok történnek a munkahelyeden, amelyeket nem értesz. Kisebb káosz alakulhat ki, ami tulajdonképpen nem idegesít, inkább meglep. Ebből a szituációból azonban sokat tanulhatsz, főként az emberismereted lesz sokkal erősebb. Ha lehetséges, a héten ne viselkedj úgy, hogy féltékenységre adj okot. Ez nemcsak a partnerkapcsolatra vonatkozik, hanem baráti viszonyaidra is.

Rák:

Extra kiadásra van kilátás a héten, ezért ügyelj például arra, ha vásárolni mész, akkor csak azt vedd meg, ami igazán szükséges. Így is lesz olyan, amit akkor is ki kell fizetned, ha nem neked van rá szükséged. A munkahelyeden egy újabb átszervezés miatt ismét változások várhatók, amelyekhez jól tudsz alkalmazkodni, még akkor is, ha úgy gondolod, az egész értelmetlen.

Oroszlán:

Kissé bizonytalan vagy a héten, és ennek oka a pénz, valamint a partnered. Mintha nem lenne veled teljesen őszinte, és ez nagyon zavar. Higgadt kommunikációval megbeszélhettek mindent, és más színben láthatjátok a jövőt. Sajnos az a pénz, ami korábban kilátásban volt, mégsem lesz annyi, amennyire számítottál.

Szűz:

Fontos találkozóra kerülhet sor a héten, amely kapcsolatban van a munkáddal, illetve annak sikerességével. Ha változtatni szeretnél, mert elégedetlen vagy, esetleg a bizonytalanság lett úrrá rajtad, akkor ez a megbeszélés felnyitja a szemed, és tudni fogod, hogyan és miként kellene változtatnod, hogy a saját utadra lépj.

Mérleg:

Semmi esetre se hallgass az otthoniakra ezen a héten, mert olyan tanácsokat adhatnak, amelyek nem tesznek jót sem a párkapcsolatodnak, sem az emberekkel való viszonyodnak. Talán még olyan emberekkel is nézeteltérésbe kerülhetsz, akiket nem is ismersz. Szívügyekben furcsa érzés keríthet hatalmába, csak nézd meg a neten a volt kedvesed adatlapját, és megérted miről van szó.

Skorpió:

Az a lényeg, hogy ne viselkedj úgy, mintha önmagad ellensége lennél. Különösen a munkahelyeden ne kezdj olyan dolgokba, amivel kiverheted a kollégáknál – és a főnököknél is – a biztosítékot. Egyébként vannak olyan, akik nevetnek rajtad, mert keménynek mutatod magad, de a tetteid alapján gyáva vagy. Nagyon fontos, hogy semmiféle üzletbe ne kezdj, különösen ne baráttal, mert elmondhatod majd, hogy elszenvedője voltál minden idők nagy átverésének.

Nyilas:

Szeretnél hatást gyakorolni a felettesedre, aki nem lát tisztán, de hiába akarnád megakadályozni a tetteit, nem fog hinni neked. Ha nincs munkád, és állásinterjúkra jársz, akkor a héten talán több ígéretben lesz részed, de sajnos ami a legjobban hangzik, éppen abból nem lesz semmi. A szerelem terén a sors megtanít a várakozásra: majd ha itt az ideje, találkoztok.

Bak:

Jó lenne, ha a héten az új ismerősök, barátok helyett inkább a családodra koncentrálnál, mert szükségük van rád. Olyan dolog történhet ugyanis, amelyen ha nem vagy jelen, később nagyon bánhatod. A barátok most amúgy is csak csalódást okoznának, mert nem azt adják számodra, amit elvársz tőlük.

Vízöntő:

A munkával kapcsolatban mégsem alakulnak teljesen úgy a dolgok, mint ahogyan azt hitted. Ráadásul csalódnod kell valakiben, akinek sokat segítettél, aki kiváltságos helyzetben volt nálad – úgy érzed, mintha ezzel visszaélt volna. Ám erről szó sincs, a helyzet hozza úgy, hogy más szolgálatait kell igénybe vennie. Partnereddel minden jó lenne, ha együtt érzőbb lenne…

Halak:

Katasztrofálisnak mondható anyagi helyzetbe kerülhetsz, ha valaki nem siet a segítségedre. Ez a valaki lehet a partnered – aki talán éjt-nappallá téve dolgozik –, vagy egy olyan személy, aki felajánl egy olyan kereseti lehetőséget, amelyből, ha nem is jön rögtön a pénz, mégis hosszútávon kecsegtető lehet. Ezt elvállalhatod, viszont azt, amelyikbe be kellene fektetned, semmiképpen sem, mert sajnos itt óriásit bukhatsz.