Itt az idő magunkra koncentrálni: heti horoszkóp november 14-től

Az utóbbi időben, mintha minden másokról szólt volna, de ennek most vége. A héten a saját énünké a főszerep!

nő-boldog

Kos:

Óriási előrelépés, hogy a saját magadban tisztázni tudsz olyan zűrzavaros ügyeket, gondolatokat, érzéseket, amelyek egy személyhez kötődnek. Talán éppen a Merkúrnak köszönheted mindezt, amely együttállásba került az Uránusszal, és ez egyben a felismerést is jelenti. Soha még ennyire világosan nem láttad, hogy kivel, milyen a kapcsolatod, ahogyan azt sem, hogy igenis harcolnod kell azért, amit korábban elvettek tőled.

Bika:

Igen, ha úgy adódik, akkor kőkeményen meg kell mondanod a véleményed. Semmiféle finomkodásnak nincs helye a héten, mert ebből mások nem fognak érteni. A szerelemben feszült pillanatokra van kilátás, talán éppen most kerül sor arra a bizonyos döntéshelyzetre, amelyet egy ideje fontolgatsz, de nem merted meglepni. Most meg fogod, a csillagok segítenek.

Ikrek:

Ezen a héten elmondhatod, hogy valójában a szerencse fia, vagy lánya vagy. Még az is megtörténhet, egyetlen mozdulatot sem kell tenned, és tiéd lesz az, amire vágysz. Szinte magadhoz vonzod azokat a dolgokat, amelyek miatt az irigyeid száma nő. Egy szerelmi kapcsolatban – amely kezd barátivá válni – kemény mondatok hangozhatnak el.

Rák:

Olyan leszel a héten, mint egy energiabomba. Rengeteg dolgot tudsz elintézni, de saját magad sem mered elhinni azt a szerencsét, amelyben a sors részesít. A szerelemben már adódhatnak feszültségek, különösen, hogy a partnereddel félre értitek egymást. De még az is megtörténhet a héten, ha randid lesz, hogy elkerülitek egymást, vagy nem lesztek közös nevezőn néhány dologban. Most mindenen úgy változtathatsz, ahogy akarsz.

Oroszlán:

Vigyázz jobban az egészségedre, és fektess nagyobb hangsúlyt a megelőzésre a héten. Az egyéjszakás kalandok terén nem árt az óvatosság, mert negatív következményei lehetnek a dolognak. Amiért korábban keményen dolgoztál, annak most beérik a gyümölcse, akár felkérhetnek egy olyan feladatra, ami igazán jól fizet.

Szűz:

Villámcsapásszerűen támadhat egy vírus, de megelőzheted, vitaminokkal, mozgással, egészséges táplálkozással. Ajánlatot tehetnél valakinek, akivel talán korábban jó viszonyban voltál, de az utóbbi időben ez nem volt elmondható. A közös munkából a jövőben sokat profitálhatsz. A párkapcsolatokban feszültség alakul ki, mintha ne lenne egyértelmű, ki viseli azt a bizonyos nadrágot…

Mérleg:

Senki sem vitatja, hogy voltál már sokkal jobb helyzetben is. De vedd ezt a mostani hetet egy erőpróbának, amikor a sors olyan akadályokat állít eléd, amelyeket ha képes vagy átugrani, akkor új lehetőségek köszöntenek az életedbe. A tartós párkapcsolatokban vitás helyzet állhat elő, amit te generálsz, és amiből aztán élvezettel kerülhetsz ki.

Skorpió:

Talán elvetetted a sulykot az elmúlt héten, és most próbálod a dolgokat rendbe hozni. Ha azt gondolod, hogy neked volt igazad, és elfelejted, hogy ki, mikor, mit tett érted, akkor elég nagy gondban leszel a közeli jövőben. Ideális a csillagok állása ahhoz, hogy azt könnyedén elrendezd a kényes helyzeteket, de ehhez neked is akarnod kell.

Nyilas:

Nem tudsz segíteni egy baráton, pedig nagyon-nagyon szeretnél. Nem élheted az ő életét, mindaz, ami történik, az ő tanulására szolgál. Érdemes lenne neked is körülnézni a saját házad táján, mert ott sem alakul minden úgy, ahogyan kellene, főleg azért, mert túlvállaltad magad, és rohamtempóban kell dolgoznod. Egy váratlan találkozás felborítja a szíved nyugalmát.

Bak:

Ízlésbeli problémák üthetik fel a fejüket, és ebből parázs vita alakulhat ki. Most nem fogsz a háttérben állni – mint egy szürke eminenciás –, hanem előrukkolsz a véleményeddel, sőt ötleteid is lesznek, bizonyos gondokat, hogyan kellene megoldani. Ez jó, mert hallgatni fognak rád, és olyan valakit is elkápráztathatsz, aki eddig vagy tudomást sem vett rólad, vagy erről az oldaladról egyáltalán nem ismert.

Vízöntő:

Jól tennéd, ha a héten csak akkor beszélnél, amikor erre szükség van, mert sokkal több dologra jöhetnél így rá, mintha konkrét kérdéseket tennél fel valakinek. Ráadásul, a napokban a szótlanság kifizetődő, ugyanis ezáltal elkerülheted, hogy belebonyolódj egy olyan vitába, amibe nem kellene, vagy olyasmit fecsegj el, amivel rögtön negatív bizonyítványt állítasz ki magadról.

Halak:

Ha úgy gondolod, hogy a héten körülötted forog a világ, akkor ezt jól gondolod. Ettől lehet, hogy egy kicsit feszült leszel, mert talán nem vagy hozzászokva, de az is lehet, hogy a partneredet fogja idegesíteni, hogy úgy vonzod az embereket, mint mágnes a vasat. Anyagi ügyekben váratlan kiadás borzolhatja az idegeidet, de ne izgulj, mert amire kiadsz, az megéri az árát. Ráadásul elkerülhetetlen…