Elengedni tudni kell: heti horoszkóp november 7-től

Az elengedés nem egyszerű, de sokszor jobb, mint görcsösen ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, amik már nem működnek. Ezt a csillagjegyek is megtapasztalják a héten.

nő-papírepülő

Kos:

Higgadtan és nyugodtan mindent meg lehet beszélni. A munkában, vagy a suliban, most igazán „tedd oda” magad, mert nagyon fontos, hogy a neved ne merüljön feledésbe. Talán az elbírálására nem most kerül sor, de biztos lehetsz benne, hogy értékelni fogják nemcsak a tudásodat, hanem az igyekezetedet is. A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet alakul ki, talán egy viszony most ér véget, de a pénz is problémát okozhat.

Bika:

Mérhetetlenül csalódottnak érzed magad, pedig a dolgokat nem kellene annyira eltúlozni, mint amennyire te teszed. Tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy minden marad a régiben, sőt, tulajdonképpen semmi sem igaz abból, amit hallottál, amit ígértek. Ezen a héten hajlamos vagy mindent sötéten látni, és talán ez az oka annak, hogy nincs sok kedved semmihez. Pedig a dolgok változnak, csak lassan – ha ezt elfogadod, azzal nagyban befolyásolhatod a jövődet.

Ikrek:

Ha egészségügyi problémával küzdesz, netán már túl vagy nagyjából rajta – csak kisebb utóhatása van –, akkor a héten jobban fogod érezni magad, és képes leszel megnyugtatni azokat, akik aggódtak érted. A szerelemben viszont nem vagy valami szerencsés, már eddig is tudtad, hogy a dolgok nem folytathatók úgy, ahogy eddig, azonban a héten minden elromlik. Úgy érezheted, a különválásba a sors is belejátszik… Vagy a sors képében érkező idegen, aki elrabolja a szíved.

Rák:

Vannak olyan bulik, vagy összejövetelek, amelyekre nem fontos elmenni. Még ha úgy tűnik, hogy lemaradsz valami igazán fontosról, akkor is jobb, ha ezen a héten inkább otthon töltöd a szabadidőd. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyed van, akkor a napokban sajnos csak úgy tudsz megállapodni, hogy engedsz az elveidből. Egy családtaggal is több időt kellene töltened, sőt, nem ártana észben tartanod, hogy a barátság és a pénz nem keverhető!

Oroszlán:

Ideges vagy ezen a héten, ami nem csoda, hiszen új helyzetbe kerülsz, és meg kell állnod a helyed. Sőt, talán bizonyítanod is kell, miközben nem vagy egészen biztos abban, hogy kik azok, akikben megbízhatsz, és kik azok, akikben nem. Ráadásul úgy tűnik, hogy le kell mondanod valamiről, amire nem számítottál. A szerelem a napokban elveheti az eszed, de ennek ellenére alkalmad lesz arra, hogy mérlegelj: meddig vagy hajlandó elmenni az őrült szenvedély jegyében?

Szűz:

A legnagyobb színészek között lehetne emlegetni téged ezen a héten, mert tökéletes alakítást nyújtasz annak megfelelően, hogy éppen mi az érdeked. Ennek köszönhetően megtörténhet, hogy a felettesed kedvencévé lépsz elő, sőt nem kizárt, hogy egyenesen nélkülözhetetlennek fog tartani, a kollégáid, vagy az osztálytársaid viszont nem lesznek tőled elájulva. A szerelmi életedben nagyobb teret kapnak az anyagiak, ami a párkapcsolatodnak nem tesz jót…

Mérleg:

A csillagok arra utalnak, hogy túlságosan merev vagy, vannak szabályok, amelyekhez ragaszkodsz, és ez okozhatja a problémádat a párkapcsolatodban, vagy a gyermekeddel való kapcsolatodban. Senki nem fogadja el azt, amit te szeretnél, de ne titkolj a családod elől semmit, mert azzal bakot lőhetsz. Úgy tűnik, hogy egy barátságodnak is vége szakad, mert akiről azt hitted, hogy veled van jóban és rosszban, cserbenhagyhat.

Skorpió:

Ezen a héten minden megtörténhet, még az is, hogy a régi kapcsolatok véget érnek. Elszakad valami, amit már nem lehet összefoltozni. Lehet a dologról beszélni, de az indulatokat hagyd a lábtörlőn, máskülönben félő, hogy a partnered nem is akar majd veled szóba állni, és bármiféle magyarázatot adni a viselkedésére. A munkában is új dolgokra lenne szükség, valami változásra, változatosságra, mert lassan kezdesz belefásulni az egészbe, legfőképpen mások problémájába. A barátaiddal egy örömteli dumaparti feledteti a problémáidat.

Nyilas:

Pénzben nincs barátság – nem tanultad ezt már korábban meg? Az élet nem adott neked ebből a témából leckét? Úgy tűnik, hogy most ismét szembesülnöd kell azzal, hogy a pénzen alapuló kapcsolatoknak nincs jövője. Olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol megtanulhatod, hogy az önzetlenség, vagy a másokon való segítség, nem csak lelki elégtételt jelent, de általa sokkal sikeresebb lehetsz az élet több területén.

Bak:

Ha külföldre utazol, fantasztikusan fogod érezni magad, és még az is megtörténhet, hogy nemcsak különleges élményekben lesz részed, hanem a szerelmeddel is közelebb kerültök egymáshoz. Esetleg most jöttök rá – ha csak te utazol –, hogy mennyire fontos a másik. Sajnos a héten nincs annyi pénz, amennyi elég lenne. A munkahelyi szerelmi viszonyokat lebukás fenyegeti, ami kínos perceket okozhat.

Vízöntő:

Vannak olyan pillanatok a héten, amikor nagyon szeretnél egyedül lenni, és a partneredet csak nyűgnek érzed a nyakadon. Ha a válás gondolata fordul meg a fejedben, vagy netán már válófélben is vagy, akkor nem lesz egyszerű ez a hét, mert talán le kell mondanod bizonyos dolgokról ahhoz, hogy szabad legyél. Ha vendégeket vársz az otthonodba, akkor próbálj meg kedves lenni velük. Nem most van itt az ideje, hogy kifejezd nemtetszésedet.

Halak:

Ideges vagy, mert nem tudod, hogy mire számíts. Nem mersz tervezni, különösen nem hosszabb távon, mert olyan dolgok hangzanak el, amelyek teljesen elbizonytalanítanak. Csak semmi pánik, szükség van rád, ráadásul vannak olyan barátaid, akiknek a szava számít, és akik mindent megtesznek azért, hogy a legjobban gyere ki még a vesztesnek látszó ügyekből is. Párkapcsolatokban olyan dolgokat tudtok megbeszélni, ami kényes témának nevezhető. Ha feszültség is volt közöttetek, most tisztázhatjátok.