Hosszú távú célokra koncentrálva: heti horoszkóp október 31-től

Bár általában nem szerencsés, ha az ember elfelejt a jelenben élni, de néha fontos, hogy a jövőt is szem előtt tartsuk. A héten különösen nagy szerep jut neki.

Business woman looking through binoculars against cloudy sky background

Kos:

A szomszédoddal szemben vita alakulhat ki, de makacsul ragaszkodj az elképzeléseidhez, ne engedd, hogy önhatalmúlag a maga malmára hajtsa a vizet, mert könnyen a pénztárcád láthatja kárát. A munkában fellélegezhetsz, mert végre olyan teljesítményt nyújtasz, amelyet a felettesed is elismer. Egy baráti kapcsolatod olyan súlyos csalódást okozhat, amit nehezen tudsz csak kiheverni. Házas- vagy élettársad értékeli mindazt, amit érte teszel.

Bika:

Ott tartasz, hogy már nem értesz semmit. Szeretnél bízni abban, amit mondtak, az elhangzott ígéreteknek, de sajnos annak még semmi jelét nem látod, hogy változás történne a mindennapjaidban. Sőt, inkább úgy érzékeled, hogy minden marad a régiben, ez elkeseríthet. Ne add fel, mert nem tudod a teljes igazságot, és ha nem is rövidesen, de változni fognak a dolgok. Kedvesed tarthatja benned a lelket, ebből próbálj erőt nyerni.

Ikrek:

Készülj fel rá, hogy változtatni kell a terveiden, mert a sors – vagy a titkos ellenségeid – rákényszerítenek erre. Nagyon nehezen viseled, hogy azt, amit jónak találtál, most muszáj lesz szinte teljes egészében sutba dobni, de ennek ellenére, vágj jó képet a dologhoz. A szerelemben egy kapcsolat a végét járja, mert a féltékenykedést ki nem állhatod.

Rák:

Kissé feszült lehetsz, mert úgy érzed, idegesítenek az emberek, és mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz. Ennek ellenére ez a hét egészen jól alakul, főleg, ha utazást tervezel, mert a kiruccanás feltölthet energiával. Egy véletlennek köszönhetően mások arra ösztönözhetnek, hogy vágj bele egy olyan munkába, amely régi vágyad volt. De légy óvatos, mert azok, akik ezt mondják, lehet, hogy nem teljesen önzetlenek veled szemben.

Oroszlán:

Romantikus érzések uralkodnak ezen a héten el rajtad, a Mars helyzete pedig csak fokozza a másik iránt érzett vonzalmadat. Pénzügyekben nem állsz rosszul, a munkában olyan lehetőség adódik, hogy a kollégák téged fognak követni: szinte önként teszik azt, amit te szeretnél. Munkahelyi szerelmi kapcsolatban zűrök adódhatnak.

Szűz:

Magabiztos vagy, még a Mars állása sincs rád olyan feszítő hatással, mint más jegyekre. Inkább inspirál, így aztán energiával és ötletekkel teli vagy, és a viselkedésed leginkább egy győztesére hasonlít. Úgy tűnik, ezen a héten nincs olyan kihívás, amivel ne tudnál szembenézni, ráadásul a szerelemben is olyan élmények érnek, amelyek talán eddig még soha. Ami hátrány jelenthet, ha politikai ügyekben vitatkozni kezdesz. Kényes ez a terület neked, itt nagyot bukhatsz.

Mérleg:

Azt mutatod, mintha már nem is izgatna mindaz, ami veled történt, de feszült vagy és úgy érzed nem volt igazságos, ami veled történt. De ismered a karma törvényét, egyszer minden visszajár – csak légy egy kicsit türelmes. Elhangozhat egy ígéret, amelyre ne végy mérget, mert egyáltalán nem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ráadásul, ha nagyon beleéled magad, akkor csalódhatsz. A szerelemben élvezed a romantikát, a párod figyelmességét.

Skorpió:

Nem kizárt, hogy engedményeket kell tenned annak érdekében, hogy kiengesztelj valakit, akit korábban megbántottál. Persze a szóban forgó személy, megbocsát neked, de nem felejti el – talán soha –, hogy így viselkedtél vele. A szerelemben olyan álmokat kergetsz, amelyek leginkább a tieid, a partnerednek más elképzelései vannak, hosszú távon. Nem áll azonban távol tőled egy olyan gondolat, amelyet eddig teljesen elutasítottál, így elkerülhetitek a vitát.

Nyilas:

Nem lehet okod panaszra, mert egy nagyobb teher lekerül a válladról, és talán lesz néhány könnyebb napod is. Igaz, anyagilag nem leszel éppen csúcsformában, de hamarosan új lehetőség nyílik pénz keresésére, ezért nem kell aggódnod. Barátot nagyon sajnálsz, és mindent megteszel neki, hogy segíts, talán még veszélyes helyzetbe is belemész.

Bak:

Van valaki, akivel jól érzed magad, de azért van közöttetek távolság. Mást ez megrettentene, de te örülsz neki, mert úgy érzed, segít, hogy fejlődj a párkapcsolatok terén. Ám azt tudnod kell, hogy a másik nem egészen így gondolkodik, és kezd beléd szeretni, de nagyon. A munkában, vagy a suliban új lehetőség csillan meg, amit ragadj meg, mert ez hosszabb távon jó megélhetést biztosíthat.

Vízöntő:

Kétségtelen, hogy sztár vagy. Mindenki őrületesen vonzónak tart, és boldognak érzik magukat, ha a közeledben tartózkodhatnak. Valami olyasmit sugárzol magadból, amiről az emberek azt képzelik, hogy veled lenni egyszerűen szerencsés dolog. Ha párkapcsolatban élsz, akkor partnered talán nincs a legjobb formában. Ha éppen válófélben vagy, akkor kedvesed mindent bedob, és olyan dolgokkal áll elő, hogy végképp elmenjen a kedved attól, hogy újrakezdd vele.

Halak:

Titokban szeretsz – csak senki meg ne tudja. Elég, ha annyit mondasz, hogy mindent lezártál, és az övéké vagy teljesen. De hogy a szíved, a vágyaid igazán kinél is vannak, azt őrizd hét lakat alatt. Partnered olyan dolgot közöl veled, amely meglep, és amely miatt nem tudod, hogy örülj, vagy pedig kétségbe ess, mert egyrészről ez fantasztikus, másrészről viszont újabb teher.