Ingatag talaj a lábak alatt: heti horoszkóp október 24-től

A bizonytalanság lesz az úr a héten, egyeseknek a párkapcsolatukban, másoknak a munkájukban kell számítaniuk embert próbáló helyzetekre.

Businessman Builds a Tower

Kos:

Sajnos a héten kiderül, hogy akiért tűzbe tetted volna a kezed, akiben úgy bíztál, mint senki másban, és akiért olyan áldozatot is vállaltál, amely miatt talán kisebb összetűzésbe is kerültél a partnereddel, most nem áll ki melletted. Ezt a mérhetetlen csalódást nehezen tudod egyelőre feldolgozni, de lesznek segítőid, akik melletted állnak a nehéz időben, és erősítik az önbizalmadat.

Bika:

A munkádban, vagy ha tanulsz, az iskolában olyan személyek érvényesülnek, akik kétszínűek, akik jól értenek ahhoz, hogyan tegyék magukat a felettesüknél, tanáruknál nélkülözhetetlenné. Ne irigykedj rájuk, mert te ennél sokkal jobb vagy! Sajnos előfordulhat, hogy a héten bejelentik, hogy a pénzed kevesebb lesz, mint eddig volt, de az is lehet, hogy olyan feladatokat kell elvállalnod, amihez nem fűlik a fogad, és meg sem fizetik.

Ikrek:

A párod hiába akarja, nem fog menni, mert nem akarod. Nincs értelme, nem látsz semmiféle jövőt kettőtök kapcsolatában, egyszerűen nem bírod elviselni a féltékenységét, az ellenőrzési vágyát. Ráadásul előfordulhat, hogy egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és élvezed ezt a helyzetet, amely nem jár semmiféle elkötelezettséggel. Előfordulhat, hogy a munkában olyan feladatot vállalsz, amellyel nevetségessé teszed magad, és hiteltelennek tartanak.

Rák:

Jót beszélgethetsz egy olyan személlyel, akivel nagyon régóta ismeritek egymást. Sőt, talán be is mutathatod neki azt az embert, aki miatt boldognak érzed magad. Viszont aggodalmaskodhatsz egy olyan személy egészségi állapota miatt, aki nagyon közel áll a szívedhez, netán a rokonságodhoz tartozik. Ha esetleg beavatkozáson esett át, akkor szüksége van a támogatásodra, és a szeretetedre, mert ez gyógyírt jelent a számára.

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy olyan hírt közölnek veled, amely miatt ideges leszel, ugyanis ez erősen érinteni fogja az anyagi helyzetedet. Ha csökkenteni akarják a fizetésedet, és a partnered mérgelődik a kialakult helyzet miatt, ne vedd a szívedre, bármit is mond, csak aggódik. Ha odafigyeltek egymásra, nem lehet baj, és a szerelem kárpótolhat.

Szűz:

Olyan új dolgokat várnak tőled, amelyek megerősíthetik, de le is rombolhatják a pozíciódat. Ha kitartasz, elnyerheted felettesed bizalmát, ha pedig a kis kedvencének is teret engedsz, akkor akár plusz pénz kereseti forráshoz is hozzájuthatsz. Ellenben nemet kell mondanod egy olyan személynek, akivel remekül kijöttetek egymással. A szerelmi életedben talán egy külföldi utazás hoz változást.

Mérleg:

Éhes vagy, mégpedig pénzéhes. Ez teljesen normális, hiszen egyelőre van mit aprítani a tejbe, de sajnos váratlanul olyan kiadások jelentkezhetnek, amelyek megrengethetik a bevételeidet. Muszáj leszel olyan személlyel is felvenni a kapcsolatot, akit ki nem állhattál, csak azért, hogy egy kis pénzmaghoz juss. Sajnos azonban ő nem tud – vagy inkább nem akar – semmit felajánlani neked, mert nem felejtette el a régi dolgaitokat. Szerelmi életed zűrzavaros, ne menj bele semmi titkos viszonyba.

Skorpió:

Több embernek is csalódást okozhatsz, mert nem ezt várták tőled, mint amit csinálsz. Ennek köszönhetően megváltozhat a rólad kialakított kép, és lehet, hogy a feletteseid is elgondolkodhatnak, hogy érdemes-e veled számolni. Párkapcsolatodban a partnered nem érez talán olyan lángolást, mint amit várnál, inkább arra vágyik, hogy te kényeztesd. Ha a kapcsolatotokba belépett a harmadik, muszáj lesz megbeszélni, hogy miért történt mindez.

Nyilas:

Olyan vagy a héten, mint egy felbolydult méhkas. Mindez egy olyan személynek köszönhető, aki elcsavarta a fejed, és akivel munkakapcsolatban állsz. Egyelőre tartsd titokban az érzéseid, mert ha most kitudódna kettőtök viszonya, óriási patália lenne belőle, és talán még az épelméjűségedet is megkérdőjeleznék. Ha külföldi utazást tervezel, talán éppen miatta, akkor csak menj, mert nem fogsz csalódni.

Bak:

Mi lenne, ha fognád a telefont, és felhívnád őt? Lehet, hogy az első randi nem úgy sikerült, ahogy gondoltad, de egy váratlan esemény folytán rájöhetsz, hogy talán adnod kellene neki még egy esélyt. A munkahelyeden vagy a suliban rázós lesz ez a hét, mert olyan dolgok kerülnek terítékre, olyan dolgokat közölhetnek veled, amelyek mélyen megráznak. Leginkább mégis a pénzügyeid lesznek azok, amelyeket ezek a közlések érzékenyen érintenek.

Vízöntő:

A héten előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan változások történnek, amelyek nem töltenek el kitörő örömmel. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan hírt közöl veled, amely miatt gyorsan új állás után kell nézni. De akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nem lesz gond az elhelyezkedés. Még az is lehet, hogy a nézeteidet fogod megváltoztatni ahhoz, hogy új munkát találj. És ez nem is lesz baj.

Halak:

A partnerednek egészségi problémái lehetnek, de az is előfordulhat, hogy sokkal többet dolgozik, és sokkal kevesebb pénzért, mint korábban, és ez látszik meg rajta. Külföldön tartózkodó ismerőseid, netán rokonaid miatt többet izgulsz, hogy minden rendben legyen velük, különösen, hogy egyre közelebb van a hazaérkezésük ideje. Te magad is aggódsz a munkahelyed miatt, mert változások várhatók, és semmi sem marad úgy, ahogy eddig volt.