Szenvedélyek viharában: heti horoszkóp október 17-től

Felforrósodik a levegő a jövő héten, a csillagjegyek nem várt szenvedélyes helyzetekben találhatják magukat. Akkor is, ha párkapcsolatban élnek...

horoszkóp

Kos:

Lendületes hét lesz a mostani, amikor alkotói energiáid a csúcson vannak, és talán közelebb kerülsz mindahhoz, amit már egy ideje tervezgetsz, de sohasem találtad a megfelelő időt, és alkalmat, hogy belevágj. Nos, ezen a héten ez ügyben nagy lépést tehetsz előre. A szerelemben tombolnak a hormonjaid, és talán belemész egy olyan kapcsolatba, amibe nem kellene. De nem érdekel, mert a vágyaid most kielégülést akarnak találni. Talán egy titkos viszonyba mész bele, mégpedig a munkahelyeden.

Bika:

Ezen a héten végre tisztán látsz, és tudni fogod, hogy milyen irányba kell haladnod, hogy kik azok, akiknek hihetsz, és kik azok, akiket el kell felejtened. De arra nagyon vigyázz, hogy semmiféle kritikai megjegyzést ne tegyél, különösen a munkahelyeden, vagy a feletteseddel szemben. Az igazság a te oldalon áll, ha vitás ügyed van, nem kell izgulnod, jól jöhetsz ki a dologból. A szerelemben kezdeményezz, meglátod, talán soha át nem élt erotikus tűzijátékban lesz részed.

Ikrek:

Még az is lehet, hogy valaki olyat sodor eléd az élet, akivel a kapcsolatot titokban kell tartani, mert ha kitudódik, akkor óriási bonyodalom ütheti fel a fejét. Fantasztikus ötleteidet képes vagy megvalósítani, és a suliban a tanárok, vagy a munkahelyeden a feletteseid el lesznek ragadtatva a kreativitásodtól. Csak arra ügyelj, hogy nehogy lenyúlja valaki az ötleteidet…

Rák:

Becsap a villám – ha eddig még nem történt meg –, és olyan boldognak érzed magad ettől a találkozástól, hogy talán még szárnyaid is nőnek. A szex fantasztikus lesz vele, úgy érzed, hogy azt kapod, amit adsz, sőt talán egy kicsit többet. Talán életedben először éled át ezt a fajta szerelmet. Ha utazol, némi feszültségre van kilátás, mert a dolgok másként alakulnak, mint ahogy arra számítottál. A családodban pedig előfordulhat, hogy valakinek a betegsége miatt agyon izgulod magad.

Oroszlán:

Amikor el akarsz érni valamit, akkor nem ismersz sem istent, sem embert. Ám most a kis átgázolós stílusod miatt a sors benyújtja a számlát, mégpedig anyagi vonatkozásban. Akit valami miatt kitúrtál a helyéről, azért keményen fizettet a sors. A szerelemben viszont nem érdemes fejfájásra panaszkodni, ha a partnered új trükkökkel szeretne elkápráztatni…

Szűz:

A nyüzsgésről szól a hét, és odateszed magad nagyon mindenbe, főleg, ha a felettesed, vagy a tanárod a közeledben van. Olyan nagy színész vagy a héten, hogy tulajdonképpen a legnagyobb profikat is kenterbe vered. Ja, és ne feledkezzünk meg arról, hogy benne vagy az egy éjszakás kalandokban is, hiszen ezek doppingolnak. Anyagi ügyeid nem állnak valami fényesen, és úgy érzed, hogy az ehhez kapcsolódó ígéretekkel tulajdonképpen tele van már a cipőd.

Mérleg:

Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és ennek a kapcsolatnak bármilyen köze van a munkához, akkor kapd össze magad, mert máskülönben könnyen lebukhatsz. Tele vagy kreatív ötletekkel és majd meg üt a guta, hogy ezeket nem tudod hasznosítani. Ne izgulj, mindennek eljön az ideje. Vannak jó barátaid, akik sok mindenről informálnak, amitől hízik a májad.

Skorpió:

Ha a partnered eltávolodott szexuális téren tőled, akkor itt a ragyogó alkalom arra, hogy visszahódítsd őt. Persze ne várj arra, hogy ez olyan nagyon könnyű lesz, hiszen partnerednek éppen elég baja van, de ne add fel, még akkor sem, ha elsőre nem sikerül. Minden gond és gátlás nélkül közölni fogsz valakivel, valamit, ami nem lesz túlságosan jó hír a számára, de ez egyáltalán nem fog érdekelni. Egyetlen célt tartasz a szemed előtt, hogy visszaadd mindazt a jót, amit egykor valakitől kaptál.

Nyilas:

Részt vehetsz egy olyan eseményen, amelyen eltalálhat Ámor nyila. Ha a főnöködbe vagy szerelmes, vagy csak szimpátiát éreztetek egymás iránt, akkor a héten valahogy úgy alakulnak az események, hogy fizikai síkon valósulnak meg az ábrándjaid. A héten rengeteg munkád lesz, de nemcsak győzni fogod, hanem szuper jól csinálod.

Bak:

Megeshet, hogy az elmúlt héten olyan élmények értek – különösen, ha külföldön tartózkodtál –, hogy nem tudod őket elfelejteni. Az a szerelmi kapcsolat, amely eddig nem működött, talán végleg megszűnik, mert mindketten a másik kezdeményezésére vágytok. Mi lenne, ha te az utazás, vagy valami banális dolog miatt felhívnád őt… Csak jól jöhetsz ki belőle.

Vízöntő:

Több mindent sutyiban kell intézni, mert vannak emberek, akik annyira irigyek, hogyha meglátják, hogy kapsz valamit, attól máris elönti őket a sárga irigység. Pedig ezen a héten nagy a sansz arra, hogy valami különleges dologgal lepjenek meg. Ráadásul a partnered is arra vágyakozik, hogy szexuálisan aktívabb legyél otthon, és ne a haverokkal, vagy barátnőkkel múlasd az időt. Viszont, ha nem érzel kedvet a szexhez, akkor valami ravasz taktikával ügyesen kibújhatsz alóla.

Halak:

Ha nincs az életedben helye a szexnek, akkor ezen a héten mindennél jobban vágyakozni fogsz rá. És még az is megtörténhet, hogy éppen azzal a személlyel fogsz konfliktusba kerülni, akivel aztán az ágyban találhatod magad. Lehetséges, hogy ez a személy nem az állandó partnered lesz, hanem egy visszatérő, régi szerető, de erről mélyen hallgass. A munkahelyeden, vagy a suliban olyan hírt közölnek, ami arra ösztönöz, hogy kitalálj valamit, amivel nem kerülsz rá egy nem kívánatos listára.