Régi ismerősök felbukkanása: heti horoszkóp október 10-től

Mintha a bolygók is nosztalgiáznának: a héten sorra tűnnek fel a régi ismerősök, barátok, szerelmek, aminek nem mindenki fog örülni.

horoszkóp

Kos:

A partnered az agyadra megy ezekben a napokban, és úgy érzed, hogy a munkádban sem úgy alakul minden, ahogy szeretnéd. De ne csüggedj, mert váratlanul jelentkezik valaki, akinek talán az elmúlt héten küldtél üzenetet, és megoldja egy olyan problémádat, amiről úgy gondoltad, maga alá temet. Közeledésben légy nagyon óvatos.

Bika:

Váratlanul pénz hull az öledbe. Nem számítottál rá, de ez most nagyon jól jön, mert olyan kiadásaid is lesznek a héten, amelyek egészen meglepnek, és belőled – aki a toleranciájáról, és a türelméről híres – olyan idegességet váltanak ki, hogy legszívesebben lekevernél valakinek egy pofont. Erre nincs szükség, a fölös energiákat vezesd le testedzéssel, ami amúgy is rád fér. És ami fontos, ne félj a jövőtől, nem akar elvenni tőled senki, semmit.

Ikrek:

Tulajdonképpen minden jó is lenne a szerelemben, ha nem lennének olyan zavaró tényezők, mint esetleg saját, vagy valaki egészsége miatti aggódás. Váratlanul jelentkezik valami, vagy valaki, akire nem számítottál, és ezt úgy véled, hogy nem túl jó előjel. Viszont az már nagyon jó dolog, hogy egy olyan személytől kapsz irdatlan mennyiségű figyelmet és szeretetet, aki fontos a számodra, akit régóta ismersz, és akiről eddig azt hitted, hogy közömbös vagy a számára.

Rák:

Ezen a héten különlegesen gyors a felfogóképességed, a megfelelő pillanatban tudsz előrukkolni a megfelelő ötlettel. Képes vagy egyszerre több dolgon is gondolkodni, ami azért nagyon jó, mert a munkahelyeden ezt díjazni fogják. Vicces is vagy, ezért aztán közkedvelt leszel mások körében, és ennek köszönhetően talán olyan dolgokkal is foglalkozhatsz, amelyek mindig is nagyon érdekeltek, de nem jutottál a közelükbe. Hát most ez is megtörténik.

Oroszlán:

Tele vagy kérdésekkel, mert talán megismertél valakit, aki saját magát adta. Nem manipulált, nem játszadozott, egyszerűen elmondott mindent magáról, kendőzetlenül, és lehet, hogy ettől „elájultál”, mert nem ehhez vagy szokva. Érzel is iránta valamit, még pontosan nem tudod, hogy mit, de van benned egy kis félsz, hogy ez szerelem. És ha az, akkor úgy érezheted tényleg nagy bajban vagy – ha nem vagy szingli –, mert éppen olyanok a körülményeid, amikor még egy titkos kapcsolatba sem mehetnél bele…

Szűz:

Igazán semmi okod az aggodalomra, te is tudod jól, hogy a dolgaid jól mennek, Az, hogy vannak olyan emberek, akiket majd megesz az irigység a sikereid láttán, az az ő dolguk, ne foglalkozz velük. A munkahelyeden a felettesed olyan ideges, hogy talán a tíz körmét is le tudná rágni, ezért olyan feszült, mint egy kihúzott íj. Légy vele kedves – még akkor is, ha nem vagy oda érte –, meglátod, értékelni fogja a mosolyodat, és jó szavakat.

Mérleg:

Még az a csoda is megtörténhet a héten, hogy mások egyszerűen szentírásnak fogják venni mindazt, amit tőled hallanak. Partnerednek olyan ötletei lehetnek, amelyeket egyszerűen el kell fogadnod, sőt meg is kell dicsérned őt, hogy mennyire kreatív. Előfordulhat, hogy a testvéreddel olyan dolgot tudtok megbeszélni, amire korábban nem volt lehetőség, és tisztázhattok félreértéseket. Ha pedig előáll egy olyan ötlettel, ami számára túlságosan rizikós, akkor segíts neki, hívd fel a figyelmét a buktatókra, mielőtt belevágna!

Skorpió:

Hát talpnyalásban bőven lesz részed ezen a héten. Olyanok is hozzád fognak dörgölődzni, akik igazán nem kedvelnek, de várnak tőled valamit, és úgy hiszik, ha hízelegnek, akkor meg is kapják. És hát van ebben valami, mert ezen a héten te, aki még mások titkos gondolatait is ki tudod fürkészni, elámulsz ezektől a szavaktól, tettektől, és azt hiszed, hogy minden igaz, amit mondanak. Milyen kár, későbbi csalódástól óvhatnád meg magad, ha ezen a héten reálisan gondolkodnál.

Nyilas:

Olyan váratlanul zuhannak a nyakadba a munkák, hogy azt sem tudod, hogy mivel kezdj, hogy a végére érj mindennek. A felettesed olyan bejelentést tehet, aminek nem feltétlenül örülsz majd, mert ez is csak azt jelenti, hogy eggyel több feladatot sóz a nyakadba, kevés pénzért. Barátról, vagy jó ismerősről olyan dolgot tudsz meg, ami végtelenül felháborít, és úgy gondolod, hogy igazi kétkulacsos, akiben nem bízhatsz meg. A szerelemben minden jól alakul, ha nem nyomulsz.

Bak:

Ezen a héten kevesebb időd marad magadra, vagy arra, hogy pihenj, viszont sokat kell dolgoznod. Még akkor is, ha ismét hosszú hétvége lesz, mert még az is előfordulhat, hogy váratlanul valaki helyett be kell ugranod, és el kell látnod olyan feladatot is, amiben kevés a gyakorlatod. De rájössz, hogy mit és hogyan kell tenned, így nem lesz nagy gond, sőt, talán még egy kecsegtető ajánlatot is kaphatsz. A szerelemben felütheti fejét a féltékenység, leginkább a te oldaladról. Mielőtt támadsz, tájékozódj.

Vízöntő:

Barátokkal, ismerősökkel való találkozó, nagyon fontos most neked. Na és persze a tanulás is, mert van mit behoznod. Előfordulhat, hogy éppen akkor kell megtanulnod valamit, amikor másoknak szünet van, és még az is megeshet, hogy magántanárhoz kell fordulnod miatta. De ez nem baj, mert amit ezen a héten elsajátítasz, arra mindig emlékezni fogsz. Ha nincs állásod, akkor ennek a tudásnak a birtokában biztos lehetsz benne, hogy találni fogsz.

Halak:

Hát mi is lenne veled a héten a testvéred, vagy egy olyan rokon nélkül, aki a hónod alá nyúl, és a segítségedre siet? Ismét váratlan esemény történik, és téged lehet, hogy megint csak meg kell menteni. Mivel ezzel a dologgal a figyelem középpontjába kerülhetsz, ezért jó, ha olyan valaki is felfigyel rád, aki segíteni tud neked abban, hogy előbbre lépj például a munkádban, vagy megvalósíthasd az álmodat.