Fókuszban a jövő: heti horoszkóp október 3-tól

Mindegy, hogy magánéleti vagy karrierbeli döntésekről van szó, minden mostani cselekedet hatással lesz a jövőre.

férfi-távcső

Kos:

Meglehet, hogy valami olyan különleges dolgot csinálsz, amelyre nemcsak itthon van kereslet, hanem a határon túl is. De az is megtörténhet most, hogy kapsz egy váratlan lehetőséget, amit nyakon kell ragadni, mert ez a jövőd szempontjából lényeges lesz, különösen akkor, amikor sok a bizonytalansági tényező körülötted.

Bika:

Elképzelhető, hogy választás elé állít a sors, és el kell döntened, hogy azzal a partnerrel maradsz, akivel eddig, vagy pedig azzal, aki nem olyan régen lépett be az életedbe. A barátságot te és a barátod vagy barátnőd is teljesen másként kezelitek. Ez lehet az oka annak, hogy te nem is gondolod, hogy talán túlságosan sokat vársz el másoktól.

Ikrek:

Talán kicsit meg vagy ijedve, és még el is túlzod a dolgokat. Az a lényeg, hogy ne félj, és ne olvass össze a téged foglalkoztató problémával kapcsolatban mindent, mert akkor aztán végképp elmegy a kedved mindentől. Próbálj meg optimistán hozzáállni a dolgokhoz, így amilyen gyorsan jönnek a problémák, ugyanolyan gyorsan el is tűnnek. A szerelemben hihetetlenül szerencsés vagy, használd ki.

Rák:

Nem kell aggodalmaskodnod a partnered miatt, ha egészségi gondjai voltak, mert gyorsan felépül, sőt már az is lehet, hogy ezen a héten otthon lesz. Mindenesetre most arra van szüksége, hogy te nagyobb figyelmet fordíts rá – szereteteddel, az odafigyeléseddel még hamarabb túl lehet a nehéz napokon. A munkában új kihívás vár rád, amelynek meg tudsz felelni, és ez óriási sikert jelent majd a számodra.

Oroszlán:

A partnered miatt egy kicsit szorongsz, ezért nagyon jól esik, hogy magad mellett tudhatsz olyan embereket, akik tényleg igaz barátok. Őket valóban nagy becsben kell tartani, mert a segítségükre a jövőben szükséged lesz. Anyagi ügyekben elszámolhatod magad, vagy esetleg a szabályokat szeged meg, és ezért mélyebben kell a pénztárcádba nyúlni, mint ahogy gondoltad.

Szűz:

A héten nem panaszkodhatsz a pénzre, mert még a csapból is az fog folyni. Mi több, még az is megtörténhet, hogy valami olyasmit csinálsz, ami nagyon tetszik az embereknek, ami hosszútávon is jövedelmezni fog. A népszerűségi indexed is meredeken emelkedik, csak arra ügyelj, hogy ne lépd túl a sebességhatárt, és ne tégy semmi olyat, amivel a hatóságoknál kihúzhatod a gyufát.

Mérleg:

Ha belevágtál egy munkába, akkor óriási lesz a sikered, és olyan személyek ismerik el a munkádat, akikre felnézel, akikről úgy gondolod, hogy valakik. Az ő szavuk, ha nem is szent, de nagyon fontos a számodra. Persze az sem utolsó szempont, hogy pénzed is lesz belőle, aminek köszönhetően újabb kapcsolati tőkére tehetsz szert, így az irigyeid száma hirtelen a sokszorosára emelkedhet.

Skorpió:

Még az is megtörténhet, hogy olyan személlyel hoz össze a sors, aki segíteni tud neked, egészen pontosan a partnerednek abban, hogy amire szüksége van, ahhoz végre hozzájusson. A felettesed meg van elégedve veled, de ez még nem jelenti azt, hogy el is engedheted magad, hanem ugyanolyan keményen kell dolgoznod, ahogy eddig. Váratlanul pénz üti a markod, még az is lehet, ha nincs munkád, akkor a héten jól fizető feladathoz juthatsz.

Nyilas:

Talán már imára kulcsolod a kezed, hogy végre teljes egészében megkapd azt a pénzt, ami járna neked. Sajnos nem fogod, csak egy részét, de biztosítanak arról, hogy a többi majd ez után jön. És ez most nem csak üres ígéret, hanem valóban így lesz. A munkahelyeden olyan álságos dolgok történnek, hogy legszívesebben elfordítanád a fejed, hogy ne is lásd. A hallgatás helyett inkább mond el a véleményed, meglátod, megkönnyebbülsz tőle!

Bak:

Ne rágódj még mindig azon, ami az elmúlt hetekben történt a családban. Egyszerűen emelkedj felül, hogy ez van, és kész. Próbáld meg a csalódáson túltenni magad, különben szinte bele fogsz rokkanni az egészbe. Élvezd a barátaiddal és a szerelmeddel töltött időt, hogy az energiaraktáraid feltöltődhessenek. Így nem mellesleg azokat a bosszantó dolgokat is elfelejtheted, amelyeket egy rokon miatt kell átélned.

Vízöntő:

Jó hírek érkeznek a munkahelyedről, amelyek arra utalnak, hogy valamit nagyon jól végzel. Ha nincs munkád, akkor a héten lendülj bele, mert egészen jót csíphetsz meg, igaz, hogy segítségedre, ajánlóra is szükséged lesz. Váratlanul feltűnik egy régi barát, vagy régi szerető, aki olyan dolgokat mond, amitől szinte elvarázsoltnak érzed magad.

Halak:

Ha egészségi problémád van, akkor jó kezekben vagy, és semmi okod arra, hogy siránkozz, mert sokkal gyorsabban fogsz gyógyulni, mint ahogy azt elképzelted, vagy, ahogy arról valahol olvastál. A munkahelyeden jó dolog történik a héten, talán még ajándékot, vagy fizetésemelést is fogsz kapni. Új barátokra is szert tehetsz, és ezek az emberek a későbbiekben fontos szerepet játszanak majd az életedben.