Amikor a főnök irányít: heti horoszkóp szeptember 26-tól

Most mintha minden a munkáról szólna: a lehetőségek jönnek-mennek a héten, csak győzzetek velük – és a főnökkel – lépést tartani!

horoszkóp

Kos:

Ami az elmúlt héten könnyeket csalt a szemedbe, azzal most talán sikerül megbékélni. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy találsz rá egy gyors megoldást, másrészt pedig annak, hogy a munkahelyeden megbecsülnek. A napokban talán egy baráti kapcsolat is kezd helyreállni, de ne bízd el magad…

Bika:

A felettesed nem tud élni nélküled, és ez talán most nem is olyan vicces, mert annyi terhet rak rád, amennyit alig győzöl. Mielőtt visszautasítanád, ne feledd, pénzre nagy szükséged van, főleg, ha párkapcsolatban élsz, és gyermekeid vannak, vagy ha a szerelmeddel készültök valahova.

Ikrek:

Családi problémák adódhatnak, még az is lehet, hogy valamelyik közvetlen rokon olyan dologgal áll elő, ami számodra elfogadhatatlan és felfoghatatlan. Ha ingatlan ügyet kívánsz megoldani, akkor talán – természetesen a realitásoktól nem túlságosan elrugaszkodva – alkudhatsz, és pontot tehetsz a dolog végére. A szerelemben úgy érezheted megtaláltad, akit tényleg neked szánt a sors.

Rák:

Váratlanul olyan munkaajánlatot kaphatsz, amelyre vétek lenne nemet mondani – ha nincs állásod, akkor az örömöd határtalan lesz. Ha van állásod, akkor vacillálsz, nem igazán szeretsz változtatni, kockázatot vállalni. Az egészségedre vigyázz jobban, mert ezen a héten egy gyors lefolyású vírus ágynak dönthet. Ha hivatalos vagy egy buliba, akkor nagy lesz a kísértés, hogy egy őrülten szexis személynek ellenállj…

Oroszlán:

Sikerül megállapodnod a héten egy olyan munkáról, amely pénzt hoz, és amely egyéb előnyökkel is jár. De azért arra ügyelj, hogy e körül a munka körül minden rendben legyen, mert előfordulhat, hogy valami, amiről nem tudsz, később bonyodalmakat okozhat. A szerelemben egy titkos szerető olyan váratlan meglepetést szerez neked, amelyet nehéz lesz kivitelezni.

Szűz:

A feletteseddel ízlésbeli problémák adódhatnak, de az is megtörténhet, hogy anyagi jellegű gondok miatt nem alakul minden úgy, ahogy tervezted. Talán a főnököd többet várt volna tőled, de mivel nem hoztad a várt tervet, ezért feszültség alakulhat ki közöttetek. A szerelemben – még akkor is, ha ritkábban látjátok egymást – őrületes lesz ezen a héten a vágyakozás.

Mérleg:

A héten rájöhetsz arra, hogy több lábon állni kifizetődő, sőt, nem kizárt, hogy egy olyan tanfolyamra is beiratkozol, aminek a jövőben hasznát veheted, különösen, hogy olyan változások történnek a munkahelyeden, amelyek erre utalnak. A szerelemben egy kapcsolatnak lassan vége, vagy a vége felé tart.

Skorpió:

Lehet, hogy a héten te vagy a pénzcsináló, és a cég, ahol dolgozol, tulajdonképpen imába fogja foglalni a neved. Ha nincs állásod, akkor most megfoghatod az Isten lábát, olyan munkát szerezhetsz magadnak – talán némi protektori segítséggel –, amelyről talán csak álmodoztál. Érdekes híreket hallhatsz egy rokonról, és fel sem tudod fogni, hogy miért döntött úgy, ahogy. Egy régi szerelmi viszony kezd barátivá szelídülni.

Nyilas:

Végre valahára megkapod azt a pénzt, ami jár neked, és a felettesed is megadja neked azt az összeget, ami tulajdonképpen megillet téged. Ha van munkád, de úgy döntesz, hogy vállalsz mellé egy másikat, akkor hajrá, csak bátran, mert most minden lehetséges. A szerelemben felkavar valaki, talán belemész egy titkos viszonyba, amelyről azt gondolod, hogy sohasem fog kiderülni. De ismered a régi közhelyet: egyszer minden titokra fény derül…

Bak:

Ezen a héten végső elhatározásra jutsz, amelyre a munkád vagy a tanulmányaid miatt fog sor kerülni. Ne ítélj elhamarkodottan, hiszen ez jelentené számodra a jövőt! Ha baráti tanácsra, segítségre számítasz az ügyben, nem kell sokáig várnod. A szerelemben szerencsés vagy, mert nem viselt meg a másikkal való szakítás, főleg, hogy melletted van az új!

Vízöntő:

Tulajdonképpen elégedett vagy a munkahelyeddel, ugyan vannak hátrányai, de vannak előnyei is. És ezeket most kezded felfedezni – főként, ha új helyen dolgozol –, mert talán sokkal szabadabb vagy, mint korábban, és ezt nagyra értékeled. Ráadásul olyan dolgokat is megtehetsz, amelyet azelőtt nem, így aztán a párkapcsolatod is kiegyensúlyozottnak mondható. Hiszen a benti légkör, hatással van a magánéletedre.

Halak:

Boldog, boldogtalan a segítségedet kéri ezen a héten, többek között a főnököd is, ezért úgy érezheted, nehezen tudod kezelni a kialakult szituációt. Sőt, nem kizárt, hogy legszívesebben elbújnál a világ elől.  Ha nincs munkád, olyan lehetőséggel kínál meg a sors, amiről talán még álmodni sem mertél. A szerelemben valaki irányítását nehezen viseled.