Mérlegen a munka és a párkapcsolat: heti horoszkóp szeptember 19-től

A csillagjegyek két csoportra oszlanak a héten: egyesek a munkahelyükön kell helyt állniuk, másoknak viszont a magánéletükben kell döntést hozniuk.

disbalance on white background (high resolution 3D image)

Kos:

Jó heted lesz, mert annak ellenére, hogy a világban olyan események zajlanak, amelyek teljesen ki tudnának borítani, mégis a szerencse veled van. Ha dolgozol, akkor a felettesed értékeli a munkádat, számít rád. Ha valaki kritizál, ne sértődj meg, inkább használd fel, mert a jövőben általa még jobb lehetsz. Ha párkapcsolatban élsz, társad hajlamos lesz dicsekedni veled, amit utálsz, mert amit mond, annak fele sem igaz.

Bika:

Sajnos ezen a héten is lesznek olyan pillanatok a munkahelyeden, amik miatt legszívesebben kirohannál a világból. Egyes kollégák úgy viselkednek, hogy pattanásig feszülnek az idegeid. Amennyiben párkapcsolatban élsz, és a partnered máshol elkötelezett, akkor sokat teszel azért, hogy magadhoz láncold. Nem szép ez tőled, inkább figyelj arra, aki csak téged akar – ott van a közeledben.

Ikrek:

Munkát keresel, vagy szívesen váltanál? Lehet, hogy éppen a régi munkahelyedről keresnek meg a napokban, és mindenkinek lesz hozzád egy jó szava. Nem érted az egészet, és csodálkozol, hogy az, aki eddig elfordította a fejét, netán megfúrt, most azt szeretné, ha újból jóban lennétek. Ennél nagyobb elégtétel nem is kell neked, de azért köszönöd szépen, nem kérsz belőlük. Ez nagyon meglepi őket, viszont végre pontot tehetsz egy régi ügy végére. Egy régi szerelem, és annak emlékei elemi erővel törnek fel benned, csak nyugodtan zokogd tele a párnád.

Rák:

Lakásügyben kimondottan szerencsés vagy, és ha költözöl, akkor is frappánsan bonyolítasz mindent. A kedveseddel – bármilyen régóta vagytok együtt – fellángol a szerelem, és ha gyermeket szeretnétek, vagy útban van már a kis trónörökös, akkor az öröm határtalan lesz. A munkahelyed viszont nem a mosoly országa, még az is lehet, hogy valaki titokban fúr.

Oroszlán:

Pénzügyek kerülnek a héten fókuszba, lesz kiadásod, és bevételed is. Előfordulhat, hogy ezen a héten kell valami hivatalos dologban megállapodnod, légy alkalmazkodó, de természetesen tartsd szem előtt a saját igényeidet is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor felütheti a fejét a zöld szemű szörny – a szíved egyszerre két emberért is doboghat.

Szűz:

Amennyiben házasságban élsz, akkor előfordulhat, hogy nem mondasz meg mindent a kedvesednek. Egy olyan személyről tudod meg, hogy elviselhetetlen, és agresszív, aki úgy adta eddig elő magát, mintha ő lenne a tájékozottság és a nyugodtság csúcsa. A partnereddel sajnáljátok és közben jót is nevettek a végtelen ostobaságán. Ha pénzről van szó, akkor szuper mázlista vagy, amihez nyúlsz, talán arannyá is válik.

Mérleg:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor megkérdőjeleződik a hogyan tovább. Talán éppen a közelmúlt szomorú eseménye miatt, amikor a partnered nemet mondott egy kérésedre, de az is lehet, hogy őt hibáztatod valami olyasmi miatt, amiről egyáltalán nem tehet. Ha a kapcsolatotok már nem olyan, mint régen, ez az esemény szinte kapóra jön, mert sort keríthettek egy olyan beszélgetésre, amelynek már korábban meg kellett volna történnie.

Skorpió:

Súlya van minden szavadnak, senki sem mer ellent mondani neked. A szerelmed és közötted olyan szeretetteljes az összhang, hogy csak irigyelni és csodálni lehet benneteket. Kedvesed elfogadja azt, amit mondasz, olyanná válik, amikor beszélsz hozzá, mint egy kisgyerek. Talán ennek az is oka, hogy igazán nehéz helyzetben van, és az az erő, az a határozottság, ami jellemezte őt, most köddé vált. De ez csak átmeneti, ahogy visszanyeri a munkáját, ismét a régi lesz.

Nyilas:

Tulajdonképpen nem érted, hogy miért kell játszogatni, miért kell játszmákat játszani, amikor nyíltan lehet szeretni. Hiszen te is szabad vagy, ő is szabad, miért nem tud normálisan viselkedni? Ne tedd fel neki a kérdést ezen a héten, mert nem kapsz rá normális, vagyis igazi magyarázatot. Előfordulhat, hogy ő az, aki nem tudja, hogy igazán mit akar.

Bak:

A héten talán többször felsóhajtasz, milyen jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Hát peched van, mert a rokonok aztán olyan képtelen dolgokkal jönnek elő, hogy nem lenne csoda, ha minden idegszálad az égnek állna. Egy barát szívén viseli mindazt, amit ígért, bízhatsz benne, mert mindent, ami tőle telik megtesz érted.

Vízöntő:

A munkában furcsa helyzet alakul ki. Különösen akkor, ha most voltál állásinterjún, vagy a héten dől el, hogy kit választanak a feladatra, mert úgy tűnik, hogy megfelelsz, de mégis van valami gikszer, ami miatt nem tudod, vagy akarod elvállalni a feladatot. A szerelemben azonban nyerő vagy, talán éppen a meglévő partnered az, aki teljes odaadással szeret, pedig neki is megvannak a maga problémái.

Halak:

Úgy tapasztalod, mintha egyre többen lennének olyanok a környezetedben, akik szívesen juttatnának az őrület határára. Hát ezt nem engedheted meg nekik. Különösen, hogy annyi feladatod van, inkább ezekre kellene koncentrálnod. Ha párkapcsolatban élsz, jobban teszed, ha a héten nem mondasz ellent a partnerednek. Tulajdonképpen nem rossz, amit kitalált, csak szegénynek olyan stílusa van olykor, ami kinyitja a kisbicskát a zsebben…