A szerencse forgandó: heti horoszkóp szeptember 12-től

Néha fent, máskor lent – ez a hét mottója, de a lényeg, hogy mindig van kiút, még a legrosszabb helyzetből is.

lóhere

Kos:

Az a fontos, hogy ne irigykedj, ismerd el – legalább magadban –, hogy valaki, valamit nagyon jól csinál. Ha elismerésre vágysz, próbálj változtatni a saját munkádon, keresd olyan személy társaságát, aki nagyon jó tanácsokat tud adni neked. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnerednek támad egy fantasztikus ötlete, hogyan oldhatnátok meg az anyagi gondokat, ettől egészen más színben látod a világot.

Bika:

Még az is megtörténhet, hogy olyan pénz áll a házhoz ezen a héten, amely rejtélyes, szinte magad sem tudod, honnan kerül elő – ez persze feldobottá tesz. A munkában is szerencséd van, mert előfordulhat, hogy olyan feladattal bíznak meg, amit öröm lesz végezni, amiből szintén pénzed lesz, és amiben egy olyan kollégával dolgozhatsz együtt, akivel azonos húron pendültök.

Ikrek:

Óriási pörgésben vagy, szinte egyetlen nap szabadidőd sincs. Éjjel-nappal azon agyalsz, hogyan és miként kellene a dolgaidat tenned, különösen akkor, ha új vállalkozásba kezdtél. Most igazán minden adott ahhoz, hogy végre helyükre kerüljenek a dolgok, és ezzel te is. Egyetlen dologra ügyelj ezen a héten, mégpedig a kommunikációra, mert előfordulhat, hogy a stílusod nem jön be annak a személynek, akin az elképzeléseid sikeressége múlhat.

Rák:

Minden okod megvan az optimizmusra, mert akinek olyan barátai vannak, mint neked, azt csak irigyelni, illetve csodálni lehet. Amennyiben költözés, ingatlannal kapcsolatos ügyek foglalkoztatnak, netán családi dolgokat kell megoldani, akkor az most remekül megy. Sőt, olyan emberek önzetlen segítésére is számíthatsz, akiről ezt nem is gondoltad volna. Viszont a szerelemben kevesebb a szerencséd, de ez most nem izgat, hiszen annyi minden történik körülötted, amely sikerre van ítélve.

Oroszlán:

A kommunikáció, és a lelkesítés bajnokának is nevezhetnének ezen a héten. Kész vagy elismerni másokat, sőt még dicsérni is hajlandó vagy – az persze más kérdés, hogy közben belül picit az irigység érzése mardossa a lelked –, mert tudod, hogy ez milyen fontos nekik. Remekül megérted magad mindenkivel, olyanokkal is, akikkel most találkozol először. A párkapcsolatodat pedig nem annyira az őrült szenvedély, mint inkább a tartós szerelem és nyugalom jellemzi – ha nem jársz külön utakon…

Szűz:

Némi aggodalom van benned, hogy az, amin olyan sokat dolgoztál, valóban olyan sikeres lesz-e, mint amilyenre számítasz. Az is aggaszt, hogy a konkurencia is betette a lábát a területre, és bizony lehetséges, hogy lenyomják a te kis munkádat. De ne aggódj, mert sikeres leszel, és már ezen a héten is olyan események történnek, amelyek arra utalnak, hogy anyagilag nagy szerencséd van. Ha külföldi utazásra nyílik lehetőséged, akkor menj, azon kívül, hogy nagy élmény lesz, még anyagilag is jól jársz.

Mérleg:

Nyitottá válsz új eszmék iránt, melyek a jövődet is befolyásolni fogják. Nincs akadálya annak, hogy sikeres légy, és optimistán tekints az eljövendő időszakra, hiszen amire vállalkozol, az hosszú távra szól. Viszont légy óvatos barátokkal, akik tulajdonképpen a te válladon szeretnének felkapaszkodni, és a te kapcsolataidból szeretnének tőkét kovácsolni. Ezt nem engedheted meg magadnak.

Skorpió:

Fürdőzöl a népszerűségben, hiszen amit csinálsz, az egyenesen kiváló. Ráadásul egy korábbi munkádnak is most arathatod le a gyümölcsét, és az irigyeidnek a száma ezzel óriási emelkedik. De ismered a mondást, miszerint inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Egy kellemetlen beszélgetést húzol-halasztol, pedig jobb lenne, ha ezen a héten túlesnél rajta, mert az illető nem fog sem megsértődni, sem haragudni, hanem elfogadja mindazt, amit mondasz.

Nyilas:

Sor kerül egy olyan beszélgetésre, amelyre már számítottál, de azért titkon azt remélted, hogy ez addig húzódik, hogy végül nem is kerül rá sor, és maradhatsz abban a helyzetben, amiben vagy. Jusson eszedbe a mondás, miszerint talán el kell búcsúznod valamitől, de legalább annak örülhetsz, hogy egy ideig te is részese lehettél a dolognak. Egyébként népszerűbb leszel, mint valaha, még az is lehet, hogy olyan emberektől kapsz szeretetet, akiket csak látásból ismersz.

Bak:

Egy nagyon jól hangzó ígéret miatt feldobott vagy, pedig van körülötted éppen elegendő megoldandó probléma. Imádod azt, ami jelenleg még csak a hobbid, de tisztában vagy azzal – hiszen már most megmutatkozik –, hogy tehetséges is vagy benne és ebből hosszútávon előnyt kovácsolhatsz. Családi ügyekben egyre zavarosabb a helyzet, próbálj meg kimaradni a veszekedésekből, mert nem jöhetsz jól ki belőle.

Vízöntő:

Most olyan valakibe szerethetsz bele, aki felnéz rád, és aki olyannak szeret, amilyen vagy. Semmit sem szeretne megváltoztatni rajtad, és teljesen azonos hullámhosszon vagytok. Ha komoly párkapcsolatban élsz, és azt fontolgatjátok, hogy gyermeket szeretnétek, de ez nem jön össze, akkor az örökbefogadás gondolatával is eljátszadozhattok. A munkában szerencsésen alakulnak a dolgok.

Halak:

Ha a lakásodat szeretnéd eladni, vagy kölcsönügyletet intézni, akkor az most menni fog, mindenféle akadály nélkül. Ráadásul, ha eddig nem volt munkád, akkor most nem panaszkodhatsz, mert előfordulhat, hogy olyan feladattal látnak el, amelyet talán még otthonról is végezhetsz, és ez azt jelenti, hogy saját magad osztod be az idődet, ami fantasztikus dolog. Csak tartanod kell magad a határidőkhöz, ami nem lesz könnyű.