A véleménymondás ideje: heti horoszkóp szeptember 5-től

Mindenkinek van véleménye, de mintha most minden arra sarkallna bennünket, hogy semmit ne tudjunk magunkban tartani.

horoszkóp

Kos:

Ugyan leszek, akik idegesítenek, és fanyalognak egy olyan dolgon, amibe te korábban beleadtad a szíved-lelked, de ne törődj velük, mert óriási sikert fogsz elérni. A szerelemben nagy mázlira számíthatsz, mert olyan valakinek a rajongását élvezheted, aki mindent megtenne érted. Ha párkapcsolatban élsz, akkor partnered nem áll a helyzet magaslatán, különösen, ha munkáról, vagy pénzről van szó.

Bika:

Kedvez ez a hét mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügylet lebonyolítására, vagy családi esemény megszervezésére. Azonban ha párkapcsolatban élsz, nem fogod tudni mindezt önfeledten élvezni, mert a partnered egy-két elejtett megjegyzésével gondoskodik róla, hogy megalázva érezd magad. Olyan pénz állhat a házhoz, amiért nem kell kőkeményen megdolgoznod.

Ikrek:

Óriási mázlista vagy a héten. A szerencsejátékokat, vagy bármilyen nyereményjátékot ne hagyj ki, mert valahol tiéd lehet a fődíj. Kiváló a hét utazásra, vizsgára, állásinterjúra, sőt adásvételre is. Élvezheted a barátok, vagy a szomszédod társaságát, de az is megtörténhet, hogy összefutsz valakivel, akit régen láttál, és az ő társaságában nosztalgiázol majd. A lakásod, otthonod biztonságára jobban ügyelj, és egy családtagra is fordíts több figyelmet.

Rák:

Vannak olyan dolgok, amelyek nem érnek annyit, hogy sokat foglalkozz velük. Ezen a héten valaki a segítségedre lesz, és az események is úgy alakulnak, hogy felül tudsz emelkedni a közelmúlt történésein, netán kudarcain. Képes leszel ezekből tanulni is: rájöhetsz arra, hogy hol a helyed, mit kellene tenned, és legfőképpen arra, hogy ki az, akiben bízhatsz, akinek elmondhatsz mindent.

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy akibe fülig szerelmes vagy, barátként viselkedik veled. Ettől aztán zavarba jössz, mert mást mutat a viselkedése, a testbeszéde, az érzései is. Mindezt jó lenne, ha meg tudnád beszélni egy barátoddal, vagy barátnőddel, aki jó tanácsokat adhat az ügyben. Kedvező a pillanat, hogy állást változtass, a régit elenged, és újba kezdjél, mert így anyagilag jelentősen növelheted a bevételeidet.

Szűz:

Olyan bitang nagy mázlista vagy, hogy megtalálod azokat a kiskapukat, vagy azokat a helyeket, ahol szuper olcsón juthatsz hozzá dolgokhoz. Sőt, már azon is elkezdesz gondolkodni, melyikből lesz szuper karácsonyi vagy szülinapi ajándék. Ne hagyd ki az efféle lehetőségeket, mert jól járhatsz.

Mérleg:

Készülj fel a héten arra, hogy a feletteseid, vagy a tanáraid számon kérhetnek olyan hibákat rajtad, amelyeket elkövettél. Itt az ideje, hogy kijavíts minden hibát, és változtass a hozzáállásodon. A gyűlölet, amelyet valaki vagy valakik iránt érzel, da vezethet, hogy lejáratod saját magad. Barátod, vagy barátnőd rossz tanácsot adhat, ezért jó lenne, ha bele sem vágnál az elképzeléseidbe.

Skorpió:

Olyan dolgokra megy el a pénz, ami őrjítő, és fogalmad sincs, hogyan teremtsd elő. Aztán egészen elképesztő módon megoldódik a problémád, ami annyira feldobottá tesz, hogy egyáltalán nem fogsz törődni azzal, hogy a felettesed olyan dolgokat vár el tőled, amelyekkel nem értesz egyet. Sőt arra is vetemedsz, hogy megmondod a véleményed neki, amivel ugyan nem leszel népszerű, viszont megtörténik a csoda, hogy a főnököd fontolóra veszi, amit mondasz – még akár igazat is adhat neked!

Nyilas:

Nem úszol örömmámorban ezen a héten, elsősorban a munka, vagy a tanulmányaid miatt. Olyan dolgokat közölnek veled, amelyre tulajdonképpen már felkészítettek, de most fogsz igazán szembesülni velük. Előfordulhat, hogy mindent beleadsz a munkába, a tanulásba, ám ezt nem értékeli a felettesed, a tanárod. Igazságtalannak találod mindazt, ami történik, és ennek hangot is adhatsz. Egy régi szerető jelentkezhet, te pedig fontolóra veheted, hogy talán újra kellene kezdeni vele.

Bak:

Ha dolgozol, akkor előfordulhat, hogy ezen a héten pótolhatatlannak tartanak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor csúcsformában leszel, szivacsként szívja be az agyad a hallottakat, és nem kell azzal töltened a drága idődet, hogy otthon biflázz. A szerelemben nem vagy túl lelkes ezen a héten, mert előfordulhat, hogy olyan dolog derül ki a partneredről, ami taszít, és ezt nem tudod véka alá rejteni.

Vízöntő:

Ha van állásod, akkor megeshet, hogy meg kell vívnod a feletteseddel. Amennyiben azonban jót akarsz magadnak, akkor engedelmeskedj neki, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. A kollégákkal akkor jöhetsz jól ki, ha nem mondasz el mindent nekik, sőt egy kis titkot tartasz velük szemben. Ha nincs állásod, akkor kezd körvonalazódni, hogy mit is kellene tenned. Ehhez talán tanulásra van szükséged, de megéri, hiszen olyan állást találhatsz, amelyben szinte lubickolhatsz.

Halak:

A munkahelyeden, vagy éppen egy rendezvényen találkozhatsz valakivel, aki megdobogtatja a szívedet. Jó lenne, ha eltitkolnátok, hogy valójában mit is éreztek egymás iránt, mert lesznek árgus szemek, akik figyelnek benneteket, de ami ennél is rosszabb, olyan fülekbe juthat a kettőtök afférja, aminek egyikőtök sem fog örülni. Váratlan kiadásra kell felkészülnöd, és ami a plusz munkából befolyik, az gyorsan ki is kell adni.