Emberi kapcsolatok hálójában: heti horoszkóp augusztus 29-től

A héten előtérbe kerülnek az emberi kapcsolatok: senki nem úszhatja meg a magánéleti változásokat.

kapcsolati-háló

Kos:

Ha még nem voltál szerelmes, akkor a héten villámcsapásként ér a felismerés, hogy legszívesebben az ágyadba vonszolnád az egyik ismerősödet. És lehetőséged is lesz rá, de neked kell kezdeményezned. Ügyelj arra, hogy semmit ne vigyél túlzásba a héten, mert minden lehetőség megvan arra, hogyha ezt teszed, akkor egészségügyi intézményben kötsz ki. Nem árt, ha tudod, a héten igaz Murphy törvénye rád: ami el tud romlani, az el is fog.

Bika:

Olyan vagy a héten, mint a mimóza, ami nem csoda, hiszen akiben bíztál, és aki olyan hasznos információkat szállított neked, az most semmiféle pletykával nem lát el. Kiderül, hogy valaki, akivel nem vagytok túlságosan jóban, valójában jobban megért téged, mint hinnéd. Ne képzelődj, próbáld meg helyén kezelni a dolgokat, ebben segítségedre lesz egy váratlan esemény.

Ikrek:

Fantasztikusan kommunikálsz, szinte mindenkit meg tudsz győzni, mindenről, és mindent el tudsz adni, amit csak akarsz. Váratlanul találkozol valakivel, ami óriási meglepetést jelent a számodra, mert az illetőt régen láttad, és elég nagy változáson ment keresztül. A fontos, hogy ne ítélkezz, ne mondj olyan véleményt, amivel esetleg megsérthetnéd őt. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek a jövődet is érintik. Tedd oda magad, lássák nélkülözhetetlen vagy.

Rák:

Keresed az izgalmast, a szokatlant, a különlegest, és a héten találhatsz is valami olyan feladatot, amelyben mindez együtt van. Sőt, a dolog még pénzt is hozhat a számodra. A szerelemben elhalmozod a párodat mindennel, ő pedig nagyra értékeli az igyekezeted – a hatás fantasztikus lesz. Talán magad sem mered elhinni, mert olyan reakciókat, érzelmeket válthatsz ki vele, amelyekre korábban sosem gondoltál volna.

Oroszlán:

Olyan ajánlatot kaphatsz, amely nem nevezhető mindennapinak, és amelyet nyakon kell ragadni. Vagyis igent mondani rá, mert ezzel megfoghatod az isten lábát! Ha utaznod kell, vagy éppen meg kell szervezned egy utazást, akkor minden simán fog menni. A kollégáid, vagy az iskolatársaid nem örülnek a sikerednek, vagy a terveidnek, némi féltékenységgel számolhatsz ezen a héten. De ne törődj velük, ismered mondást: inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak.

Szűz:

Kreativitásod csúcsokat dönget, ahogyan a szépség és a harmónia iránt is sokkal fogékonyabbá válsz. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik tele vannak titkokkal, vagy olyan személlyel folytathatsz beszélgetést, aki inspirálólag hat rád. Ezen a héten elhatározhatod, egy új sportágban próbálod ki magad. Talán mindez nem kevés pénzedbe kerül, de megéri.

Mérleg:

A barátoddal, vagy a barátnőddel korszakalkotó dolgokat tervezhettek, sőt véghez is vihetitek őket. Ezzel leköröztök egy olyan személyt, aki ártott nektek, és akit ki nem állhattok. Mi több, még az is megfordul a fejetekben, hogy tulajdonképpen ezzel a kis vállalkozásotokkal akár le is járathatnátok őt. Viszont azt ne felejtsétek szem elől, a karma törvénye kegyetlen: könnyen visszakaphatjátok a rosszat. Ha szerelmes vagy, és még nem bútoroztak össze, ez a hét a legjobb erre.

Skorpió:

Úgy tudsz titkokat őrizni, mint senki más az állatövben, és ezt értékelni fogja most egy közeli barátod. Ha párkapcsolatban élsz, partnerednek jó hete lesz, mert váratlan fordulat következik be az életében, és ez megváltoztatja a hétköznapjait. Pénzügyekben ezen a héten sokkal nagyobb odafigyelésre van szükség, mint eddig, mert előfordulhat, hogy olyasmire adsz ki, ami nem éri meg az árát.

Nyilas:

Hajrás hét lesz a mostani, annyi feladatot kell megoldanod, hogy időnként teljesen elveszítheted a figyelmedet. Légy rugalmas, és az utolsó pillanatban érkező kéréseket is kezeld ehhez mérten, mert ezt a felettesed nagyra értékeli majd. Ha külföldre szeretnél menni – hosszabb távlatban gondolkodsz -, akkor a partnered révén ezen a héten felgyorsulhatnak az események.

Bak:

Csak semmi egyéjszakás kaland, mert amilyen peched van, egészen biztos, hogy antibiotikumos kúra lesz az eredménye. Viszont van valaki, aki nagyon szeretne közelebb kerülni hozzád, jobban megismerni, és vágyakozik arra, hogy több legyen közöttetek, mint barátság. Ha egy kicsit kinyitnád a szemed, akkor hirtelen rádöbbennél, hogy ki ez a személy, és egyáltalán nem lenne ellene kifogásod. Baráti kapcsolatokban ne akard eljátszani a békebíró szerepét, különösen, ha egy bonyolult ügyről van szó, mert elfogult vagy, az egyik barátnőd javára.

Vízöntő:

A munkahelyeden – ha van – nagy felfordulás várható a héten, egy bejelentés tovább borzolja a kedélyeket. A szerelmeddel kisebb nézeteltérés alakul ki közöttetek, de erről nem kell feltétlenül tudomást szereznie mindenkinek, mert tudod, a „jóakaróid”, szívesen világgá kürtölnék, hogy nincs minden rendben köztetek. Találkozhatsz valakivel, akit régen láttál, és akivel szívesen emlékeztek vissza régi időkre.

Halak:

Pompás lehetőség adódik a munkában, lehet, hogy a meglévő feladat mellett olyan dologra kérnek fel, amely megtisztelő a számodra. Különösen, hogy a kezdő csapatban vehetsz részt, vagyis az alapítók között tartanak számon – ez nagy előrelépés lesz a szakmádban. Persze lesznek huhogók, akik azt mondják, hogy nem neked való, vagy, hogy nem fogod bírni, de ne hallgass rájuk.