Ingoványos talajon: heti horoszkóp augusztus 22-től

Indulattal és feszültséggel teli hét vár ránk, de a csillagjegyek ügyesen veszik ezt az akadályt is. Hogy hogyan, az kiderül a horoszkópokból!

gondolkodó-nő

Kos:

A héten a megérzéseid átlagon felül működnek, hallgass rájuk, így elkerülhetsz egy nagyon kínos helyzetet a munkahelyeden. Sajnos ez azonban nem véd meg attól, hogy a felettesed olyan kritikával illessen, amitől bizonytalanná válhat a kenyérkereseted – de legalább nem rontod vele tovább a helyzetet. Gyermeked a napokban nagy örömet okozhat.

Bika:

Kifejezetten szerencsésnek érezheted magad, mert a kedvesed igyekszik mindent megtenni azért, hogy a kedvedben járjon. Ez különösen jó hír, ha eddig a kapcsolatotok bizonytalannak látszott, mert a párod megváltozott viselkedése azt mutatja, van közös jövőtök. A munkahelyeden kellemetlen pletykának eshetsz áldozatul, viseld emelt fővel, mert a magyarázkodás úgysem segít.

Ikrek:

A barátság rendkívül törékeny dolog, erre a héten magad is rájöhetsz, amikor olyat várhatsz egy számodra fontos embertől, amit ő nem tud megadni. Sőt, az is lehet, hogy ő számít a segítségedre, de valamilyen kifogásra hivatkozva mégsem sietsz hozzá. Úgy érezheted a kollégáid és a főnököd nem őszinték hozzád. Ha ez bebizonyosodik, talán nem ártana új munkahely után nézned.

Rák:

Próbáld meg nem felkapni a vizet, máskülönben a főnöködet elgondolkodtathatod azon, talán mindenkinek jobb lenne nélküled. Ez igaz a párkapcsolatodra is, számolj el hétig magadban, mielőtt a kedvesedre ráripakodnál, mert a vita akár annyira elfajulhat, amit később már nem tudsz majd helyrehozni.

Oroszlán:

A szervezői képességedet senki nem vitatja a héten, de a fontos feladatok elvégzése mellett lényeges lenne, hogy magadra is szakíts egy kis időt, mert a túlterheltség akár egészségügyi problémákhoz is okozhat. Ha tudod, csípd le magadnak a hét második felét szabadság formájában, ha nem, akkor viszont legalább esténként próbálj meg igazán kikapcsolódni.

Szűz:

Szinte észrevétlenül rátelepedhetsz a szeretteidre, ami fojtogatóvá válhat a számukra. Ne sértődj meg, ha ezt szóvá teszik, mert az ő szavuk kell ahhoz, hogy végre kitörj az elmúlt időszak egyhangúságából. Ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy a kedvesed eltávolodik tőled – minél inkább szeretnéd, hogy a kapcsolatotok szorosabbá váljon, ő annál messzebb menekül.

Mérleg:

Kicsit mintha elszállnál ezen a héten, amivel nemcsak a környezetedet hozhatod ki a sodrából, de saját magad alatt is tovább vághatod a fát, mert senki nem tudja a viselkedésedet mire vélni. Ahhoz, hogy visszatalálj magadhoz a legjobb utat a nosztalgia jelentheti – keress meg egy régi barátot, vagy szedd el a régi fotókat, és emlékezz a múltra!

Skorpió:

Elfogadó leszel a napokban a pároddal szemben, olyan változásokra is igent mondhatsz, amiktől korábban idegenkedtél és elutasítottál. Ezzel olyan kapuk is megnyílhatnak előtted, melyek a karriereden is lendítenek. Az eredmény a héten is érzékelheted, ha odafigyelsz a főnököd és a kollégáid viselkedésére.

Nyilas:

Ha a partnerednek eddig nem volt munkája, az rányomhatta a bélyeget a kapcsolatotokra, nem kizárt, hogy már a szakítás is felmerült benned. Most viszont nagy lesz az öröm, mert minden jel arra mutat, hogy egy váratlan lehetőségnek köszönhetően sikerül új állást találnia. A fellegekben járhatsz, hogy végre nem kell a mindennapi megélhetés miatt aggódnod, de ez könnyen a saját munkád rovására mehet.

Bak:

Ha türelmes vagy és nem rontasz ajtóstul a házba, akkor hamarabb elérheted azt, amit szeretnél. Ez igaz a munkára is, ahol most mintha megszaporodtak volna a teendők, és a párkapcsolatodra is. Ne akarj minden áron túl komolyan beszélni a pároddal, mert könnyen megijesztheted, és még az is megeshet, hogy menekülőre fogja a dolgot!

Vízöntő:

A héten mindent a rózsaszín különböző árnyalataiban láthatsz, hála egy váratlan találkozásnak, ami azonnal elvarázsol. A munkahelyeden is úgy érezheted, a fellegekben jársz, ezért még attól sem riadsz meg, ha a főnököd többet követel tőled, mint szokott. Optimizmusod és vidámságod ragadós, nem véletlen, hogy mindenki igyekszik legalább egy kis időt a társaságodban tölteni.

Halak:

Ne viselkedj úgy, mint egy sértődött gyerek, akitől elvették a játékát. A közelmúlt nem csak téged viselt meg, hanem a párodat is, de felesleges ezeken a dolgokon rágódni, mert csak újabb feszültséget szülhet kettőtök között. A rossz kedvedet ne vidd magaddal a munkába, mert esetleg olyat mondhatsz vagy tehetsz, amivel kihúzod a felettesednél a gyufát.