Az anyagiak bűvöletében: heti horoszkóp augusztus 15-től

Egyeseknek pénz üti a markát, másoknak viszont szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat.

Smiling businesswoman holding cash bags

Kos:

Felbukkan egy régi szerető a múltból, aki elég csúnyán elbánt veled, de helyén lesz az eszed, és olyan közömbösen tudod őt kezelni, hogy az már-már irigylésre méltó. Viszont arra nagyon vigyázz, hogy a vele való kapcsolatod nehogy kiderüljön, mert nem lesz megbocsátás. Anyagi ügyekben újabb nehézségek várhatók.

Bika:

Csak semmi riadalom, ha a munkahelyeden újabb átszervezés, netán fizetéscsökkentés történik. Inkább nézz körül az álláspiacon, és vedd elő egy régi tervedet, mert a sors lehetőséget kínál, hogy megvalósítsd. A szerelmi kapcsolatokban visszatérnek azok a dolgok, amelyekről úgy gondoltad, hogy lezárultak, de kiderül, hogy nem – ebben nagy szerepet játszik a pénzt. Ha külföldi utazásra nyílik lehetőséged, akkor jól fogod érezni magad, csak figyelj minden értékedre.

Ikrek:

Igazi erőbevetésre vagy képes ezen a héten, csak légy kitartó, bármilyen őrültséggel keresnek meg. Sőt, akkor is végezd el, ha egyáltalán nincs hozzá kedved, mert ez átütő sikert fog hozni. Jó lenne viszont, ha visszafognád magad a kollégákkal szemben, és nem mondanál olyan dolgokat, amiből veszekedés kerekedhet. Ha fel vagy „spannolva”, akkor irány a konditerem, vagy a futás, vagy bármilyen mozgásforma, ahol levezetheted a felesleges energiáidat. Ha kapcsolatban élsz, konfliktus alakulhat ki közöttetek: ha nem vigyázol, a bolhából elefánt lesz…

Rák:

Mélyen el kell gondolkodnod arról, hogy miért is nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt szeretnéd, ahogy elképzelted. Talán magadban kell keresned a hibát, mert bizony olyan dologba vágtál bele, ami ­bár az álmod volt, tulajdonképpen nem értettél hozzá – ebbe pedig könnyen belebukhatsz. A legnagyobb erőidet a szerelmedből és a gyerekeidből nyered, hiszen ők azok akik gondoskodnak arról, hogy bármi történik is, örülj az életnek.

Oroszlán:

Muszáj lesz összébb húzni a nadrágszíjat, mert olyan kiadások várhatók, amelyek elkerülhetetlenek. Különösen, ha iskolába jársz, vagy ha csemetéd van, és ő kerül oviba, vagy suliba. Tudd, hogy a héten magnetikus vonzerővel rendelkezel, amivel lenyűgözöl, és szinte megigézel másokat, de bizonyos helyzeteket és eseményeket is elő tudsz idézni.

Szűz:

Titkos szerelmi kapcsolatod napvilágra kerülhet, de egyáltalán nem érdekel senkinek a véleménye, sőt, kifejezetten örülsz, hogy végre felvállalhatod a kapcsolatot a nyilvánosság előtt. Anyagi ügyekben nehéz helyzetet mutatnak a csillagok ezen a héten, még az is lehet, hogy rokon, vagy ingatlan az, ami miatt extra kiadásokba kell verned magad. De mindez átmeneti, és a most kiadott pénz rövidesen megtérül, sőt több lesz belőle, mint ahogy azt most gondolod. Ha egészségi gondod volt, most már biztos lehetsz benne, hogy az egésznek nyoma sem marad.

Mérleg:

Barátoddal vagy barátnőddel olyan tervet eszeltek ki, amivel egyes emberekben, szánalmat ébresztetek. Azon gondolkodnak, hogy juthattatok idáig, ugyanis nem kizárt, hogy más ötletét akarjátok a sajátotokként eladni. Ezen érdemes lenne elgondolkodnod, ha nem akarsz egyik kellemetlen szituációból a másikba cseppenni. Ingatlanügyben kiváló lehetőség adódik, ragadd meg, mert akár venni, akár eladni akarsz, ez most nagyon bejöhet.

Skorpió:

Amennyiben házasságban, vagy tartós kapcsolatban élsz, elgondolkodhatsz azon, hogy tulajdonképpen miért is vagytok ti együtt? Persze, ha gyermeked van, akkor megvan a válasz, de ha nincs, akkor előfordulhat, hogy a szakításon jár az eszed. Ha barátnál keresel vigasztalást megadja, de mivel korábban jól elbántál vele, ne számíts rá, hogy át fogja érezni a problémádat, sőt igazából nem is nagyon érdekli. Éppen úgy, ahogy téged sem érdekelt, amikor kért tőled, vagy amikor számított a segítségedre.

Nyilas:

Végre megkapod azt a pénzt, amit szeretnél, vagy amire már régóta vágytál. Sőt az is előfordulhat, hogy olyan bevételre teszel szert, amire egyáltalán nem számítottál. Váratlan baráti látogatás miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod, de ezt egyáltalán nem bánod, hiszen a sok közös emlék felemlegetése jó hangulatba ringat. A szerelemben valami váratlanul keresztül húzza a számításaidat, és nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Ha együtt élsz valakivel, partnered munkahelyén zűrös helyzet alakulhat ki.

Bak:

Igen, ez az, amire vártál! Megkapod azt, amit szeretnél, és ez előrelépés lesz az életedben, méghozzá óriási, mert befolyásolni fogja a jövődet is. Igazán büszke lehetsz magadra, mert a szorgalmadnak és a kitartásodnak köszönheted mindazt, amit elértél. A szerelemben viszont már nem ennyire egyértelmű a siker. Előfordulhat, hogy rájössz, nem a párod az igazi, csak pótlék, amíg megjön, akire vársz.

Vízöntő:

Olyan intenzív élmények érhetnek ezen a héten, amelyek nemcsak gyarapítani fogják a világról szerzett ismereteidet, hanem alapjában változtatják meg az életedet. Ha nincs munkád, akkor gondolkodj, valami olyasmiben, amit már régóta szerettél volna megvalósítani, de mindig más kötötte le a figyelmed, az energiáid. Szerencsére a partnerednek most igazán jól megy, így panaszra semmi okod nem lehet. Csak azt kívánod, bárcsak neked is így menne!

Halak:

Orvosi beavatkozás lehetősége lóg a levegőben, de az is előfordulhat, hogy családtag miatt kell gyakrabban megfordulnod egészségügyi intézményben. Esetleg egy rokon lesz beteg, ami miatt lehangoltabb lehetsz. Persze előtte megpróbálod nem mutatni, sőt éppen az ellenkezőjét játszod el, hogy milyen bizakodó vagy, és mennyire jól alakulnak az ügyei – ezzel segítve a gyógyulását. Ingatlannal kapcsolatban nehéz, de megoldható helyzet alakul ki. Ha gyermekre vágyakoztok a partnereddel, akkor ezen a héten kevesebb a remény ez ügyben a sikerre…