Földöntúli segítők a Nők Lapja Ezotéria friss számában

Megjelent a Nők Lapja Ezotéria legújabb száma, melyben túlvilági segítőink kapták a legnagyobb szerepet!

hangoló-nyitó

Amikor egy gyerek szerencsésen elkerül egy komolyabb balesetet, a szülők egy emberként sóhajtanak fel: ­”Az őrangyala vigyázott rá.” És mennyire igazuk van! Vannak olyan láthatatlan életformák, földöntúli segítők, akik akár dimenziókon áthatolva is a mi megsegítésünkön ügyködnek – új számunkat kifejezetten nekik szenteljük.

Megismerkedhettek a különös jóakarók sokaságával: tündérekkel, szerencsesárkányokkal, állatbőrbe bújt őrangyalokkal, totemállatokkal, sőt, a mennybéli segítőkkel is, akik között eltávozott szeretteink is fel-felbukkannak. Ennek kapcsán van egy jó hírünk: új sorozat indul útjára, melynek főszereplői az arkangyalok lesznek, de persze a korábbi, reinkarnációs utazásokról szóló sorozatunk is folytatódik Kövesi Péterrel.

hangoló1

Elkalauzolunk titeket a médiumok, jósok, próféták világába, megismerhetitek az igazi Trebitschet, Robinson nyomában járva pedig felfedezhetitek a rejtélyek szigetének titkát is. Sőt, ha már a titkoknál tartunk, akkor muszáj megemlítenünk Soóky Andrea grafológussal készült interjúnkat is, aki a kézírás misztériumáról mesél és ezáltal egy kis önismeretre sarkall mindenkit.

A harmónia vizére evezve kiderül, hogyan tudtok a mindennapokban eredményesebben teljesíteni, illetve a multitasking – azaz a több tevékenység egyidejű elvégzésének – jelenségét is elsajátíthatjátok.

hangoló2

Mindenkit foglalkoztat a kérdés: illik-e a párjához? Most ez is kiderül, egy amerikai pszichológus kutatásai elárulják, hogyan lehet ezt megállapítani. Persze azért horoszkópunkat se hagyjátok ki, legalábbis, ha kíváncsiak vagytok arra, mi vár rátok a jövőben.

Mit hagytunk ki? Ja, igen: Dér Henit és Csonka Andrást is kifaggattuk arról, hogyan viszonyulnak a spiritualitáshoz, elemeztük a Dalai láma horoszkópját és még a tibeti asztrológia alapjaiból is merítettünk, körbe jártuk a rokonszenv témakörét, és az alvászavarról is elárulunk több mindent, természetesen spirituális megközelítésből – egyszóval rengeteg érdekes témával készülünk ezúttal is!

nleger

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

A magazint július 19-től keressétek az újságárusoknál! :)