Az őszinte beszélgetések ideje: heti horoszkóp július 18-tól

Ha van olyan, amiről eddig nem tudtatok, vagy nem mertetek beszélni, most ne fojtsátok magatokba: a következő napok remek alkalmat kínálnak a nyílt, őszinte beszédre!

szövegbuborék2

Kos:

Képes vagy olyan dolgokról beszélni – főként a partnereddel -, amelyekről korábban nem mertél. Féltél attól, hogy nem fogadj el azt, amit mondasz, vagy egyenesen elítél. Ezen a héten olyan dolgokra is alkalmassá válasz, amelyekről nem hitted volna, hogy meg tudod tenni.

Bika:

A diplomácia érzéked most mindennél jobban működik, de ezt a képességedet minden helyzet közül a munkában kamatoztathatod leginkább. Közben a megérzéseid is átlagon felül működnek, és már előre sejted, hogy valami grandiózus történik a környezetedben.

Ikrek:

Szerelem, szerelem, szerelem – csak ez a három szó jár a gondolataidban, ami nem csoda, hiszen kívánatos vagy és vonzó. Ez nem futó kaland, ezért talán egy kicsit tartasz is tőle, viszont a partnered pont olyan, amilyenre vágysz: megnevettet, és feledteti a gondjaidat.

Rák:

Légy fokozottabban óvatos, ne száguldozz az utakon, mert könnyen megbírságolhatnak. A szerelem beköltözik az otthonodba, akár szó szerint is, nincs kizárva, hogy a párod felveti, bútorozzatok össze. De te sem riadsz meg a témától, a szíved mélyén érezheted, hogy ez a helyes döntés.

Oroszlán:

Mi is lenne jobb, mint egy őszinte beszélgetés!? Képes vagy olyan dolgokról is beszélni, amelyek korábban fájdalmat okoztak. Ha szingli vagy, összejöhetsz egy olyan személlyel, aki nemcsak téged fogad el olyannak, amilyen vagy, hanem ha csemetéd van, őt is imádni fogja.

Szűz:

A most kezdődő szerelmi kapcsolatokra leginkább a szex lesz jellemző, ami idővel barátsággá alakulhat. Olyan hírek jutnak a füledbe, amelyeket lehetőleg ne adj tovább – ami nagyon nehéz lesz -, mert ha kimondod, akkor a titok veszít az erejéből, és nem jön létre mindaz, amit hallottál.

Mérleg:

Az a fontos, hogy a héten ismerd a saját határaidat, mert sajnos elveszítheted az önkontrollt és mindenkin átgázolhatsz, ami nyilvánvalóan nem tesz jót a kapcsolataidnak. Különösen nem azoknak, ahonnan szerelmet remélsz: úgy menekülhet előled valaki, mintha kergetnék.

Skorpió:

Úgy tűnik, összekevered a munkát és a barátságot, pedig tudod, hogy ebből soha semmi jó nem származik. Felettesed elégedett veled, és olyan új ötletekkel bombáz, amelyeknek a megvalósítása nem egyszerű. Ismerősről olyan dolgok derülnek ki, amelyeket soha nem gondoltál volna.

Nyilas:

Népszerűbb vagy, mint valaha, és boldog azért, mert olyan emberek keresik a társaságodat, akik megtiszteltetést jelentenek a számodra. Anyagi ügyeid is jobban alakulnak, mint ahogy azt vártad, mindez köszönhető a szemfülességednek. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedet nem kell féltened, mert tud vigyázni magára.

Bak:

Szerelemes vagy, ez nem vitás, de itt az ideje, hogy a családodnak, barátaidnak is bemutasd a párod. Környezetedben most több az irigy személy, olyan valaki lehet féltékeny rád, akiről ezt még a legvadabb álmaidban sem gondoltad. A munkában sokat kell dolgozni, de megéri, mert egy régi vágyad teljesülhet ez által.

Vízöntő:

Egy régi ismerősödről olyan hírt hallasz, amely megdöbbent, és amire azt mondod, hogy ez túlmegy már a jó ízlés határán. Ha munkahelyet változtattál, a régi helyen sokat emlegetnek, és talán imába foglalják a neved.

Halak:

A munkahelyeden ellenőrzés várható, vagy egy olyan ügy kerül napirendre, amely miatt idegesebb vagy az átlagosnál. Ne hergeld magad, meglátod, ha képes vagy őszintén kezelni a helyzetet, akkor a dolgok jó irányba fordulnak.