A szerencse kegyeltjei: heti horoszkóp július 11-től

Úgy tűnik, Fortuna most nem válogat, minden csillagjegynek megadja a lehetőséget, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a hétből.

patkó-lóhere

Kos:

Nem kell sokat törni a fejedet, hogyan oldj meg egy feladatot, vagy hogyan tedd még különlegesebbé azt, amivel megbíztak. Egy barát viselkedése talán bántó lehet, de ne foglalkozz vele! Lépj tovább, ha róla van szó.

Bika:

Ha úgy érzed, hogy barátoddal szinte ezer éve nem beszéltél, akkor most itt lenne az ideje, hogy pótold, de amilyen makacs vagy, nem fogod felvenni a kapcsolatot vele, sőt egyetlen szót sem szólsz, amivel csak ronthatsz a helyzeten.

Ikrek:

Olyan ajánlattal kereshetnek meg, hogy talán még az állad is leesik. Egyszerűen nem mered elhinni, hogy ilyen óriási szerencsében lehet részed. Ez a hét kiváló arra, hogy utazz, hogy élvezd az életet, hogy olyan emberekkel találkozz, akik ugyanolyan optimisták, mint te.

Rák:

Ha új állást vállaltál, akkor nagyon jól érezheted magad benne. A titkos szerelmi viszonyokban az elfogadási problémák miatt feszültté válhat a helyzet. Légy megértőbb a partnereddel, ha nem akarsz szakítani.

Oroszlán:

Ha házas vagy, talán észre sem veszed, hogy a partnered milyen nagyon ügyesen manipulál. Vagy ha észreveszed, akkor hagyod, mert fontos neked, és meg akarod őt tartani. Magadban jót mulatsz rajta, hogy mennyire átlátsz rajta.

Szűz:

A partnered, ha nem is imába foglalja a neved, de áldja a sorsot, hogy összehozott vele, mert veled könnyű az élet, még annak ellenére is, hogy többet sürögsz, forogsz, mint eddig. Egy nehéz helyzetből váratlan lehetőség formájában megtalálod a kiutat.

Mérleg:

Nagyon okos stratégának bizonyulsz a héten, szinte a zsigereidben érzed, hogy mások mit akarnak lépni, és számolsz az ő „húzásaikkal”. Ez érvényes a szerelemre, a párkapcsolatra egyaránt. Érzed, a szerencse most tényleg veled van.

Skorpió:

Előfordulhat, hogy a jog beteszi a lábát az életedbe, ezért ügyelj arra, hogy a héten minden szabályosan tégy. A munkában sikeres vagy, olyan ötleteid vannak, amelyekkel a csúcsra törhetsz, persze csak akkor, ha kollégáidat is beavatod.

Nyilas:

Amit te és mások is jónak találnak, azt valaki csak úgy ledegradálja. De hát ismered a karma törvényét, eljön az idő, amikor ő is megkapja a magáét…

Bak:

A megélhetés frontján szerencséd van, ehhez kétség sem fér. Ráadásul olyan feladattal bízhatnak meg, amelybe beleteszed szíved, lelked, mert érzed, hogy ezzel bizonyíthatsz elsősorban magadnak. Összefuthatsz valakivel, akinek hatására érdekes gondolatok kavaroghatnak a fejedben.

Vízöntő:

Ha házas vagy, akkor a pároddal a közös programok feldobottá tehetnek, de ha titkos utakon sem kell aggódnod, néhány csodás napnak nézel elébe. Ha szabin vagy, jól fogod érezni magad, még akkor is, ha az időjárás esetleg nem lesz kegyes hozzád.

Halak:

Amennyiben házas vagy, vagy együtt élsz valakivel, akkor központi témátok lehet valakinek az egészségi állapota. Megpróbálsz segíteni, aztán rájössz, hogy nem tudsz helyette élni, vagy rávenni arra, változtasson életmódot. A munkában a nehéz helyzet ellenére jó teljesítményt nyújthatsz.