Szerelem a láthatáron: heti horoszkóp július 4-től

A héten szinte minden csillagjegy számára kilátásban van egy kis romantika, de az anyagiak terén is várhatóak változások.

szív-csillagok

Kos:

Csúcsformában leszel, vág az agyad, mint a borotva, mindenre tudod a választ, különösen, akkor, ha szerelmi ügyekről van szó. De akkor sem jössz zavarba, ha a gyermeked tesz fel olyan kérdéseket, amelyek kényesek.

Bika:

A szerelem angyala most körülötted köröz. Boldog leszel, mert nemcsak a szex, hanem a kommunikáció, a közös programok is megalapozzák ezt a kapcsolatot, főleg akkor, ha éppen szabadságon vagy és sok időt tudtok együtt tölteni. Ha dolgoznod kell, akkor ezt szívesen teszed.

Ikrek:

Ha szingli vagy, itt az ideje annak, hogy beindulj, mert a szerelem terén az állatövben ezen a héten te vagy a nyerő. Kifoghatod az aranyhalat – akinek sajnos lesz egy aprócska szépséghibája, amelyet titokban tarthat. Pénzügyek terén minden a lehető legjobban alakulhat.

Rák:

Rájössz, hogy vannak olyan emberek, akik önzetlenek, akik úgy segítenek, hogy közben a te boldogulásodat tartják szem előtt. Légy hálás, és mutasd ezt ki – akár hívd meg őket kerti partira, vagy ajándékozd meg őket, de a legfőbb, hogy beszélj róla, milyen szerencséd van velük.

Oroszlán:

Óriási mázlista vagy, egy nem várt lehetőséggel anyagilag igen jól járhatsz. Ha dolgoznod kell, akkor kisebb-nagyobb kellemetlenséggel kell számolnod. Nagyon fontos, hogy meghallgass másokat, ne csak te beszélj.

Szűz:

Az, akit ki nem állhatsz, most olyan helyzetbe kerül, hogy kénytelen szinte térden csúszni előtted a lehetőségért – ez a lelked mélyén kis elégedettséggel tölt el. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, ha el akarod kerülni a vitát, akkor alkalmazkodj, légy elfogadó.

Mérleg:

Talán nem vagy a világ ura – mint ahogy azt korábban gondoltad –, de a héten kinyílik a szemed, és rájössz arra, hogy milyen sok minden van, amit nem ismertél. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor a héten a gyógyulás útjára léphetsz.

Skorpió:

Ha nem akarod hallani, hogy mik történtek a hátad mögött, akkor nagy baklövést követsz el, mert a jól informáltság ezen a héten igen fontos. Ha képben vagy, megláthatod, ki az, akivel együtt tudsz és akarsz is dolgozni, és ki az, aki csak fúr téged, és mindent megtesz azért, hogy lenyomjon.

Nyilas:

Össze kell kapnod magad a héten, mert iszonyatos mennyiségű munka vár rád. Ráadásul az ellentétes erőkkel is meg kell küzdened: valaki minden erejével meg akar védeni a munkahelyeden, míg egy másik személy, aki magasabb beosztásban van, szeretne eltávolítani onnan, ahol vagy. Ez utóbbi anyagi kiesést jelenthet.

Bak:

Talán fel kellett nyitni a szemed, ugyanis valaki őrülten szerelmes beléd. Teljes erővel veted bele magad a munkába, amivel a felettesed elégedett lesz, és te is élvezni fogod a helyzetet. Sőt, arra is rájössz, hogy igazán mi az, amit majd szeretnél csinálni.

Vízöntő:

Az lenne a legjobb, ha elutaznál szabadságra. Ha már voltál, és dolgoznod kell, akkor nagyon unod azt az állandó pletykálkodást, ami a munkahelyeden folyik. Az már csak hab a tortán, hogy neked is titkolódznod kell, mert ez szinte teljesen felőrli az összes energiádat. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz.

Halak:

A munkahelyeden váratlanul jó lehetőségek adódnak, amivel anyagilag kissé helyrerázódhatsz: nem lesz gond a törlesztés, vagy a csekkek befizetése. Ha nyaralsz, jól teszed, mert egy kis kikapcsolódás neked is jár. Ha mindezt a partnereddel teszed, akkor tökéletesek lehetnek a napjaid.