Ez vár rád június utolsó hetében a csillagok szerint

A június igazán eseménydús héttel zárul, egyesek az anyagiak, mások a párkapcsolat, megint mások pedig a munka terén számíthatnak nem mindennapi fordulatokra.

heti-horoszkóp-krétás

Kos:

Olykor azt sem tudod, hogy ébren vagy, netán álmodsz. De azért vannak a barátaid, vagy a partnered, hogy a földön tartsanak, és őszintén megmondják neked az igazat. A munkában olyan váratlan lehetőség adódik, vagy valaki olyan dicshimnuszokat zeng rólad, amit el sem mersz hinni.

Bika:

Azok a megoldatlan ügyek, amelyek szomorúságot okoztak a párkapcsolatodban, most tisztázhatók, és boldog lehetsz, mert kiderül, hogy a párod téged választ. Rájön, mennyi mindent megtettél érte, és az is közrejátszik a döntésében, hogy aki miatt elhagyott volna, arról kiderülhet, nem a húség szobra, és tulajdonképpen a partneredet is játékszernek tekintette.

Ikrek:

Élvezheted az életet, olyan találkozásban lehet részed, amely nem egyszerűen boldoggá tesz, hanem bearanyozza a napjaidat. Különösen, hogy ezzel a személlyel régi a kapcsolatod, de csak nagyon ritkán találkoztok. Ha netán egészségi problémával küszködtél, vagy gyengének érezted magad, akkor új erőre kaphatsz.

Rák:

Ha dolgoznod kell ebben a melegben, akkor semmi apelláta, mert anyagilag nagyon megéri. Csak arra vigyázz, hogy a szabályokat ne szeged meg, mert előfordulhat, hogy egy váratlan ellenőrzés pénzt húzhat ki a zsebedből, sőt még talán ettől a jól fizető munkától is megfosztanak.

Oroszlán:

Muszáj lesz dolgoznod, mert kell a pénz, és mindent elvállalsz, még akkor is, ha folyik rólad a víz, és alig tudsz koncentrálni. Ha szülő vagy, és nem tudsz a gyermekeddel annyit foglalkozni – éppen a pénzkereset miatt -, akkor olyan valakire bízhatod, akiben tökéletesen megbízol.

Szűz:

A korábbi „világmegváltó” ötleted, amire nemet mondtak, a héten új szárnyra kaphat, ezért nem csupán boldog, hanem elégedett is lehetsz, hiszen nem csak anyagilag jelent sokat, de egyébként is azt gondolod ez igazán járt már neked.

Mérleg:

Vitathatatlanul jól nézel ki, így aztán úgy vonzod az ellenkező neműeket, mint mágnes a vasat. Kihagyhatatlan, hogy felszedj valakit, akit aztán úgy irányíthatsz, ahogy akarsz. Ha szerelmes vagy, akkor viszont ügyelj arra, hogy ne adj okot féltékenységre – de ehhez te igazán jól értesz.

Skorpió:

Ha nyaralsz, akik nem kedvelnek, mini összeesküvést szervezhetnek a munkahelyeden ellened, és amikor visszajössz, akkor tapasztalhatod, hogy a helyed már nem is olyan biztos, mint gondoltad. De mivel erős vagy, olyan rendet teremtesz, hogy akik a furkálódással próbálkoztak, azok a fülüket és farkukat egyaránt behúzzák.

Nyilas:

Megtudhatsz valami fontos dolgot, amely a személyedet érinti és amely már régóta piszkálta a csőröd. Ha nyaralsz, kapcsold ki a telefont, mert lehet, hogy a munkahelyen nem tudnak meglenni nélküled, és a pihenésnek annyi.

Bak:

Most aztán élvezheted, hogy önálló vagy, legalább egy hétig nem dirigál senki. Ha dolgoznod kell, akkor torkig lehetsz az egésszel, de az feldob, hogy valaki ajándékkal lep meg, méghozzá olyannal, amilyenre nem is számítottál. Párkapcsolati fronton zűrzavaros helyzet uralkodhat.

Vízöntő:

Tele lehet a hócipőd, ha dolgoznod kell. Próbálsz kivenni egy-két napot, hogy ne kelljen a munkahelyeden tölteni minden időt, de a miniszabira előkészülés sokkal munkásabb lehet, mint gondolnád.

Halak:

Amiről korábban úgy tűnt, hogy nem lehet megoldani, és túlságosan sokba kerül, az a te zsenialitásodnak, és akaratodnak köszönhetően mégis sikeres lehet. Lehet, hogy imába foglalják a neved ezért. Ha plátói szerelemmel rajongsz valaki iránt, akkor egészen elképesztő helyzet alakulhat ki.