Szerelmes hangulatban: heti horoszkóp június 20-ától

Végre úgy igazán nyárira fordult az időjárás, ami kissé megbolondítja a szíveket: a héten szinte minden csillagjegy őrülten szerelmesnek érezheti magát.

Zodiac

Kos:

Szinte elvarázsoltnak érzed magad ezen a héten, hiszen olyan dolgok történnek veled, amelyhez nem vagy hozzászokva. Kedvesség, figyelem és szeretet árad feléd, és ami még fontosabb, hogy te is érdeklődve fordulsz az emberek felé.

Bika:

Végre valahára elérkezett a pillanat, amikor a kedveseddel meg tudod beszélni még azokat a dolgokat is, amelyektől korábban elzárkózott. Most jött el az ideje annak, hogy elfogadjátok egymás különbözőségeit, és képesek legyetek a toleranciára a másikkal szemben.

Ikrek:

Ha most utazol szabadságra, azt nagyon jól teszed, mert már rád fér a pihenés. A közösségi oldalakon olyan ismerősre bukkanhatsz, akitől megdobban a szíved, talán nem először. Ha már szerelmes vagy, akkor a heti közös programokon fantasztikusan érzitek majd magatokat.

Rák:

Váratlan kellemes meglepetésben lesz részed, mert megkapod azt, amire már régebb óta vágyakoztál. Anyagilag most jobban el leszel eresztve, mint máskor, és olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak végre, amelyeket korábban nem.

Oroszlán:

Ha most veszed ki a szabadságod, azt nagyon jól teszed, mert olyan pompásan fogod eltölteni az időt, és olyan értékes emberi kapcsolatokra teszel szert a szórakozás közben, mint talán korábbi nyaralásaid egyikén sem.

Szűz:

Olyan jó munkát végzel a napokban, hogy a kollégáid és a főnököd aranyba foglalják a neved. Őrülten szerelmes lehetsz a napokban, hogy még az egyértelmű jelek ellenére sem tud senki lebeszélni arról, hogy kapcsolatot kezdj egy mondhatni ingyenélővel.

Mérleg:

Szexi vagy és őrülten vonzó – ezt gondolja rólad a környezeted, és lesz olyan, aki hangot is ad ennek. Ha nem vagy még szerelmes, akkor a héten válogathatsz a jelentkezők között. Egyesek még  a csillagokat is lehoznák neked az égről, csakhogy adj nekik egy esélyt. Óriási mázlid van, ha vizsgázol, felvételizel.

Skorpió:

Jól fogod magad érezni, ha nyaralsz, még akkor is, ha esetleg nem tudsz hosszabb, vagy nagy utazást megengedni magadnak. Már attól jó a kedved, hogy néhány tehertől megszabadulsz, és nem kell olyan emberekkel foglalkoznod, akik úgy viselkednek, mintha az óvodában lennének, és szívják az erődet.

Nyilas:

Nem árt, ha kicsit visszafogod magad, mert a munkahelyeden olyan dolgok történnek, amelyek téged is érintenek. Ha nem te állsz a figyelem középpontjában, és nem beszélsz többet a kelleténél, vagy nem avatkozol olyan ügyekbe, amihez tulajdonképpen semmi közöd, akkor nem lesz gond.

Bak:

Talán olyan eseményen kell részt venned, ahol nem te leszel a főszereplő, de ki kell csípni magad. Ne sajnálj magadtól semmit, mert nemcsak másoknak lesz emlékezetes ez az alkalom, hanem számodra is. Hozd a legjobb formádat, és élvezni fogod az esemény minden pillanatát.

Vízöntő:

Ha úgy gondolod, hogy itt lenne az ideje, hogy szabadságra menj, akkor jók a megérzéseid, a csillagok ugyanis támogatnak abban, hogy a heted pompás legyen, tele szórakozással, bulizással, nagy beszélgetésekkel, találkozásokkal és szerelemmel. Ha párkapcsolatban élsz, a partnered váratlan meglepetéssel áll elő, ami tetszeni fog neked.

Halak:

Egy rossz szavad sem lehet a héten, hiszen olyan váratlan, de egyben kellemes dolgok történnek veled, amelyet egyetlen állatövi jegy sem mondhat el magáról a héten. Lubickolhatsz a népszerűségben, és pénzed is lesz, váratlanul olyan ajánlatot kaphatsz, amely a bevételeidet tovább növeli. Ingatlanügyben is óriási mázlista vagy, akár venni, eladni, vagy bérelni, kiadni akarsz.