A kommunikáció csapdájában: heti horoszkóp június 13-ától

A napokban a kommunikáció mindenki életében kulcsszerepet fog játszani, előre szólunk, nem mindegy, mi hagyja el a szátokat!

horoszkóp

Kos:

A héten nem alakul túl kedvezően a helyzet, ugyanis minden esélyed megvan arra, hogy megbüntessenek egy figyelmetlenség miatt. A párkapcsolatodban semmiféle megértésre, vagy toleranciára nem számíthatsz, ezért inkább ne mondj semmi olyat, aminek veszekedés lehet a vége.

Bika:

Pénzügyi gondjaid lehetnek, amelyek miatt ezen a héten olyan dolgokat is elvállalsz, hogy utána nem szívesen nézel tükörbe. Ennek ellenére ne irigykedj másokra, különösen ne akkor, ha egy pletykára alapozol, mert abból baj lehet.

Ikrek:

Az a fontos, hogy a földön maradj, ne szállj el, ne képzeld azt, hogy olyan dolgokat is megtehetsz, amelyet mások nem. Ne gondold magadról, hogy valamiféle láthatatlan védelem alatt állsz, mert ebből még komoly anyagi veszteségeid lehetnek. Ha külföldről érkezik ismerősöd, rokonod, szerelmed, azt sem tudod, hogy örömödben mit tegyél.

Rák:

Óriási feszültség alakul ki benned a munkád miatt, mert félsz, hogyan fogadják az ötleteidet, illetve, hogy mennyire lesznek megelégedve mindazzal, amit nyújtani tudsz. Közben szuper érzékeny vagy, ami arra utal, hogy a kritikát nehezebben viseled, mint máskor. Pedig ezek építő jellegűek, ne légy dühös, hanem fontold meg mindazt, amit hallasz.

Oroszlán:

Kőkemény válaszokat tudsz adni, amivel másokat megsérthetsz. Hajlamos vagy a héten a bocsánat, vagy a megbocsátás szócskát kitörölni a szótáradból, ami nagy baj, mert később ezért még a sors keményen megfizettethet.

Szűz:

Még az is megtörténhet, hogy muszáj lesz egy előre eltervezett programon változtatnod, mert nem biztos, hogy kedved lesz az egészhez. Ebbe belejátszanak olyan emberek, akiket nem kedvelsz, és akik nem mellesleg szintén részt vennének ezen az eseményen. Az egészségi állapotod sem érezheted igazinak a napokban, ami most szintén kapóra jön.

Mérleg:

Pontosan tudod, hogy mindennek van egy határa, és talán éppen ezen a héten döntesz úgy, hogy egy kapcsolatot megszakítasz emiatt. Megtörténhet, ha tartós párkapcsolatban élsz, hogy úgy érzed, a kedvesed nem teljesen őszinte veled. Nyomozás helyett beszélj vele.

Skorpió:

A szerelmi kapcsolatokban fény derülhet olyan dolgokra, amelyek eddig ügyesen el voltak rejtve, vagy amelyek elől esetleg homokba dugtad a fejedet. Ám most nincs mese, nyílt lapokkal kell játszani, őszintén, mert csak így lehet egy esetleges állóvízből kilépni, vagy azt felkavarva továbblépni.

Nyilas:

Ha sikerült megint össze-vissza fecsegned, és olyan dolgokat csinálni, amiből egyes emberek levonták a következtetést, abból rosszul jöhetsz ki. Jó tett helyébe jót várj, egy barátod sokszorosan meghálálja azt a szívességet, amit teszel neki.

Bak:

Szerelmi ügyekben nem vagy a topon, mert olyan valaki iránt rajongsz, akit inkább el kellene felejtened. De a munkában sem jobb a helyzet, mert már megint kombinálsz, és olyan dolgokat találsz ki, amelyeknek nincs semmi valóságalapjuk.

Vízöntő:

Amiről a múlt héten még úgy gondoltad, hogy „elment a hajó”, arról kiderülhet a héten, hogy mégsem az. És igen, felszállhatsz rá, vagyis megoldódik egy olyan problémád, amely miatt szinte kétségbe estél, és fogalmad sem volt arról, hogy is alakul a jövőd. Most megnyugodhatsz, mert valakinek a pechje lesz a te szerencséd.

Halak:

Nagyon jó lenne, ha – azzal, vagy azokkal a személyekkel, akikkel együtt laksz – tisztáznál bizonyos helyzeteket, mert ezzel rengeteg problémának elejét vehetnéd. Most sok múlik azon, hogy mit, és hogyan lépsz, mert ez az anyagi életedre ugyanúgy kihat, mint a párkapcsolatodra.