Most érdemes nyitott szemmel járni: heti horoszkóp június 6-ától

Aki nem szeretne csalódni, vagy kellemetlen helyzetbe kerülni, az jó, ha a héten kinyitja a szemét és ügyel a tetteire!

heti-horoszkóp-krétás

Kos:

Végre megérkezik, az, amire vagy akire vártál. Ha utazásra készülsz, akkor vigyél magaddal több pénzt, és ne hagyj ki olyan látnivalókat a napozás, vagy vásárlás ürügyén, amelyek különlegesek, és amelyekre majd jó lesz később visszaemlékezni.

Bika:

A héten te vagy az állatövben a legjobb szervező. A fontos feladatok elvégzése mellett le tudsz csípni olyan időt is magadnak, amelyre nem számítottál, és amelyre nagy szükséged van, hiszen túlterhelt vagy, és egy kis pihenés létfontosságú lenne számodra.

Ikrek:

Olyan emberekkel barátkoztál, akikkel nem kellett volna. A titkaid, melyeket bizalmasan közöltél velük, sajnos napvilágot láthatnak, viszont ezt a tapasztalatot most egy életre megjegyezheted, és a jövőben szem előtt tarthatod, megkímélve magad a kellemetlen percektől.

Rák:

Kicsit mintha elszállnál ezen a héten, amivel több embernek okozol csalódást, de a legrosszabb az egészben, hogy ezzel saját magad alatt vágod a fát, mert a viselkedésedet a többiek nem tudják mire vélni. Otthonodra vigyázz jobban.

Oroszlán:

Minden okod megvan arra boldog és bizakodó legyél, hiszen teljesülnek a kívánságaid. Hirtelen nem is tudod, hogy mi történik körülötted, mintha néhány ember megváltozott volna, mert olyan szeretetet, együttérzést, és jóindulatot tapasztalsz, amelyet korábban nem. Azért járj nyitott szemmel, és légy kétkedő, mert nem mindenki az, aminek látszik.

Szűz:

Ugye tisztában vagy vele, hogy a barátság rendkívül törékeny dolog? Amennyiben hanyagolsz valakit, vagy olyasmit vársz el tőle, amit nem tud megadni, esetleg te nem segítesz neki, pedig megtehetnéd, akkor számíts arra, hogy ennek a kapcsolatnak vége lehet. A munkahelyeden nem őszinték veled, és ha úgy érzed, hogy a jövőd ezen a helyen nem biztos, akkor hallgass a megérzéseidre, és kezdj el munkahelyet keresgélni.

Mérleg:

Hajlamos vagy úgy viselkedni, mintha semmit sem tanultál volna a közelmúltban elszenvedett dolgokból. Mintha továbbra is rágódnál olyan dolgokon, amelyeken teljesen felesleges. Ráadásul még hajlamos leszel hangot is adni az általad vélt igazságtalanságnak. Fogd vissza magad, és inkább nézz körül, mert rájöhetsz, hogy még mindig milyen előnyös helyzetben vagy.

Skorpió:

Ha a partnerednek eddig nem volt munkája, akkor most nagy lehet az öröm, ugyanis egy váratlan lehetőségnek köszönhetően végre sikerülhet új állást találni. Ráadásul olyan munkát találhat, amit jól megfizetnek, és olyan környezetben végezheti, amire büszke lesz, ez pedig téged is boldogsággal tölthet el, hiszen nem kell végre a mindennapi megélhetés miatt aggódnod.

Nyilas:

Annyi munkád lesz, hogy alig tudod tartani a tempót. Egy barát miatt, akiben korábban megbíztál kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, mert sok mindent tud rólad, és a kis ügyleteidről. A pénzed úgy megy, hogy már azt sem tudod, hogy milyen mellékest kellene vállalni a többi munkád mellé.

Bak:

Lehet, hogy saját magad előtt is titkolod, hogy valakibe mégis csak beleszerettél. Hajlamos vagy úgy viselkedni, mint egy óvodás, és eljátszani a közönyöst, de ez nem sikerül. Mindenki át fog látni rajtad, és nem tudod letagadni, hogy mennyire vágysz rá. Mi lenne, ha elmondanád neki? Sokkal könnyebb lenne utána a lelked.

Vízöntő:

Furcsa és izgalmas hét lesz ez a mostani. Olykor azt sem tudod, hogy ébren vagy, netán esetleg álmodsz. Például a munkában álomszerűen jó lehetőség kínálkozik, míg a szerelemben előfordulhat, hogy valaki annyira elvarázsol, hogy képes leszel érte olyan dolgokat is megtenni, amivel megütheted a bokád.

Halak:

Felkerül a szemedre a rózsaszínű szemüveg, és olyan szerelmes vagy, hogy az szinte elmondhatatlan. Imádsz, rajongsz, csodálatosnak tartod őt, és természetesen saját magadat is. Egyébként is varázslatos ez a hét, mert olyan dolgok történnek veled, amelyek mosolyt csalnak az arcodra, és amelyek még optimistábbá tesznek, mint valaha.