Mindent elsöprő szenvedély, megfontoltság, visszafogottság, netán kíváncsiság? Kíváncsiak vagytok, hogy titeket melyik jellemez a szerelemben? Most kiderül!

Kos:

Amikor belép egy helyiségbe, mindenki felkapja a fejét. Nem tesz semmi meglepőt, mégis forr körülötte a levegő. Ha megtetszik neki valaki, akkor nem titkolja, van benne egy kis akaratosság, némi erőszakosság is. Ez nem derül ki azonnal, a hódítás pillanatában, csak később jön rá a kedvese, hogy partnere mennyire erőszakos.

Bika:

Törékeny szívű, érzéki és gyengéd. Képes teljesen alárendelt szerepet vállalni, mindent feláldozni a választottjáért. Érzelmileg kicsit nehezebben oldódik, mert fél teljesen kiadni magát. Mindig attól tart, hogy a másik nem úgy és nem annyira szereti. De ha már a partner az övé, és úgy érzi, elvehetik tőle, akkor könnyen féltékennyé válik, és uralkodni kezd.

Ikrek:

Szereti, ha az egész világ tudja, ki az ő választottja. Természetesen olyasvalaki lehet a szerencsés, akire az Ikrek társadalmi vagy anyagi tekintetben fel tud nézni, akinek a tudása nagyobb, mint az övé. Ugyanis a kommunikáció rendkívül fontos a jegy szülötte számára. Ha az ágyban megértik egymást, viszont az asztalnál nem, akkor a szerelem hamar véget ér.

Rák:

Veleszületett érzékenysége a Rákot túlfűtötté teheti, és szinte elkerülhetetlen, hogy a hangulata folyamatosan változzon. Az egyik percben lángol, a másik percben leereszt, és azon tépelődhet, mi van, ha a választottja nem szereti. Képes olyan áldozatokat hozni azokért, akik fontosak számára, hogy a környezete megkérdőjelezi a józanságát. Ha szerelmes lesz, soha többé nem akarja elengedni az illetőt, elvárja, hogy a tenyerén hordozzák, és mindent megkapjon, amiről úgy gondolhatja, hogy jár neki.

Oroszlán:

Rendkívül tehetségesen játssza el az elérhetetlent, majd úgy viselkedik, hogy a partner úgy érzi, mellette az élet biztonságos lesz. Örökké derűs és vidám. Ő nem mondja, hogy „egyszer fent, máskor lent”, hanem inkább ez a mottója: „fenn és még feljebb”. Ez az optimizmus ragadós, képtelenség neki ellenállni. A jól öltözöttség, az ápoltság, a tökéletes smink és frizura mind ott van a hódítási palettáján. Mivel emberismeret dolgában nem áll a helyzet magaslatán, ezért előfordulhat, hogy olyan viszonyba bonyolódik, amelyből gyorsan akar majd szabadulni, és ez a partner ragaszkodása miatt nem megy könnyen.

Szűz:

A mennyiség helyett nála a minőség a lényeg. Ha rátalál arra a partnerre, aki szívesen lustálkodik vele reggelente az ágyban, és tálcán hozza be a reggelit, akkor azt nem ereszti el. Aki a szívébe szeretné lopni magát, annak választékosan kell beszélnie, műveltnek kell lenni, és természetesen kizárólag a szeretteire költheti a pénzét. Gyakran előfordul, hogy olyasvalakibe lesz szerelemes, aki a munkájának kötelezte el magát, vagy aki valamilyen oknál fogva nem adhatja oda neki teljesen a szívét. Ezt ő nem is veszi igazán zokon, mert a Szűz nő nem szereti, ha a kedvese állandóan láb alatt van, s azt még inkább gyűlöli, ha dirigálnak neki.

Mérleg:

Nem tartozik az egyszerű esetek közé, párkapcsolataiban fontos a fejlődés, ez vezethet bonyodalmakhoz. Ha a kommunikáció és a kifejezés módja a Mérleg nő és a szerelme között nem fejlődik folyamatosan, akkor könnyen beleun a kapcsolatba. Ha szerelmes, szereti, ha tud róla az egész világ. Nemritkán olyan ember mellett köt ki, akit csak kedvel, de igaz szerelmet nem érez iránta. Aki dicséri, aki hízeleg neki, kielégíti szépérzékét – csodás virágcsokor, finom parfüm, gyertyafényes, pezsgős vacsora –, annak nyert ügye van, a Mérleg nő hamar a karjába omlik.

Skorpió:

Mottója: Mindent vagy semmit! Partnerén teljes mértékben uralkodni akar, mindig vele szeretne lenni. Hol túlcsorduló a szenvedélye, hol távolságtartó a viselkedése. Attól fél a legjobban, hogy elveszíti az ellenőrzését a saját érzelmei felett. Mert ő az, aki pontosan tudja, hogy számára az lenne a legnagyobb büntetés, ha valaki uralkodni akarna a szívén, a lelkén. Általában talál magának olyan feladatot, amelynél kiélheti a nehézségek leküzdését, illetve le tudja vezetni az iszonyatosan nagy energiáját, erejét.

Nyilas:

Nagyon nagy szerepe van a kommunikációnak, illetve a tudásnak. Ugyanis a Nyilas nőnek nagyon fontos, hogy okos, eszes legyen a partnere, akire fel tud nézni. Ugyanakkor a Nyilas nő imádja, ha csodálják. Aki le akarja őt venni a lábáról, annak nem csak a külsejét kell dicsérni, hanem a szellemességét, a világlátását is. Ha ezt megtesszük, akkor olyan szenvedélyesen vetheti bele magát a karunkba, hogy a lélegzetünk is elakadhat. Elképesztő fantáziával rendelkezik, nyitott az újdonságokra. Amennyiben partnere inkább a hagyományokat tiszteli az ágyban, akkor a Nyilas nem lép a távozás hímes mezejére, hanem megpróbálja rávezetni társát arra, amit szeretne. És a legtöbbször sikerrel jár…

Bak:

Az ismerkedés szakaszában félénk, szemérmes, visszafogott és tartózkodó. Mindezek ellenére mégsem marad észrevétlen, mert ha szerelmes lesz, akkor az erős érzékiség fátylát ő maga lebbenti fel. A szerelmi kapcsolatot úgy alakítja ki, hogy a viszonya életre szóló legyen. Ha az első szerelmében csalódik, akkor ez olyan szomorúsággal töltheti el, hogy hosszabb-rövidebb ideig képtelen új kapcsolatot kialakítani. Szenvedélyesen és önfeláldozóan tud szeretni, feltétlen híve a monogámiának. A saját, titkos, erotikus vágyairól nem beszél, viszont szívesen teljesíti a partnere szexuális álmait, mert úgy gondolja, hogy ezzel még inkább magához láncolja.

Vízöntő:

Izgalmas kettősség jellemzi, hiszen egyrészről kedveli a kétszemélyes kapcsolatot, ugyanakkor szüksége van a kalandokra. Rendszerint több kapcsolata van, amíg megtalálja az igazit, az egyetlen társat, aki mellett kitart jóban, rosszban. Ha rátalál az igazira, rendíthetetlen hűségével ajándékozza meg kedvesét. Szerelmének lángja akkor csap a legmagasabbra, amikor a párja kilométerekben mérhető távolságra van tőle. Tulajdonképpen ekkor döbbenhet rá arra, hogy mennyire fontos neki a másik. Sőt, talán az is megfordul a fejében, mennyire nem tud nélküle élni. Általában még az ismeretség elején próbára teszi a partnerét, mert meg akar győződni arról, hogy valóban számíthat-e rá, valóban ő lesz-e az igazi.

Halak:

Szerelem nélkül nem tudja elképzelni az életét. Ezért fordul elő, hogy olykor nem a partnerbe, hanem magába az érzésbe szerelmes. Ha szerelmes, akkor az érzés hevesen ragadja el, és mélyen felkavarja. Elmondható, hogy a szív törékenységével senki sincs annyira tisztában, mint ő. Miként az élet több területén, úgy a szerelemben is az ösztönösség, a megérzések irányítják. Annyira rá tud hangolódni a kedvesére, hogy annak még a hangulatát is át tudja venni. Amikor Ámor nyila eltalálja, az érzés sugárzóvá teszi, akihez nemcsak az ellenkező nembéliek, de a saját neme is vonzódhat. Nincs olyan áldozat, amelyet ne hozna meg a szerelméért.