Változások előtt: heti horoszkóp május 30-ától

Az állóvíz kissé felkavarodik, mindenki életében nagy változások jönnek. Hogy ezek jók, vagy sem, az kiderül a horoszkópunkból!

Zodiac

Kos:

Feszült vagy és egy kissé ideges, ami nem csoda, hiszen ingatlannal, vagy családdal kapcsolatban olyan változások történnek, amelyek átalakíthatják nemcsak a te, hanem a környezetedben élő személyek életét is. És mindez ez nem csak rövidtávra szól.

Bika:

Talán olyan helyről érkezik a segítség, vagy a váratlan és tökéletesen kellemesnek mondható meglepetés – amely a személyedet és a pénztárcádat egyaránt érinti –, ahonnan nem vártad. De az is előfordulhat, hogy végre bekövetkezik már az a változás, amelynek itt az ideje.

Ikrek:

Ha azt kérted eddig az égiektől, hogy végre valahára küldjenek jelet a munkaváltással kapcsolatban, akkor figyelj, mert a sors a napokban egyértelműen üzenni fog. A lényeg, hogy ennek megfelelően viselkedj, még akkor is, ha közben a dolgok változnak.

Rák:

Elég dörzsölt vagy már ahhoz, hogy csak akkor tegyél meg valamit, ha megkapod az érte járó honoráriumot. Eleged van már abból, hogy mások fillérekkel szúrják ki a szemedet, vagy egyszerűen nem tartják be az ígéretüket. Ez feszültséget okozhat most, mert valaki nagyon várja az ötleteidet.

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy több ügyet kell elintézned ezen a héten, és olyan kimerülten dőlsz minden nap ágyba, hogy nyomban elalszol. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnereddel olyan dolgokat tervezgethettek, melyek már nagyon aktuálissá váltak.

Szűz:

A munkahelyeden váltják egymást az őrültebbnél őrültebb helyzetek, te pedig nem bírod a véleményedet magadban tartani, de amilyen peched van, most éppen rossz időben, rossz helyen szólalsz meg. Talán jobb lenne, ha most az egyszer, kivételesen csendben maradnál és figyelnél.

Mérleg:

Ha nem volt munkád, akkor most kedvedre válogathatsz a lehetőségek közül. Azt válaszd, amelyet egy barátod, vagy akár protektornak is nevezhető illető ajánl neked. Ha jogi ügyed van, akkor sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd.

Skorpió:

Olykor úgy érzed magad, mintha egy óvodában lennél – hacsak nem ott dolgozol, vagy esetleg a csemetéd jár oda –, a kollégáid kisgyerek módjára viselkednek, és csak ámulsz-bámulsz. De mivel a humorodnál vagy, ezért jót tudsz nevetni azokon az őrültségeken, amelyeket összehordanak.

Nyilas:

Felettesednek talán magánéleti problémái adódnak, ami miatt változik a viselkedése, és ez rád is hatással lehet. Nem csattan ugyan rajtad semmiféle ostor, de másként mennek majd a dolgok, mint eddig. Ha külföldre utazol, légy óvatosabb.

Bak:

Egyszerűen nem fogod hagyni, hogy a baráti társaságodból valaki úgy viselkedjen, hogy az rád nézve is sértő legyen. Ki fogsz állni valaki mellett, csak arra ügyelj, hogy ne mondj olyan dolgokat, amelyekkel saját magadat hozhatod kellemetlen helyzetbe.

Vízöntő:

Amibe korábban belekezdtél, annak ezen a héten érik be a gyümölcse. Megkapod a választ a kérdésedre, és elégedett leszel. Nagyon jól tudod kezelni a váratlan helyzeteket, és ha ezt másoknak is megmutatod, akkor biztos lehetsz a sikerben.

Halak:

Ingatlanügyben olyan lehetőségek kecsegtetnek, melyekkel anyagilag is jól jársz. A családban mintha most nagyobb hangsúlyt kapnának azok a dolgok, amelyeken változtatni kell az összhang megteremtéséért.