A héten kiéleződnek azok a helyzetek, amelyek eddig csak egyszerűen bosszantóak voltak. Hogy ezt hogyan érdemes lereagálni, azt a horoszkópból kiderül!

heti-horoszkóp-krétás

Kos:

Olyan ötlettel állsz elő, hogy mindenkinek elakad a szava. Ezzel gyorsan megörvendezteted a környezeted, különösen a főnöködet, de saját magadnak is jót teszel, mert úgy érezheted, végre megtaláltad a magad útját.

Bika:

Tudod, hogy a dolgok nem mehetnek úgy tovább, ahogyan eddig, de mintha kezdene fogyni a türelmed. Már nem kell sokat várnod arra, hogy tényleg megtörténjen az a változás, amit időtlen idők óta ígérnek a csillagok, úgyhogy tarts ki még egy kicsit.

Ikrek:

Csak semmi heveskedés! Mindent megfontoltan és meggondoltan kell tenned, akkor nem követsz el nagyobb baklövéseket, sőt még azt is elkerülheted, hogy bizonyos szituációban magad alatt vágd a fát. Találkozhatsz az exeddel, és teljesen ledöbbenhetsz azon, ahogy viselkedik.

Rák:

Ne iszom előre a medve bőrére – ez legyen a heti mottód. Amikor megtudsz valami bomba jó hírt, tartsd titokban, mert ha mindenkinek elújságolod, azzal pont azt érheted el, hogy nem fog valóra válni. Olyan ez, mint a szülinapi kívánság: ha hangosan kimondod, fújhatod.

Oroszlán:

Ha az a kérdésed, hogy mikor lesz jó az Oroszlánoknak, akkor a válasz az, hogy ezen a héten. A főnöködnek ugyan lesznek olyan megjegyzései, amelyek nem túl kedvesek, sőt, olyan feladatot is rád bízhat, amihez nem értesz, mégis, ha most kiállsz magadért, végül te jöhetsz ki jól a szituációból.

Szűz:

Pénz dolgában nem lesz okod panaszra, mert amibe korábban nagy energiákat fektettél, annak most leszüretelheted a gyümölcsét. Ha egészségi problémáid vannak vagy voltak, akkor olyan hírt kaphatsz, ami végre megnyugvással és örömmel tölt el.

Mérleg:

Vannak olyan dolgok, amelyek miatt nem érdemes görcsölni. Például, hogy megkapd azt, amiről úgy gondolod, hogy ez igazán járna már neked. Akkor jársz a legjobban, ha ezt a lelkedben fájdalmat okozó ügyet elengeded és nem hasonlítod magad állandóan másokhoz.

Skorpió:

Ne dühöngj, vagy ne állj értelmetlenül dolgok előtt, amelyek már megtörténtek, vedd inkább tudomásul, hogy egyszer minden véget ér és engedd el azt a személyt, aki annyi mindent megtett érted. Így mindkettőtöknek könnyebb lesz.

Nyilas:

A szerelmed miatt kissé idegesebb vagy a héten, pedig ez általában nem jellemző rád, de olyan őrültségeket talál ki, hogy úgy érzed, megáll az eszed. A kedvesed rokonsága – akikkel nem vagy túl jóban – is tiszteletét teheti nálatok, azzal kerülheted el a konfliktust, ha nem teszel megjegyzést senkire.

Bak:

Váratlan rokonlátogatásra számíthatsz, ráadásul a családnak attól a részétől, akikkel nem vagy jóban. Próbálhatsz kedves lenni, de rá fogsz jönni, hogy a pofátlanságnak nincs határa. Ne törődj bele a dolgokba, állj ki magadért, csak így rendezheted a családi kapcsolatokat.

Vízöntő:

Szerelmed rossz szemmel nézheti, ahogy megbámulsz más férfiakat, aminek hangot is adhat. Ha nem akarsz komolyabb vitát, akkor kérj bocsánatot, most az egyszer te is megkötheted azt a bizonyos kompromisszumot. A héten pompás kapcsolati tőkére tehetsz szert, ami segítségedre lehet a megélhetésben.

Halak:

Kölcsön, hitel miatt kell szaladgálnod, és ez most már kezd az agyadra menni, de mint derült égből a villámcsapás, olyan hír érkezik, amely megoldja a gondjaidat, vagy legalábbis könnyebbé teszi az ilyen ügyek intézését. Kedvesed olyan dolgot mond, amitől boldog lehetsz.