A csillagjegyeknek a héten minden olyan problémával szembe kell nézniük, amit eddig igyekeztek a szőnyeg alá söpörni.

heti-horoszkóp-krétás

Kos:

Fortuna veled van, és segít az elhatározásaidat érvényre juttatni. Mivel ez óriási energiával tölt fel, sokkal könnyebben megszerzed azt, amit szeretnél, legyen szó munkáról, vagy magánéletről. Csak ne élj vissza a szerencséddel.

Bika:

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak már igazán nincs is szüksége ellenségre. Fel kell készülnöd arra, hogy akiben megbíztál, nem mond igazat, és még az is megtörténhet, hogy ez nemcsak lelkileg okoz fájdalmat, hanem anyagilag padlóra küld. De mindez nagy tanulsággal jár, mert többet nem fogsz bedőlni senkinek.

Ikrek:

A munkahelyeden sajnos bizonytalanná válhat a helyzet és számíts rá, hogy a felettesed nem árulja el, melyek azok a változások, amelyek téged is érintenek. Új változásokon is törheted a fejed, mert annak ellenére, hogy jó munkát végzel, úgy érezheted, mintha a jelenlegi pozíciód már nem elégítene ki.

Rák:

Tele vagy optimizmussal, amibe belekezdesz, valóban úgy sikerül majd, ahogy eltervezted. Vannak segítőid, barátaid, akik mind melletted állnak, sőt olyan meglepetéseket is tartogatnak, amelyek miatt a hetedik mennyországban érzed magad. Vizsga, felvételi, vagy jogi ügyben nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd.

Oroszlán:

Amiről korábban meg volt a véleményed, és úgy gondoltad, hogy csak a károdra lehet, arról most kiderül az ellenkezője. Talán a felettesed dicséretben részesít, és rájössz, hogy nem is olyan nagyon rossz ez az új helyzet. A napokban úgy érezheted, hogy jó helyen vagy az életben.

Szűz:

Egy korábban elkezdett dolognak sikerül a végére járnod, sőt, még a gyümölcsét is learathatod, ami lendülettel tölt fel. Így még az sem tör le, hogy a  felettesed nem viselkedik teljesen egyértelműen veled, és olyan titkot rejteget, ami téged is érint.

Mérleg:

Végre mosolyogsz, és ez óriási! Hiszen sok minden bizonyítja, hogy neked volt igazad valakivel szemben, és nagy az esély arra, hogy olyan pozíciót kapj meg, amely elégtételt jelent. A szerelemben továbbra is zűrzavaros helyzet uralkodhat.

Skorpió:

Végre, elérkeztél arra a pontra, hogy lépni merj, bár ehhez arra volt szükség, hogy a te bőrödre menjen a játék. Úgy látszik el kellett telnie némi időnek, hogy tapasztalatokat szerezz, mert a dolgok korántsem úgy működtek, ahogy korábban gondoltad. Ha párkapcsolatban élsz, partneredre figyelj jobban.

Nyilas:

Megtörténhet, hogy találkozol az exeddel, aki meglepő módon nem úgy viselkedik, ahogy eddig. Baráti kapcsolatod – az egyik a sok közül – még stabilabbá válik. A szerelemben pedig – ha inkább szinglinek mondod magad – olyan fordulat következhet, ami hosszútávon változtatja meg az életedet.

Bak:

Kiváló a hét a biztosítás ügyek intézésére, sőt, ha tanulmányokat folytatsz, akkor garantált a siker. Még abban az esetben is, ha valami olyasmiről kell számot adnod, ami nem áll közel hozzád, sőt úgy is mondhatnád, hogy egyszerűen utálod az egészet.

Vízöntő:

Ha együtt élsz valakivel, netán házas vagy, akkor partnered mindent bevet, hogy megpróbáljon téged kimozdítani a holtpontról, és olyan dolgokat szervez, amelyekről úgy gondolja, hogy tetszeni fognak neked. Ezért ne bántsd meg őt azzal, ha egyáltalán nincs ínyedre az egész.

Halak:

Még az is lehet, hogy be tudjátok fejezni azt az irgalmatlanul hosszú beszélgetést, amelyet már egy ideje folytattok a pároddal. Talán dűlőre is tudtok jutni a jövővel kapcsolatosan, amely minden bizonnyal változásokat hoz mind a kettőtök életében. Testvéred minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy érezd fontos vagy, és ha baj van, akkor rá számíthatsz.