Ez vár rád a szerelemben május első hetében

A héten a párkapcsolatok kerülnek előtérbe, de sajnos nem minden csillagjegynek jelent ez szerelmet és boldogságot. Ha kíváncsiak vagytok, mire számíthattok, olvassátok el horoszkópunkat!

, Image: 55661676, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SM

Kos:

A partnered szeretne olyan dolgokról beszélgetni veled, amelyek nagyon fontosak neki, de a korábbi viselkedése miatt te erre nem igazán vagy vevő. Próbálj most kikapcsolni, bármennyire lefoglal a munkád.

Bika:

A saját érdekeidet nézed, mindenek felett. Ez ugyan lehetne önzésnek nevezni, de tartózkodjunk ettől a nem szép szótól. Úgy érzed, hogy a felettesednek kifogásai vannak a munkáddal kapcsolatban, és ha ezt érzed, sajnos biztosra veheted, hogy így is van.

Ikrek:

Nincs nálad szexisebb a héten az állatövben, úgy érzed, hogy minden simán megy, boldog vagy és nyugodt. Azonban a partnered már nem ennyire vidám, úgy érezheti, hogy nem csak ő az egyetlen az életedben.

Rák:

A napokban egy barát közreműködésének hála olyan élményben lesz részed, amely miatt igazán boldognak érezheted magad, és legszívesebben elújságolnád mindenkinek, hogy valójában milyen szerencse ért. Ne tedd, csak azoknak mond el, akiben nagyon megbízol!

Oroszlán:

A munkahelyeden kicsit vissza kell fogni magad, mert a stílusod irritálhatja a kollégákat és a főnöködet is. Ezért próbálj meg visszahúzódóbb lenni, és csak a legközelebbi kollégáddal-barátoddal beszéld meg azt, ami foglalkoztat.

Szűz:

Csúcsformában leszel ezen a héten, erőd teljében, és képes leszel mindenkit lenyomni. Még a feletteseddel szemben is úgy adod elő magad, hogy nem tud neked ellenállni. Pénzügyek miatt pedig egyáltalán ne fájjon a fejed.

Mérleg:

Jobban odafigyelhetnél a stílusodra, mert soha nem számított ennyire az első benyomás, mint most. Ügyelj arra, hogy a különböző eseményeken, amelyeken részt kell venned, milyen ruhában jelensz meg.

Skorpió:

Csalódás érhet a szerelemben, mert kiderülhet, hogy a közös terveiteket mégsem tudjátok olyan gyorsan kivitelezni, mint ahogy szerettétek volna, és talán ennek a jog, a törvény is az oka.

Nyilas:

Erődön felül vállalsz, ezért napokban számíthatsz rá, hogy csak késő éjszaka érsz haza, és még a hétvégét is munkával töltöd. De ha nem akarod elveszíteni az állásodat, és több pénzt akarsz keresni, akkor kénytelen vagy így cselekedni.

Bak:

A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki. Ha párkapcsolatban élsz, akkor felmerülhet a válás lehetősége, mert a partnered úgy viselkedik, hogy az számodra elfogadhatatlan. Ugyan te hűséges típus vagy, de a kedvesed viselkedése valakinek a karjaiba lökhet.

Vízöntő:

A szerelemben mázlista vagy, még az is megtörténhet, hogy már hosszabb ideje együtt jártok, vagy együtt éltek, és a partnered teljesíti a régi vágyadat: esküvőről beszél. Ha szingli vagy, akkor olyan valakit sodor utadba az élet, aki mellett élvezheted azt a szabadságot, amire szükséged van.

Halak:

Lehet, hogy nem vagy olyan nagy sztár, mint eddig gondoltad. Előfordulhat, hogy saját magadnak sem mered bevallani mindazt, amitől tartasz, amitől titkon félsz, mert úgy vagy vele, ha kimondod, vagy ha csak rá gondolsz, akkor már be is vonzod.