Ez vár rád a munkában és a magánéletben a 17. héten

Új hét, új meglepetések. A napokban a csillagjegyek egészen biztosan nem fognak unatkozni, mert a munkában és a párkapcsolatok terén is felpörögnek az események.

, Image: 55661676, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SM

Kos:

Még az is előfordulhat, hogy ismét szerelmes leszel a régi partneredbe. Talán a házastársad iránt érzed ugyanazt, amit régen, szerelmetek hajnalán. A magánéleti biztonság sugárzóvá tesz, amiért sokan fognak irigyelni, és próbálják kilesni a titkodat.

Bika:

A féltékenység zöld szemű szörnyetege teheti tiszteletét nálad. Akarod őt, mindenáron, viszont téged most kevésbé akarnak, amitől szinte megvadulhatsz. De az is előfordulhat, hogy a szerzési vágy elhatalmasodik rajtad, és képes leszel valakire irigykedni, akinek csak néhány forinttal van többje, mint neked.

Ikrek:

Valaki szeretne megfojtani egy kanál vízben, de ez most nem fog sikerülni! Az irigykedőkkel, rosszindulatú személyekkel szemben eredményesen léphetsz fel, és a sors különleges védelmét is élvezheted. A jóindulat, a szeretet sugárzóvá tesz, amelynek alapja a gyermeked miatti öröm, vagy a szerelemben a nagy egymásra találás, az új, közös jövő reménye.

Rák:

A család minden örömednek, boldogságodnak forrása. Ingatlannal kapcsolatos terveidet is áldás kíséri. Rokon látogatása pompásan sikerülhet, és most leszel képes feldolgozni a múltban történt eseményeket, ami a jövődnek új színezetet adhat.

Oroszlán:

Még az is megtörténhet, hogy visszamész a partneredhez, vagy a régi kedvesedhez. Mert ugyan a szenvedély fontos, de az érzelmi harmónia, a lelki nyugalom, a másik megértő és elfogadó szeretete még lényegesebb. A munkában őrjítő helyzet alakulhat ki, mert a felettesed utálatos viselkedhet, vagy kisstílűsége boríthat ki.

Szűz:

Lesz mit aprítanod a tejbe! Ragyogó üzleti lehetőség adódik, vagy egy kapcsolatnak köszönhetően nemcsak a család extra kiadásaira futja, hanem talán kisebb tartalékot is fel tudsz halmozni. Persze ne felejtsd el értékelni egy ismerős segítségét.

Mérleg:

A szerelem rózsaszínű szemüvege felkerülhet a szemedre, és talán még a boldogság kék madarát is többször látni véled. Nem csoda, hiszen egy fantasztikus szerelem, esetleg a gyermeked öröme miatt a mennyekben érezheted magadat. Ha házasságban élsz, ez a szerelem úgy söpörhet végig a törvényes viszonyodon, mint a forgószél.

Skorpió:

Még az is lehet, hogy egy szerelmi kapcsolat váratlanul véget ér. Titkos érzelmeidnek befellegzik, mert olyasmi juthat a tudomásodra, amelyet nem tudsz „megemészteni”. A munkahelyeden részt vehetsz manipulációkban, képes leszel egymás ellen hergelni embereket, amelynek a következményeit a saját bőrödön majd később tapasztalhatod.

Nyilas:

A munkahelyed nem az otthonod, nem azért jársz oda, hogy barátkozz, hanem azért, hogy pénzt keress. Ha ezt egyetlen pillanatra sem felejted el, akkor eredményes lehetsz, nem csalódsz, és jól érezheted magad a bőrödben. Partnered anyagi ügyei vagy a családja miatt a te válladon is nagyobb terhek vannak.

Bak:

Elérkezett az idő, hogy a munkahelyeden a dicsőség babérkoszorúját tegyék a fejedre. Ha nincs munkád, talán olyan feladatot csíphetsz meg, amelyet nemcsak megfizetnek, hanem amelyhez érzelmileg is kötődni fogsz. De az is megtörténhet, hogy itt ismered meg életed nagy szerelmét.

Vízöntő:

Ha eleged van a hétköznapok egyhangúságából, a robotból, vagy az állandó osztás-szorzásból, hogy mire jusson és maradjon, akkor itt az ideje, hogy változtass. Ülj vissza az iskolapadba, és tanulj ki egy új szakmát. Amit most választasz, abban sikeres leszel, és nem kell éhbérért sem dolgoznod.

Halak:

Munkahelyed továbbra sem a mosoly országa. Felettesed megátalkodott módon viselkedik, a hatalmi mámora pedig a te zsebedben is a bicskát nyitogatja. Ráadásul valaki fontos információt tarthat vissza, amely miatt hátrányba kerülhetsz. Ám rövidesen fordul a kocka, és bebizonyosodik, hogy az utolsókból lesznek az elsők.

Fotó: Profimedia