Ezt ígérik a csillagok a 16. hétre!

Kíváncsiak vagytok, hogyan alakulnak az elkövetkezendő napok munka vagy éppen szerelem szempontjából? Heti horoszkópunkból megtudhatjátok!

horoszkóp

Kos:

Gyakorold a vonzás törvényét. Vagyis képszerűen lásd magad előtt mindazt, amit szeretnél elérni, és meglátod, sikerülni fog. Ha már javában gyakorlod a „vonzást”, akkor ezen a héten megtapasztalhatod a sikerességét a megélhetés terén. A szerelemben egy régi kapcsolat újból meghatározóvá válhat az életedben.

Bika:

A héten megtapasztalhatod a régi aranyigazságot, miszerint jegenyefák nem nőnek az égig. Az a személy, aki úgy viselkedett, mint egy diktátor, vagy annyira el volt már „szállva” saját magától, a tehetségétől, hogy azt hitte, nélkülözhetetlen, arról most kiderül, hogy nagyon is nélkülözhető.

Ikrek:

Ezen a héten nagyon vigyázz a titkaidra. De ne csak a sajátodra, hanem arra is, amit valaki rád bízott, mert az élet többször hozhat olyan helyzetbe, amikor erős kényszert érzel arra, hogy eláruld, amit tudsz. A munkahelyed leginkább egy felbolydult hangyabolyhoz hasonlít. Olyan események történnek, amelyek meglepnek, és elgondolkodtatnak.

Rák:

Dilemmába kerülhetsz ezen a héten, mégpedig azért, mert az emberi kapcsolataidban olyan események történnek, amelyek elgondolkodtatnak: vajon érdemes annyit adni magadból, mint eddig tetted? Vagy inkább vissza kellene fognod magad, így elkerülhetnéd a csalódást? Akiben eddig bíztál, és azt hitted, hogy igaz barátod, arról kiderül, hogy irigy a sikeredre.

Oroszlán:

A legszívesebben meglógnál a munkahelyedről, vagy a suliból. Úgy érezheted, mintha agyon nyoma a munka, a tanulnivaló, vagy éppen a felettesed, aki mintha elrugaszkodott volna a valóságtól. Olyan dolgokat követel tőled, amelynek hatására elgondolkodsz azon, hogy vajon jó helyen vagy? Vajon ezt az utat kell járnod?

Szűz:

Alkalmas a hét arra, hogy őszintén beszélj az érzéseidről. Hogy elmond a kedvesednek mi az, amit szeretnél, és beszélj neki arról is, hogy mennyire fontos a számodra. Azt se hagyd ki, hogy talán az utóbbi időben sok mindennel el voltál foglalva és ezért nem jutott elég időd rá. Ha nyílt leszel, akkor a kapcsolatotok nagyot lép előre a fejlődés útján.

Mérleg:

Alkalmas a hét ingatlanügylet lebonyolítására, orvosi vizsgálatra, vagy ha ismerősnek egészségi problémája van, akkor az ő meglátogatására. A friss kapcsolatokban előfordulhat, hogy amit hosszútávúnak hittél, az egyáltalán nem az, sőt. Kiderülhet, hogy a partnered nem akart mást, mint egy éjszakás kalandot.

Skorpió:

Kellemetlen beszélgetésre kerülhet sor, amely miatt feszült vagy. Sajnos ezt a beszélgetést meg kell ejteni, még akkor is, ha összeszorul a gyomrod miatta, hiszen a jövődről van szó. Előfordulhat, hogy akivel beszélned kell, visszautasítóan viselkedik veled, de neked akkor is ragaszkodnod kell ahhoz, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba.

Nyilas:

Próbálj kicsit lazítani, és ne legyen az igyekezetednek „izzadság szaga”, mert a szerelmedet ezzel nem tudod magadhoz kötni. Inkább erőszakosnak fog tartani, és a menekülési útvonalat fogja keresni. Jó lenne, ha a munkádra kellő figyelmet tudnál fordítani, mert a legkisebb hiba is alaposan megbosszulja magát.

Bak:

Ahogy ezen a héten reagálsz a különböző helyzetekben, az elárulja, hogy hányadán is állsz önmagaddal, egyáltalán van-e belső tartásod. Ha a reakcióid túlnyomó részt negatívak, akkor ez nem jelent mást, mint hogy eljött az átértékelés és a változtatás ideje. Ez elsősorban a szerelmi életedre és a vágyaidra vonatkozik.

Vízöntő:

Még az a csoda is megtörténhet a héten, hogy a felettesed, akivel eddig nem volt túl jó a kapcsolatod, most olyasmivel áll elő, ami meglep, és amely miatt átértékelődik a vele való viszonyod. Anyagi ügyeid is reményteljesen alakulnak, ha nincs állásod, akkor a héten minden esélyed megvan arra, hogy végre munkát találja.

Halak:

Nem alkalmas a hét arra, hogy komoly, jövőt érintő beszélgetésbe bonyolódj, mert a másik fél olyan dolgokkal állhat elő, amely miatt a bizonytalanság érzése hatalmasodik el rajtad. Ezért jobban tennéd, ha az ilyen jellegű kommunikációt elhalasztanád legalább egy héttel. Alkalmas viszont a hét külföldi utazásra, jogi ügy elindítására, vizsgára, felvételire.