Kíváncsi vagy, hogy mi vár rád április 4-10. között? Szeretnéd tudni, hogy mit mondanak a csillagok a szerelemről, a karrieredről és az egészségi állapotodról? Akkor olvasd tovább cikkünket!

Zodiacal wall clock

Kos:

Szerelmes leszel ezen a héten egy elérhetetlen személybe, de még az is megtörténhet, hogy csupán a szerelem érzésébe. Ettől aztán feldobott vagy, és az optimizmus csak úgy sugárzik belőled. Ezzel a környezetedet szinte doppingolhatod, és lesznek, akik példaképként tekinthetnek rád.

Bika:

Az önzetlenség hete a mostani. Ha nem vagy képes mindenféle érdek, vagy ellenszolgáltatás nélkül cselekedni, akkor inkább ne tegyél semmit, mert különben nem lesz ez után nyugtod. Ha most belemész egy kapcsolatba, akkor fel kell készülnöd arra, hogy több nehézséged adódik.

Ikrek:

A kedvesed nemcsak egyszerűen a szerelmed, hanem a barátod is, akivel megoszthatod a gondjaidat, és aki nemcsak együtt érez veled, de mindent meg is tesz azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ezért értékeld partnered viselkedését, és te is legyél vele nyílt, őszinte, az érzéseidnek pedig bátran adj hangot.

Rák:

A héten szinte minden gördülékenyen megy, és ebben a pozitív kisugárzásodnak igen nagy szerepe van. Kreatív leszel, és mindenféle művészi témákkal is kapcsolatba kerülsz előfordulhat, hogy éppen a munkád során. Azon veheted észre magad, hogy romantikus érzéseket táplálsz egy olyan személy iránt, aki esetleg a felettesed, vagy rangban feletted áll.

Oroszlán:

Azon kaphatod magad, hogy olyan személyekhez vonzódsz, akik nagyon eltérnek azoktól, akikkel általában találkozni szoktál, és előfordulhat, hogy ezektől az emberektől sokat tanulhatsz. Ezen a héten keresed az újdonságokat, nyitott és elfogadó vagy a mássággal szemben. Ha most indulsz külföldre, vagy most tervezel külföldi utazást, azt a lehető legjobbkor teszed.

Szűz:

Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítanod, hogy a pénzt magadhoz vonzd. Ha egészen váratlanul derül ki, hogy szükséged van pénzre, ne aggódj, mert remek lehetőséged adódhat. Szexuális étvágyad is a szokásosnál nagyobb, a most kezdődő viszonyokban magas hőfokon égtek mindketten.  A héten mélyen szántó, kifinomult felismerésekre juthatsz a kapcsolatodat illetően.

Mérleg:

Minden simán megy a héten, még akkor is, ha olyan dolgokat kell rendezned, amelyek a nehezedre esnek, és eddig csak húztad-halasztottad, ám most a sors lehetőséget kínál arra, hogy megold ezeket a kényes helyzeteket. Alkalom adódik arra is, hogy ha jogvitába keveredtél, akkor azt akár peren kívül rendezd.

Skorpió:

Ha csak a munkádra, vagy a hétköznapjaidra gondolunk, akkor ezen a területen minden gördülékenyen alakul. Még valamilyen váratlan előnyhöz is juthatsz, esetleg pénzügyi területen. Ha egészségi problémád támad, és orvoshoz fordulsz, akkor a lehető legjobb kezekbe kerülsz, és a gyógyulásod gyors lesz.

Nyilas:

Ezen a héten sokkal kreatívabb leszel, mint bármikor. Szeretteiddel jó viszonyt ápolhatsz. Jó lenne, ha találkoznál a barátaiddal, akikkel boldog órákat tölthetsz el. Viszont a munkához most sokkal kevesebb kedvet érzel, mint egyébként. Inkább szórakozással, szerelmeskedéssel, nagy beszélgetésekkel múlatnád az idődet.

Bak:

Próbálj meg ellenállni a nagy lakomák kísértésének, ugyanis nem tenne jót az emésztésednek, se a testsúlyodnak. Viszont a környezeted csinosítására pompás ez a hét. Nagyon jól ki tudod fejezni az érzelmeidet, ezért öntsd szavakba, amit érzel, mert a partnered, és a hozzád közelállók nagyra fogják értékelni ezt.

Vízöntő:

Itt az ideje, hogy hangot adj szerelmi vonzódásodnak, mert partnered nagyon hálás lesz, ha a tudtára adod. Alapvetően ezen a héten vidám és barátkozó kedvedben leszel. Pompás alkalom kínálkozik arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, amely körülvesz téged.

Halak:

Hasznodra válna némi pihenés, szórakozás és lazítás. Különösen, ha párkapcsolatban élsz, és partnered nem áll a helyzet magaslatán, a viszonyotok válságos időszakon megy keresztül éppen miatta. Persze neked lenne leginkább támogatásra szükséged, amelyet megkaphatsz egy olyan baráttól, akivel talán nem is olyan rég óta ismeritek egymást.

Fotó: Thinkstock