Cikkünkben egy különleges, reinkarnációs utazás történetét mutatjuk be, amelynek segítségével mindenki megkaphatja miértjeire a múltba nyúló választ.

62 reinkarnacio

Peidl Andrea végső elkeseredésében jelentkezett a Nők Lapja Ezotéria felhívására, mert úgy érezte, nincs remény. Kilencéves kislányánál, Katánál három évvel ezelőtt agytumort diagnosztizáltak. A gyermeket többször megműtötték, de sajnos a beavatkozások hatására sem javult az állapota. Az agy különböző területein – látóideg, beszédközpont, agykamrák – áttétek alakultak ki. Amikor jönnek a rosszullétek, akkor Kata például nem tud beszélni, de amikor csökken a nyomás, jobban van. Andrea tudomására jutott, hogy létezik egy olyan magyar, ám csak Franciaországban kapható gyógyszer, amely nagymértékben javíthatna kislánya állapotán. Az anya úgy érzi, kevés az idő, emiatt sürgetni próbálja az orvost, hiszen szeretné minél előbb megkapni a receptet, és a szert alkalmazni a gyermekén. Andrea azért vállalkozott az előző életekbe való betekintésre, mert választ vár kérdésére: miért került ilyen helyzetbe, mit kell megtanulni ebből a szituációból, és legfőképpen, hogy van-e Kata esetében remény a gyógyulásra.

Spontán visszatalálás

Mielőtt az ülés elkezdődne, Kövesi Péter terapeuta felhívta a figyelmet arra, hogy mindig annak a személynek a korábbi életeibe tekinthetünk be, aki a visszavezetésen részt vesz. Ennek megfelelően Andrea is a saját életeiben tehet majd kirándulásokat, amelyekben feltehetően találkozhat Katával. A terapeuta utalt arra is, hogy olyan személyt nem lehet „utaztatni” az időben, aki nincs jelen. Vagyis Andrea csak a saját magával kapcsolatos eseményeket láthatja, amelyben felbukkanhatnak azok a személyek, akik a jelenben is élete részét képezhetik.

Ha tovább szeretnéd olvasni a cikket, lapozd fel a Nők Lapja Ezotéria 2016/2. számát!

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Thinkstock