Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szerelemben, a karrieredben és az egészségeddel kapcsolatban a március 28. és április 3. közötti időszakban? Kattints és kiderül!

Zodiacal wall clock

Kos:

Arra ügyelj, hogy a munkahelyeden ne kapd fel a vizet, és ne viselkedj úgy, ami miatt a felettesednek el kellene gondolkodnia azon, hogy vajon milyen jó lenne nélküled. Ugyanis a héten rájöhet arra, hogy talán nem is nagyon hiányoznál, ráadásul még pénzt is megtakaríthatna, ha nem alkalmazna.

Bika:

Ügyelj arra, hogy a munkahelyeden ne tegyél olyan megjegyzéseket, amelyek miatt meggyűlhet a bajod a főnököddel, már csak azért se, mert most számon kérhet rajtad valamit, és ha nem tudsz elfogadható magyarázatot adni, akkor kérdésessé válhat a jövőd.

Ikrek:

A szerelemben az elfogadás lesz a jellemző, és talán képes leszel olyan változtatásokra, amelyre korábban nemet mondtál. Annyi minden történt veled az utóbbi időben, hogy egészen más szemmel látod, nemcsak a meglévő viszonyodat, hanem talán az egész világot.

Rák:

Ha nincs munkahelyed, akkor a héten nyomulj, mert egy fantasztikus állást csíphetsz meg! Ha van munkád, de közben váltani szeretnél, akkor ennek még nincs itt az ideje. Ha esetleg a felettesed megígérte, hogy a segítségedre lesz az előrejutásban, de még nem tette meg, légy türelmes!

Oroszlán:

A munkahelyeden össze kell szedned magad, és olyan teljesítményt nyújtani, amivel kiemelkedhetsz a többiek közül. Kollégával a kapcsolatod nem nevezhető egyszerűnek, de neked kell most alkalmazkodnod, mert talán a felettesednél nem áll túlságosan jól a szénád.

Szűz:

A szerelemben ezen a héten kevesebb lehet a szerencséd. Még az is megtörténhet, hogy féltékenységgel és számonkéréssel lesz teli a viszonyod, és ennek akár szakítás is lehet a vége. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor ne nyomozz, ne vond kérdőre a partnered, és ne engedd, hogy a féltékenység eluralkodjon rajtad.

Mérleg:

Amennyiben házasságban, vagy tartós kapcsolatban élsz, akkor nagyon kell vigyáznod arra, hogy nyugodt maradj, ugyanis a partnered rendkívül ideges és türelmetlen lehet ezen a héten, és ha ezt fokozod, az csúnya veszekedéshez vezethet.

Skorpió:

Könnyebben megy a régi dolgok elengedése, és az új befogadása, mert nagyon vártad már a kihívásokkal teli változást. Előfordulhat, hogy ez éppen a munkahelyeden, vagy a megélhetésedben következik be. Ha kritizálni szeretnél, akkor szükség van némi diplomáciára is, mert lesznek, akik nem fogadják el azt, amit mondasz.

Nyilas:

Ha képes vagy várni, és nem rontasz ajtóstul a házba, akkor elérheted azt, amit szeretnél. Próbálj ne beszélni partnereddel túl komoly dolgokról, mert ő még nem áll készen arra, hogy mindazt, ami eddig az életét jelentette most felrúgja. Könnyen megrémülhet, előfordulhat, hogy felhúzza a nyúlcipőt, és menekülésre fogja a dolgot.

Bak:

Hagyd levegőhöz jutni szeretteidet, ugyanis ezen a héten szinte észrevétlenül rátelepedhetsz. Olyan hangot is megüthetsz, ami miatt a kedvesed inkább eltávolodik tőled, miközben te azt szeretnéd, hogy a kapcsolat szorosabbá váljon.

Vízöntő:

A szerelemben szerencsésnek mondhatod magad, mert a partnered igyekszik mindent megtenni azért, hogy az együtt töltött idő felejthetetlen legyen. Amennyiben ez a kapcsolat eddig bizonytalannak látszott, akkor a kedvesed megváltozott viselkedése azt mutatja, hogy most már biztosnak érezheted őt.

Halak:

Nagyon jók a héten a megérzéseid, amelyekre hallgatnod kell, mert így elkerülhetsz egy kínos helyzetet a munkahelyeden. És bizony megtörténhet, hogy a felettesed olyan kritikával illet, vagy már illetett, amely miatt úgy érzed, hogy bizonytalanná vált a kenyérkereseted.

Fotó: Thinkstock