Talán nem is gondolnád, de a rég elfeledett sérelmeid, bántalmaid mélyen elraktározódnak a tudatalattidban, és onnan akadályoznak a boldogságodban, sőt, akár testi betegségeket is okozhatnak. Szabadulj meg tőlük könnyedén a meditáció segítségével!

38 meditacio

Az ősi spirituális tanok szerint minden élőlény „tisztán” érkezik a Földre. Ez azt jelenti, hogy egy felső dimenzióból száll alá édesanyja méhébe: egy tökéletes világból, ahol nincs bánat, sérelem, erőszak, könnyek.

A tudatalatti ereje

Csakhogy amint a lélek testet ölt a fogantatáskor, azonnal sebezhetővé, kiszolgáltatottá válik. Bármilyen csodálatos is az anyaméhben lebegni, már ott millió veszély leselkedik ránk, mind testi, mind lelki értelemben. Bizonyított tény, hogy a magzat élénken reagál az édesanyát ért környezeti ártalmakra, sőt szülei érzelmeire is. Ha például az anya szorong, vagy nem kívánta a várandósságot, azt magzata azonnal megérzi, és ezek később blokkok formájában maradnak meg a tudatalattijában. Ez csak egy példa a számtalan okra, amelyek nyomán fájdalmas emlékeink keletkeznek. Hiszen még csak ezután vár ránk a többi: császármetszés, netán az inkubátor bezártsága, vagy a vakító fények, amelyek a puha, lágy sötétség után, születéskor hirtelen a szemünkbe áradnak.

Olvasd tovább a cikket a Nők Lapja Ezotéria 2016/1. számának 28. oldalán! A meditációhoz pedig ne felejtsd a relaxáló zenét sem!

Szöveg: Magyar Diána

Fotó: Thinkstock