Zavar, hogy nem az elképzeléseid szerint alakul az életed? Egy biztos: ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a csalódottság, mert az megakadályozhat abban, hogy elérd céljaidat.

48 tobb van bennem

 • NÉHA A B TERV JOBB, MINT AZ A!

  Nem baj, ha az élettervünk rugalmas, és felkészülünk arra az eshetőségre, hogy az aktuális tervünk összeomlik. Gondoljunk a profi sportolókra, akik tudják, hogy csak egy ideig zsigerelhetik ki a testüket, és tudatosan készülnek arra az időszakra, amikor befejeződik az aktív sportolói karrierjük.

 • LISTÁZZUNK!

  Időről időre hasznos, ha számba vesszük azokat a helyzeteket, amelyeknél különösen büszkék vagyunk a megoldásainkra. Aki mindig csak a függő dolgaira koncentrál, könnyen elfeledkezik a sikereiről.

 • ÉREZZÜNK HÁLÁT!

  Ha mindig azokhoz hasonlítjuk magunkat, akiknek látszólag jobban megy a szekerük, miközben nem vesszük észre, hogy sokan szívesen cserélnének velünk is, sosem leszünk igazán elégedettek. Érezzünk hálát mindazért, ami már a miénk!

 • CSAK KÖNNYEDÉN, NE ERŐBŐL!

  A valódi értékek a részletekben rejlenek, így az sem kifizetődő, ha a tekintetünket kizárólag a célon tartjuk. Használjuk fel jól az elkötelezettségünket, különben egyetlen olyan dolognak áldozzuk az energiáinkat, amelyik nem feltétlenül demonstrálja, mi rejlik valójában bennünk.

A Nők Lapja Ezotéria 1. számában érdekes cikket olvashatsz arról, hogyan tudod úgy alakítani a céljaidat, hogy könnyebben megvalósíthasd azokat.

Szöveg: Bakos Zsuzsi életmódcoach

Fotó: Thinkstock