“Életünket felsőbb hatalom vigyázza” – Interjú Janza Katával

Janza Kata musicalszínésznő születési horoszkópja arról árulkodik, hogy érdekli az ezotéria, és több élménye is lehet a láthatatlan világgal kapcsolatban. Izing Klárának arról is mesélt, hogyan vélekedik a reinkarnációról.

Janza Kata

Hiszem, hogy nem csak az van, amit látunk, amit az öt érzékszervünkkel megtapasztalhatunk. Több olyan dolog történt már velem, amely logikával nem magyarázható.

Az ezotéria mely ága érdekel?

Első helyen említeném az asztrológiát. A csillagjóslással a kapcsolatom Miklósa Erikához fűződik, tőle kaptam ajándékba a születési horoszkópom 70 oldalas, kézzel írott elemzését. Majd a második házasságomban, Samu kisfiam születése előtt felkerestem az asztrológust, mert mindkettőnk első párkapcsolatából lány született, és vágyakoztunk egy fiúra. A csillagfejtő kiszámította a fogantatás idejét, amikor fiú születhet. Samu világra jövetele után kiszámoltattam az ő születési horoszkópját, hogy még jobban megismerjem, megtudjam, milyen sorsfeladattal érkezett a Földre, és hogyan terelhetem őt a saját útjára.

Mi a fiad sorsfeladata?

A béke megteremtése, közvetítés az emberek között. Samu pontosan úgy viselkedik, ahogyan azt a csillagok mutatják: ahol megfordul, ott harmónia, nyugalom és kiegyensúlyozottság van. Úgy hiszem, a kisfiam indigógyerek.

Az indigógyerekekre éppen az ellenkező viselkedés a jellemző: a hiperaktivitás, a viselkedési zavarok, a túlzott önbizalom és felsőbbségi tudat. Általában nehezen kezelhetők, és nem végzik el azokat a tevékenységeket, amelyeknek nem látják értelmét.

Ezek nem mondhatók el a gyermekemről, viszont az már igen, hogy rendkívül érzékeny, szolgálatkész, tele van szeretettel, minden pillanatban kész a segítségnyújtásra. Már most felfedezhető, hogy mély empátiát érez mások iránt, nem tűri az igazságtalanságot. A gyerekek szeretnek a környezetében lenni, mert mindenkire jó hatást gyakorol.

A Nők Lapja Ezotéria 2016/1. számában elolvashatod miről mesélt még Janza Kata.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: SMAG