Meddőség esetén is lehet megoldás – Interjú Attl Attila természetgyógyásszal

Attl Attila természetgyógyász azon kevesek közé tartozik, akik a nyugati és a keleti orvoslás kombinálásával rendkívüli eredményeket érnek el a gyógyításban. Izing Klára beszélgetett vele munkájáról.

44 attl attila interju

– Amikor megtudtam, hogy egy kis erdélyi faluból származik, szinte biztos lettem abban, hogy különlegesnek nevezhető képességeit családjának valamelyik nőtagjától örökölte.

– Ez pontosan így van. A természet gyógyító ereje iránti érdeklődésem gyerekkorra tehető, amikor a nagymamámat kísértem, aki egy olyan kis faluban volt füvesasszony, ahonnan hiányzott az orvos. A katonaság után agykontrolltanfolyamot végeztem, majd elkezdtem komolyabban foglalkozni az ezotériával. Rájöttem például arra is, hogy képes vagyok kézrátétellel gyógyítani, amit magam fejlesztettem magasabb szintre. Azután a sors rendre olyan emberekkel hozott össze, akik hatására teljesen egyértelművé vált: az én utam a gyógyítás.

– Ki volt önre a legnagyobb hatással?

– Említhetném az Indiából érkezett oktatómat, aki öt éven keresztül tanított. Amikor befejeztem nála a tanulmányaimat, találkoztam egy csikungmesterrel, aki érdemesnek talált arra, hogy sokkal többet foglalkozzon velem, mint más tanítványaival. Olyan tudást, tapasztalatot adott át, amilyet senki másnak.

– Ki volt az első betege?

– Barátom nagymamája egyik pillanatról a másikra lebénult, és az orvosok nem tudták, mi váltotta ki a betegséget. Elkezdtem kutatni az okokat, és amikor megkaptam az különböző vizsgálatok eredményeit, akkor jöttem rá, hogy a sclerosis multiplex egy ritkán előforduló fajtájával állok szemben. Tulajdonképpen ez adta a lökést ahhoz, hogy elmélyedjek a nyugati orvoslásban, amit a keletivel kombináltam.

Az interjú folytatásában, amelyet a Nők Lapja Ezotéria 2016/1. számában találod, bővebben mesél különleges gyógyító módszeréről a természetgyógyász.

Szöveg: Izing Klára

Fotó: Németh Gabriella