Frank Sinatra sikerének nyomába eredtünk a horoszkópja alapján

A neves énekes-színészről horoszkópja alapján nem mondható el, hogy kifejezetten szerencsés személy lett volna. De akkor vajon mi segítette őt abban, hogy sikert sikerre halmozzon?

Sinatra, Frank - Singer, actor, USA - (*12.12.1915-14.05.1998+) Scene from t

Alig több mint száz éve, 1915. december 12-én, New Jersey-ben nagy ember született. Pontosabban óriáscsecsemő, 6,1 kilogramm súllyal. Akkor még csak ez volt az egyetlen dolog, amely naggyá tette, és talán az, hogy túlélte a saját világra jövetelét. Komplikált orvosi eset volt, úgynevezett fogós műtétet kellett alkalmazni nála. Később azután megtudta a világ, hogy valóban ritkaságszámba menően nagy ember született, akit Frank Sinatraként ünnepelhettünk.

Bipoláris személyiség

Születésekor a Nap a Nyilas jegyében, a Hold a Halakban volt. Ez érdekes összeállítás, mert a Nap ebben a jegyben lelkesedővé, lobbanékonnyá tesz. Nem mentesít a túlzásoktól, néha még rossz értelemben sem. A Hold ebben pedig együtt érzővé, jószívűvé formál. Az ilyen ember igazán tud szeretni, és minden áldozatra képes azért, akit megsajnál. Elképzelhetünk egy indulatos, lehetetlent nem ismerő férfit, aki a légynek sem tud ártani, és a lelke mélyén szeretetre méltóan érzékeny. Az ilyen csillagállás majdnem biztos jele a később megmutatkozó bipoláris személyiségnek. Ezt a tulajdonságot mániás depressziónak is nevezték, és sok híres embert jellemez.

Sinatra nem panaszkodhatott arra, hogy nehéz gyermekkora volt. Mint olasz bevándorlók csemetéje, ugyan talán nem a társadalom krémjéhez tartozott, mégis sokat köszönhet neveltetésének. Analfabéta apja profi bokszoló volt, majd tűzoltóként kereste kenyerét. Édesanyját egészen más fából faragták: ő tanult, aktív közösségi életet élt, üzleti érzékének köszönhetően jól keresett.

Olvasd el a folytatást is, lapozz a Nők Lapja Ezotéria 2016/1. számának 19. oldalára!

Szöveg: Dr. Janák Lajos

Fotó: Getty Images