Összeállításunkból megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján mi az, amire igazán vágysz. Ez lehet hatalom, szerelem vagy akár a társaság figyelme is.

vagy_nlezoteria

KOS:
Uralkodásra vágyakozol – már gyermekként, az iskolában megmutatkozott ez, amikor te kerültél a játszadozó csoport élére. Általában hangos, meghatározó személyiség vagy, és szívesen éled az életed az alábbi mottó szerint: ha valaminek meg kell történnie, az meg is történik.

BIKA:
A pénz utáni vágyakozásod a legerősebb. Ez általában jól párosul az élvezetek iránti óhajoddal. Szívesen költöd a pénzt, ha arról van szó, hogy ezzel vágyaidat csillapíthatod. Nem sajnálod az olyan tárgyakra a pénzt, amelyek az idő múlásával csak növelik értéküket.

IKREK:
Reménytelenül társaságra vágyó jegy a tiéd. Nagyon jó a beszélőkéd, ez az egyik erősséged, ezért arra van szükséged, hogy emberek vegyenek körül, akikkel társaloghatsz. Szeretsz a társaság középpontja lenni, de ami még fontosabb: szereted, ha tiéd az utolsó szó, ellenkező esetben rossz napod lesz.

RÁK:
A szerelem, a szeretet után vágyakozol, illetve vágysz arra, hogy másokról gondoskodhass, mert úgy hiszed, ezzel a környezetében élőket boldoggá teheted. Miközben éppen az ellenkezőjéről van szó: te leszel ettől boldog. Félelem járhatja át a lelked, ha úgy érzed, elhagynak. Nagyon nem szeretsz egyedül lenni.

OROSZLÁN:
Az elismerés, a dicséret, a megbecsülés az, amire igazán vágysz. Mindennél fontosabb, hogy megcsodáljanak, törődjenek veled. Ha ezt megkapod, akkor már nem üvöltesz úgy, mint egy afrikai oroszlán, hanem megszelídült kis cicaként dorombolsz.

SZŰZ:
Csend, rend, fegyelem – ezt szeretnéd a legjobban. Otthon, a háztartásban a jegy szülötteként állandóan takarítasz, szinte percenként kapod elő a portörlőt, amellyel átszáguldasz a lakáson. Ha nagyobb dolgokról van szó, akkor biztos egzisztenciáról és bankbetétről álmodozol.

MÉRLEG:
A harmóniára vágyakozol. Nem szereted a veszekedést, a hangos szót, kényeztetni akarod az embereket, és ha ezt nem tudod megvalósítani, akkor inkább elmenekülsz a kapcsolatból. A túlzó érzések azért rémiszthetnek meg, mert attól félsz, hogy nem vagy képes viszonozni azokat.

SKORPIÓ:
Szenvedélyes érzéseket szeretnél az életedbe. Minden partneredre rendszerint őrülten féltékeny vagy, még akkor is, ha nincs rá okod. Mások titkaiba és lelkébe nagyon szeretsz belelátni, amihez külön képességed van. Észrevétlenül szeded ki a rejtett gondolatokat.

NYILAS:
Leginkább a tudás után vágyakozol. Folyamatosan gyűjtöd az információkat, nem tudod elviselni, ha valaki műveletlen, ezért rengeteg energiát fordítasz arra, hogy új dolgokat tanulj meg. Nagyon szeretsz idegen országokba utazni, új tájakat, új kultúrákat, új dolgokat felfedezni.

BAK:
Az állatöv munkamániás jegye a tiéd, így mi másra, mint jó munkára vágyakozol. Nagyon fontos, hogy körülötted mindenki dolgozzon, illetve olyanok vegyenek körül, akikkel el tudsz beszélgetni a munkádról. Állandó teljesítménykényszer alatt állsz, és rettegsz azoktól, akik veszélyeztethetik az egzisztenciádat.

VÍZÖNTŐ:
A szabadság után vágyakozol a legjobban, még akkor is, ha ez magánnyal végződik. Független akarsz lenni, nem tudod elviselni a mély érzelmeket, a nagyon szoros kapcsolatokat. Ezektől megijedsz, és inkább elmenekülsz.

HALAK:
Mély és őszinte érzelmek után vágyakozol. Egész életedben álmodozol a nagy Ő-ről. Elvárásod, hogy a partner a lelki társad legyen, aki szellemileg és testileg is tökéletes. Ha erre rálelsz, akkor minden energiádat a kapcsolat jobbá és szebbé tételére fordíthatod.

A cikk a Nők Lapja Ezotéria 2015/6. lapszámában jelent meg.

Fotó: Thinkstock