A Mars éve többek között türelmetlenséget hoz, ugyanakkor óriási energiákat is felszabadít a szerelemben éppúgy, mint az élet racionálisabb területein. Nézzük, mi vár jövőre a 12 csillagjegy szülötteire szívügyekben!

Mars_eve

KOS (03.21-04.20.)

A régi párkapcsolatokat nehézzé teheti a partner önző viselkedése, aki túlságosan el lehet foglalva majd magával, amivel kihúzhatja önnél a gyufát. Ám összességében a kapcsolatuk mégiscsak jónak mondható, ebben nagy szerepet játszhat a pénz: ha van mit aprítani a tejbe, az hozzájárulhat a harmóniához. A Mars évében kezdődő szerelmi kapcsolatok nemcsak fantasztikusak lehetnek, hanem a „szereplők” oltár elé is állhatnak. Olyan viszonyokban, amelyek leginkább a hullámvasúthoz hasonlítanak, az ön magatartása a változást, a békét és a nyugalmat hozhatja el.

BIKA (04.21-05.20.)

Figyelmének fókuszába leginkább a szerelmi élete kerülhet, mert olyan változásokra van kilátás, amelyek miatt boldognak érezheti magát. A megalkuvásokkal, fájdalommal, könnyel teli kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek, és ön bármennyire nem hisz a csodákban, most mégis ezt tapasztalhatja. A régi párkapcsolatokat a pénz léte és nemléte befolyásolják. A szinglik belebonyolódhatnak egy olyan viszonyba, amelyre a titok fátyla borulhat.

IKREK (05.21-06.21.)

Előfordulhat, hogy tapasztalatai hatására azt mondja: nem, egyáltalán nem érdekli a szerelem. Ám találkozhat egy olyan személlyel, akibe, ha nem is az első pillantásra, de bizony beleszerethet. Megtörténhet, hogy választottja nem árul el mindent a családi helyzetéről, és ez később feszültséget okozhat. Azokban a régi párkapcsolatokban, amelyekre leginkább az „áldatlan” jelző illik, minden esély adva lesz arra, hogy ön a távozás hímes mezejére lépjen. Ha a szinglik táborához tartozik, nem fog petrezselymet árulni.

RÁK (06.22-07.22.)

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben a 2015-ös évben nem volt minden rendben, most az ön kedvére való átalakulások történhetnek. Talán sohasem volt még anynyira tudatos, mint most, ezért lesz képes ügyesen kezelni még a legőrjítőbb helyzeteket is. A titokban tartott kapcsolatokban a 2016-os év sem lesz másmilyen, mint amilyen a tavalyi volt. Viszont a lebukás veszélye sokkal nagyobb lehet…

OROSZLÁN (07.23-08.23.)

A régi kapcsolatokban megtapasztalhatja, hogy milyen nagy szerencséje van a társával, aki képes lesz minden követ megmozgatni, hogy az életük kiegyensúlyozott legyen. Ha a szinglik táborához tartozik, sajnos olyan kapcsolatra mondhat igent, amely miatt a későbbiekben nehéznek érezheti az életet. Annak ellenére, hogy jó a meglévő kapcsolata, a kíváncsiság mégis belehajszolhatja egy olyan viszonyba, ami még a kreativitására is jó hatást gyakorolhat.

SZŰZ (08.24-09.23.)

Azokban a régi párkapcsolatokban, amelyekben gyermek is van, a csemete miatt összekülönbözhetnek, illetve megtörténhet, hogy a párja háta mögött gyermekével szövetkezhetnek. Amikor a titkok napvilágra kerülnek, egymást követhetik a nagyobbnál nagyobb botrányok. Szerelmi életére a változatosság lehet jellemző, amikor csak azért mehet bele kalandokba, mert ezzel akarja színesebbé tenni életét. Ám, ha tartós kapcsolatban él, ebből még nagy baj lehet.

MÉRLEG (09.24-10.23.)

Felbukkanhat egy régi szerető, akiről nagy tévedés lenne azt képzelni, hogy újra akarja kezdeni a kapcsolatot. Egyszerűen csak szüksége van az ön segítségére, amelyet jobb lenne – a saját érdekében – megtagadni tőle. A szerelmi viszonyok komolyra fordulhatnak, és még az is lehet, hogy az oltár elé állnak. Megtörténhet, hogy az internet társkereső oldalain szörfölget, de sajnos olyanokat vonzhat be az életébe, akiket még a legvadabb rémálmaiban sem látott. Ezért nem árt az óvatosság! A házasság akkor működhet jól, ha mindent ráhagy partnerére.

SKORPIÓ (10.24-11.22.)

A házasságok, együttélések alakulásában nagy szerepet játszik a pénz. Ugyanis partnere hangulatát nagymértékben befolyásolja, mennyit tud keresni. És az anyagiak lehetnek az a téma, amelyen olykor összekülönböznek. Ezért, ha pénzről van szó, számoljon el legalább hétig, mielőtt megszólal, így viszonyukra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. A szerelmi kapcsolatok egén sötét fellegek gyülekezhetnek, amelyekből iszonyatos vihar alakulhat ki, ez szétverheti a viszonyokat.

NYILAS (11.23-12.21.)

Még az is lehet, hogy a templom harangjainak zúgását hallhatja a fülében: kimondhatja Isten színe előtt a boldogító igent. De az is megtörténhet, hogy a család létszámában változás következik be, és az új helyzet megváltoztathatja a partnerével való viszonyát. A régi házasságokban, együttélésekben feszültség kialakulásához vezethet a hullámzó pénzügyi helyzet. Azokban a viszonyokban, amelyek tele voltak fájdalommal, megalkuvással, még nem jött el a búcsú ideje…

BAK (12.22-01.20.)

Kiváló ez az esztendő családalapításra. Ha ön a szinglik táborához tartozik, és erről úgy gondolja, annyira messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, akkor nagyon fog csodálkozni azon, amikor a sors összehozza egy olyan személlyel, akivel kölcsönösen úgy gondolhatják: megtalálták a tökéletes párt. Amennyiben házas, partnere rokonaival több időt tölthet együtt. Megtörténhet, hogy a család létszámában változás következik be, ami izgalmassá teheti a legrégebbi viszonyt is.

VÍZÖNTŐ (01.21-02.19.)

Szerelmi életére a változatosság lehet a jellemző. Ha az interneten próbál szerencsét, akkor megdöbbenve tapasztalhatja, mennyi a házasságtörő, és ez el is veheti a kedvét az ismerkedéstől. De ne adja föl, mert ebben az évben a sors a segítségére lesz abban, hogy megtalálja a duálpárját. Régi szerető is felbukkanhat, akivel tilos a kapcsolatot felújítani, mert újra megsebezheti a lelkét. A házasságokra a harmónia lehet a jellemző, amelyért a partnere sokat tehet.

HALAK (02.20-03.20.)

A házasságokban, régi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, talán partnere féltékeny lehet önre. Ezért fontos, hogy egyértelműen viselkedjen, és fogalmazzon világosan, így elkerülhetővé válik a perpatvar. A család létszámában változás történhet, ezt a változást a Mars évében kicsit nehezebben tudja kezelni, emiatt talán álmatlan lehet néhány éjszakája. Az exével való kapcsolat felújítása helyett figyeljen a környezetére, mert a közelében van a nagy Ő, akiért nem kell megharcolnia.

adventijatek_ezo

Ha szeretnéd megnyerni a Nők Lapja Ezotéria csodás karácsonyi csomagjainak egyikét, figyeld este a Facebook-oldalunkat!

Nagy adventi nyereményjátékunk ötödik fordulójában a megfejtést most a nyereményjáték Facebook-posztja alá, kommentben várjuk. A helyes választ megírók közül öten egyéves Nők Lapja Ezotéria magazin előfizetést, Lorna Byrne: Mennyei szeretet című könyvét és Izing Klára: Asztrológiai előrejelzés 2016 – A Mars éve kiadványát nyerik meg!

A részletes játékszabályzat itt érhető el.
A nyertesek névsorát az utolsó sorsolást követően, 2016 januárjában tesszük közzé itt, a nőklapja.hu-n.