5 életbölcsesség Lorna Byrne-től, amit érdemes megszívlelni

Az angyallátó Lorna Byrne nem csak író, sokkal inkább olyan személyiség, akinek szavait nem árt megszívlelni, hiszen emberek százezreinek segített már. Öt tanácsa következik, melyek az év bármely részében hasznosak lehetnek.

lornaybyrne_angyal

„Az az ember, aki a szeretetet választja a gyűlölet helyett, korántsem gyenge. Éppen ellenkezőleg: nagyon erős, és igazi példakép lehet mindannyiunk számára.”

„Ahelyett, hogy folyton a hibákat keresnénk, lássuk meg magunkban a szépséget! Nézzük magunkat olyan szemmel, ahogyan az őrangyalunk lát minket. Lássuk meg a bennünk rejlő kincset, együttérzést és szeretet!”

„Senki sincs egyedül. Ha úgy érzed, senki sem szeret, senki sem törődik veled – hát nagyon tévedsz. Az őrangyalod az életed minden egyes pillanatában ott van melletted, és folyamatosan eláraszt a szeretetével.”

„Azt gondoljuk, hogy az élet a teljesítendő feladatokról, a szoros időbeosztásról és a sikerről szól. Sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a pénznek és az anyagi javaknak.”

„Sok idős ember mondja, hogy csak egyvalamit sajnál: azt, hogy fiatalon egy pillanatra sem tudott leállni, és csak most tanulgatja, hogyan kell élvezni az életet.”

 

Nyitókép: Archív