Nők Lapja Klub
Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés

Témáink

Kövesd a Nők Lapját

Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon

Legfrissebb

Legkedveltebb

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nők Lapja
Életmódváltó
Aktuális
Hetilap
Podcast
Lapozgató
Retró
Nők Lapja Klub
  • Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés
  • Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Kövesd a Nők Lapját!

    Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon
  • Keress a cikkeink között!

zsírban sült kacsacomb édesburgonyarösztivel

Zsírban sült kacsacomb édesburgonyarösztivel
Gasztro

A legfinomabb édesburgonyás étel: Zsírban sült kacsacomb édesburgonyarösztivel

Miután megsütöttétek a rozmaringgal, sóval és borssal befűszerezett kacsacombokat, húzzátok ki belőlük a csontokat, majd egy forró serpenyőben pirítsátok össze felaprított póréhagymával. A hús zsírjában süssétek ki az édesburgonyás tócsnikat. Garantáljuk, hogy ennél finomabbat még nem kóstolt a család!
Nők Lapja1 perc
Nők Lapja

Kövesd a Nők Lapját!

Életmódváltó Aktív Aktuális Olvasnivaló Hetilap Podcast Lapozgató Kapcsolj ki!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Impresszum Felhasználási feltételek Adatvédelem Kapcsolat Médiaajánlat GYIK