Nők Lapja Klub
Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés

Témáink

Kövesd a Nők Lapját

Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon

Legfrissebb

Legkedveltebb

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nők Lapja
Advent
Aktuális
Egészség
Gasztró
Kikapcs
Digitális magazin
Hetilap
Nők Lapja Klub
Olvass velünk! szépség divat asztrológia lakberendezés lélek
  • Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés
  • Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Kövesd a Nők Lapját!

    Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon
  • Keress a cikkeink között!

házi zsemlemorzsa

Aktuális

Húsvéti sonka fűszeres morzsakéregben, az ünnepi reggeli

Hozzávalók 4 személyre: 1,5 kg füstölt comb | 1 evőkanál mustár | 10 dkg zsemlemorzsa | 1 (kezeletlen) citrom reszelt héja | 1 csokor petrezselyem | 3 evőkanál olívaolaj 1. A sonkát tegyük lábosba, tiszta vízben főzzük puhára, hagyjuk kihűlni a főzővízben. Vegyük ki a léből, csepegtessük le. Kenjük meg vékonyan a mustárral. 2. A […]
Nők Lapja Konyha1 perc
Parmezános rántott cukkini
Konyha

Félórás finomság a családnak: Parmezános rántott cukkini csilis tejföllel

Készítettetek már valaha házi zsemlemorzsát? Pofonegyszerű feladat, csak némi szikkadt kenyér vagy zsemle, illetve egy kis idő kell hozzá. Érdemes rászánni, mert viszonylag sokáig eláll, és finomabb, ropogósabb bundát biztosít, mint átlagos bolti társai.
Nők Lapja1 perc
Nők Lapja

Kövesd a Nők Lapját!

Advent Aktuális Egészség Gasztró Kikapcs Digitális magazin Hetilap

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Impresszum Felhasználási feltételek Adatvédelem Kapcsolat Médiaajánlat GYIK