Nők Lapja Klub
Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés

Témáink

Kövesd a Nők Lapját

Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon

Legfrissebb

Legkedveltebb

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nők Lapja
Életmódváltó
Aktuális
Hetilap
Podcast
Lapozgató
Retró
Nők Lapja Klub
  • Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés
  • Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Kövesd a Nők Lapját!

    Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon
  • Keress a cikkeink között!

caponata

Gasztro

Mindenki kedvence: Csirkemell rizses caponatával, parmezánnal sütve

Ha ti is szeretitek a csirkés fogásokat, akkor ezt a szicíliai lecsós változatot mindenképpen ki kell próbálnotok! Természetesen jó sok parmezánnal! :)
Nők Lapja1 perc
caponata
Gasztro

Caponata, a szicíliai lecsó

A nyári időszakban egyszerűen nem lehet megunni a zöldséges egytálételt és annak különféle változatait. A caponata Szicília egyik legnépszerűbb fogása, ami abban különbözik a magyar lecsótól, hogy fő alapanyaga: a padlizsán.
Nők Lapja1 perc
Nők Lapja

Kövesd a Nők Lapját!

Életmódváltó Aktív Aktuális Olvasnivaló Hetilap Podcast Lapozgató

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Impresszum Felhasználási feltételek Adatvédelem Kapcsolat Médiaajánlat GYIK