Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés

Témáink

Kövesd a Nők Lapját

Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon

Legfrissebb

Legkedveltebb

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nők Lapja
Advent
Aktuális
Egészség
Kikapcs
Gasztró
Hetilap
Digitális magazin
szépség divat asztrológia lélek
  • Mentett cikkek Profiloldal Előfizetéseim Kijelentkezés
  • Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Kövesd a Nők Lapját!

    Nők Lapja a Facebookon Nők Lapja a YouTube-on Nők Lapja az Instagramon
  • Keress a cikkeink között!

buddha-tál

Gasztró

Buddha-tál sütőtökkel, kelbimbóval, gombával, tükörtojással és csilis joghurttal

Az utóbbi időkben kifejezetten népszerűvé vált a Buddha-tál, ami valójában egy mély, kerek tálban tálalt "ételcsoportot" jelent. Tartalma többnyire valamilyen gabona, zöldségek, hús vagy hal és öntet, melyeket az elkészítés után a megfelelő arányban raknak össze a tányérban. Végtelen variáció létezik, mi most egy sütőtökös, gombás, kelbimbós receptet mutatunk meg.
Nők Lapja1 perc
Nők Lapja

Kövesd a Nők Lapját!

Advent Aktuális Egészség Kikapcs Gasztró Hetilap Digitális magazin

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Impresszum Felhasználási feltételek Adatvédelem Kapcsolat Médiaajánlat GYIK